Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεν κάνω λάθος θα σου έρχεται το 24,80+15.89 κάθε δίμηνο, δλδ 20.34 euro το μήνα...

Δηλαδή ρε φίλος πια ειναι τα περίπου 16 ευρώ που ήταν να πληρώνω το δίμηνο;

και άντε πες τα 15,89 ειναι το ποσό που κοστίζει η γραμμή μου,τα 24,80 ειναι το πάγιο;

Δημοσ.

Όπως και να έχει το θέμα πρίν βάλω ίντερνετ πλήρωνα 35 ευρώ για τις κλήσεις που έκανα κάθε δίμηνο,

τώρα με το ίντερνετ μου έφτασε 63 ευρώ.και αν στον επόμενο λογαριασμό είναι πάνω απο 55 ευρώ,θα το κόψω.

Άντε γιατί πολύ μας δουλεύουνε με τις τιμές αυτές.στην γερμανία ο θείος μου πληρώνει πρόγραμμα που σου δίνει

300 λεπτά αστικα,200 υπεραστικά,150 προς κινητά και 24+mbps ταχύτητα 55 ευρώ με πάγια και λοιπές χρεώσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν ήταν στο όνομα του παππού του δλδ πόσα θα πλήρωνε? :P

http://oteshop.ote.gr/storefront/-/double-play/-double-play/-double-play-economy-font-color-red-strong-strong-font-/prodote_double_play_economy.html

Ok είναι για 6 μήνες οι προσφορά αλλά τουλάχιστον έχει χρόνο ομιλίας σε σχέση με το σκέτο internet που επέλεξε...

Δημοσ.

Επειδή το έβαλε στο όνομα του παππού που δικαιούται έκπτωση υπαλλήλου.

Οτι εχει εκπτωση δεν σημαινει οτι θα βγει πιο φτηνα.επρεπε πριν το βαλεις να δεις ποσο βγαινει και αμα δεν σε συμφερει να πηγαινες σε εναλλακτικο παροχο.

Δημοσ.

Παιδιά μπορώ να παραθέσω και το δικό μου πρόβλημα;

Έβαλα νεα σύνδεση ίντερνετ οτε conn-x 2mbps ταχύτητα με 8 ευρώ το μήνα γιατί ο παππούς μου ήταν υπάλληλος οτε.

δεν έκλεισα καλα καλά 1 μήνα σύνδεσης και μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός 46,58 ευρώ.Πιο αναλυτικά:

Αναδρομικά:ADSL OTE (2MBPS)-πάγια τέλη (31-7-2012 - 22-8-2012) 4,40

Αναδρομικά:OnDSL HOME OTE Αορίστου χρόνου υπαλληλ 1,49

ΒΑΣΙΚΑ ΤΕΛΗ: (23-8-2012 - 22-10-2012) 24,80

Τέλη conn-x 2 Mbps (23-8-2012 - 22-10-2012) 15,89

ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟ ΦΠΑ 46,58 Ευρώ

Τι είναι όλα αυτά που με χρεώνει εδώ;Το ρούτερ ήταν δωρεάν,τα τέλη ενεργοποίησης επίσης δωρεάν..

Και τώρα αναρωτιέμαι εγώ....Αυτό το ποσό παραμένει έτσι και στους επόμενους λογαριασμούς;Γιατί αν ναι το κόβω μαχαίρι.

Ο παππούς σου δεν δικαιούται 24άρι ιντερνετ+απεριόριστα αστικά-υπεραστικά με 25 ευρώ τον μήνα όπως άλλοι εν ενεργεία υπάλληλοι του ΟΤΕ;

Δημοσ.

Οτι εχει εκπτωση δεν σημαινει οτι θα βγει πιο φτηνα.επρεπε πριν το βαλεις να δεις ποσο βγαινει και αμα δεν σε συμφερει να πηγαινες σε εναλλακτικο παροχο.

Ή να ρωτούσε για όλα τα διαθέσιμα προγράμματα 2play για υπαλλήλους.

Δημοσ.
Ο παππούς σου δεν δικαιούται 24άρι ιντερνετ+απεριόριστα αστικά-υπεραστικά με 25 ευρώ τον μήνα όπως άλλοι εν ενεργεία υπάλληλοι του ΟΤΕ;

μηπως εχουν αλλη τιμη η εν ενεργεια απο αυτους που ειναι σε συνταξη?

Ή να ρωτούσε για όλα τα διαθέσιμα προγράμματα 2play για υπαλλήλους.

σωστο και αυτο και μετα βλεπει και συγκρινει αν αξιζει να εχει οτε η οχι.παντως εχω δει αρκετους υπαλληλους του οτε να εχουν εναλλακτικο παροχο οποτε ισως η εκτπωση να μην ειναι τοσο καλη.

Δημοσ.

Όπως και να έχει το θέμα πρίν βάλω ίντερνετ πλήρωνα 35 ευρώ για τις κλήσεις που έκανα κάθε δίμηνο,

τώρα με το ίντερνετ μου έφτασε 63 ευρώ.και αν στον επόμενο λογαριασμό είναι πάνω απο 55 ευρώ,θα το κόψω.

Άντε γιατί πολύ μας δουλεύουνε με τις τιμές αυτές.στην γερμανία ο θείος μου πληρώνει πρόγραμμα που σου δίνει

300 λεπτά αστικα,200 υπεραστικά,150 προς κινητά και 24+mbps ταχύτητα 55 ευρώ με πάγια και λοιπές χρεώσεις

καλα στον οτε βγαινουν πολλα ταλεφτα οποτε οτι και εκπτωση να εχεις δεν νομιζω να συμφερει.οποτε αλλαξε παροχο.με 40 ευρω το μηνα βρισκεις ιντερνετ δωρεαν αστικα δωρεαν υπεραστικα ,κλησεις προς εξωτερικο και 1 ωρα προς κινητο.πιο φτηνα και απο γερμανια:P

Μπα, μάλλον μιλάς για παλαιότερες εποχές.

αν εννοεις για οτετζηδες που εχουνεναλλακτικους οχι για τωρα λεω που εχω μιλησει με ατομα οχι για παλια

Δημοσ.

@nightman1987 Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.Η σύνδεση ιντερνετ έγινε σε ήδη υπάρχουσα γραμμή PSTN;Και αν ναι υπήρχε κάποιο πρόγραμμα για τηλέφωνα σε σταθερά;

@poulinos Είχε βγάλει προσφορά ο ΟΤΕ για υπαλλήλους του ΟΤΕ 24άρι net + απεριόριστα αστικά & υπεραστικά + 3000 λεπτά προς cosmote με 25 ευρώ τον μήνα.Το έβαλαν 2 εργαζόμενοι που γνωρίζω.Και επίσης αν ήθελαν ΟΤΕΤV τους χρέωνε,αν θυμάμαι καλά 7 ευρώ τον μήνα για τον 1ο χρόνο και 10 ευρώ από κει και πέρα,για το Full pack.Σίγουρα η τιμή είναι η φθηνότερη που υπάρχει.Πιστεύω οι υπάλληλοι που είναι σε εναλλακτικούς μπορεί να συνδυάζουν κινητό και σταθερό (hol,wind) και να τους έρχεται ακόμα πιο φθηνά.

Δημοσ.

αν δινει και 3000 λεπτα προς cosmote ναι τοτε πραγματι συμφερει αφου παρα πολλα ατομα εχουν cosmote.τωρα για τον Nightman να του πω οτι ο λογαριασμος ερχεται καθε 2 μηνες και επισης μηπως πηρε πολλα κινητα??επισης vfor vendetta μηπως το 25 ευρω το μηνα ειναι χωρις παγιο και του φιλου του ηρθε και παγιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...