Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 αν δινει και 3000 λεπτα προς cosmote ναι τοτε πραγματι συμφερει αφου παρα πολλα ατομα εχουν cosmote.τωρα για τον Nightman να του πω οτι ο λογαριασμος ερχεται καθε 2 μηνες και επισης μηπως πηρε πολλα κινητα??επισης vfor vendetta μηπως το 25 ευρω το μηνα ειναι χωρις παγιο και του φιλου του ηρθε και παγιο? Με το πάγιο η τιμή.Και μάλιστα μου είπε μια φίλη μου που δουλεύει στον Γερμανό πως την συγκεκριμένη τιμή την δίνουν σε υπαλλήλους με την στενή έννοια του όρου.Π.χ οι υπάλληλοι των καταστημάτων Γερμανός,παρά το ότι δουλεύουν για λογαριασμό του ΟΤΕ μέσω franchise, δεν δικαιούται αυτό το πρόγραμμα.Όσον αφορά τον night1987,ο πρώτος λογαριασμός που του ήρθε μου φάνηκε φυσιολογικός.Υποψιάζομαι πως στην σύνδεση του είτε δεν υπάρχει είτε υπάρχει ξεχωριστό πρόγραμμα για σταθερά και ξεχωριστό για internet το οποίο έχει έκπτωση,αλλά από ότι φαίνεται δεν συμφέρει αυτός ο συνδυασμός.Εκτός αν είναι τίποτα κινητά ή τα καινούργια κόλπα με ΕΟΠΠΥ που οι χρεώσεις είναι για 9011....κλπ.Αν και έτσι όπως είναι το ΕΣΥ...δεν διαφέρει πολύ.
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 ας μιλησει με τον οτε να του πουν για την χρεωσεις η ας δει αν υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που να τον συμφερει.εκτος αν εγινε κανα λαθος στο πως τον εχουν καταχωρησει.
Iga Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Bump, δεν θέλω να ανοίξω καινούργιο topic μιας και έχω και 'γω Conn-x (2mb). Είναι πολύ ακριβά στη Conn-x και με τίποτα δεν αξίζουν τόσα λεφτά για 2 (!)mb. Εγώ πληρώνω 70+ το δίμηνο με τηλέφωνο. Είναι πολλά τα λεφτά και πολύ μικρή η ταχύτητα. Σκέφτομαι να παω για Forthnet μιας και έχω γνωστούς που λένε ότι πιάνουν καλές ταχύτητες και γενικά δεν πληρώνουν πολύ ή για HOL. Ποιά είναι η γνώμη σας? Υπάρχει καμιά καλή και οικονομική προσφορά αυτές τις μέρες? Επίσης πόσες μέρες κάνουν περίπου οι συγκεκριμένες υπηρεσίες να βάλουν Internet στο σπίτι γιατί ο OTE πήρε σχεδόν 1 μήνα.
cger Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Επίσης πόσες μέρες κάνουν περίπου οι συγκεκριμένες υπηρεσίες να βάλουν Internet στο σπίτι γιατί ο OTE πήρε σχεδόν 1 μήνα. Περίπου 1 μήνα θα χρειαστείς.
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Bump, δεν θέλω να ανοίξω καινούργιο topic μιας και έχω και 'γω Conn-x (2mb). Είναι πολύ ακριβά στη Conn-x και με τίποτα δεν αξίζουν τόσα λεφτά για 2 (!)mb. Εγώ πληρώνω 70+ το δίμηνο με τηλέφωνο. Είναι πολλά τα λεφτά και πολύ μικρή η ταχύτητα. Σκέφτομαι να παω για Forthnet μιας και έχω γνωστούς που λένε ότι πιάνουν καλές ταχύτητες και γενικά δεν πληρώνουν πολύ ή για HOL. Ποιά είναι η γνώμη σας? Υπάρχει καμιά καλή και οικονομική προσφορά αυτές τις μέρες? Επίσης πόσες μέρες κάνουν περίπου οι συγκεκριμένες υπηρεσίες να βάλουν Internet στο σπίτι γιατί ο OTE πήρε σχεδόν 1 μήνα. νομιζω παιζει μια προσφορα με κατι 23 ευρω το μηνα για ενα χρονο.δνε ξερω αν εχει ληξει αλλα αμαπαρεις τηλεφωνο η στο Site η σε κανα forthnet shop θα σου πουν.για ταχυτητα αν μας πεις ταχαρακτηριστικα που εχεις τωρα θα μπορουμε να δουμε που θα παιξεις περιπου.κατα τα αλλα επειδη η γραμμη σου ηδη παιζει και απλα γυρνας σε αλλο παροχο θα συνεχιζεις να παιζεις με οτενετ μεχρι να γυρισεις σε forthnet η οτι αλλο πας.επισης ναι standard θες 2 εβδομαδες.ολοι οι Providers κανουν τον ιδιο χρονο για τον απλο λογο οτι ο οτε γυρναει το χαλκο,απο εκει και περα ο καθε provider με σκοπο να πιασει πελατη μπροει να σου πει οτι ναι μονο 10 μερες κτλ.οποτε μην ψαρωνεις.ιντερνετ θα εχεις ετσι αλλιως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα