poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Η voip τηλεφωνία της Cyta είναι άριστη..δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά σε θέμα ποιότητας σε σχέση με άλλους παρόχους που δεν χρησιμοποιούν voip δεν θα διαφωνησω για ποιοτητα αλλα σε υποχρεωνουν να παιξεις με το δικο τους ρουτερ και αν βαλεις δικο σου χανεις το τηλεφωνο.εγω προσωπικα το σιχαινομαι αυτο να παντρευομαι ενα ρουτερ με το ζορι. κατα τα αλλα οπως ειπαν ολοι φυγε και πηγαινε σε αλλη εταιρεια.δεν αξιζει ο οτε .τους πρωτους μηνες οκ αλλα μετα παει ακριβα. 1
lak10 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 δες εδω http://oteshop.ote.gr/storefront/-/double-play/-double-play/-double-play-economy-font-color-red-strong-strong-font-/prodote_double_play_economy.html δες αν σε συμφερει
GnsP Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Με την καμία. Με τις προσφορές που έχει ο Οτέ για 6 μήνες, πάλι αναδρομικά θα πληρώνει μετά! Κάτι που νομίζω θελει να αποφύγει!
lak10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον ο ΟΤΕ να βαζει αναδρομικα αντε να βαλει στον πρωτο λογαρισμο μετα που θα βαλεις την προσοφρα μετα το περας του χρονικου οριου την προσφορας γιατι να βαλει αναδρομικα τι λογο εχει. Γιατι δεν ανεβαζει απλως την τιμη σε επιπεδα προ προσοφρας
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 αυτο πρεπει καποιος που του ετυχε να δει ακριβως τι ειναι αυτα τα αναδρομικα.μια προπληρωμη του επομενου μηνα μπορει να υπαρχει και ειναι φυσιολογικο μια και το κανουν ολοι οι providers
gs20309 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Το ΑDSL προπληρώνεται κάθε 2μηνο.Τα αναδρομικά από που προκύπτουν ? Εκτός και αν η "προσφορά" στα 9,90 του πρώτου 6μηνου πληρώνεται από τον συνδρομητή το επόμενο 6μηνο Η τιμή μετά την προσφορά του 9,90+15πάγιο γραμμής είναι 16,7 και +15/μηνα το πάγιο της γραμμής περίπου 62/δίμηνο πας αλλά μπορείς να πας στο economy mixed 240 όπου ο μήνας βγαίνει 21,90 δηλαδή 43,80 δίμηνο και θα έχεις πέρα από το ιντερνετ 3,5ώρες δωρεάν σταθερά το μήνα και 30 λεπτά δωρεάν κινητά το μήνα. Μετά το 6μηνο διαμορφώνεται στα 26,90 το μήνα δηλαδή 53,80 δίμηνο αλλά και πάλι είναι πολύ πιο οικονομικό από το σκέτο ιντερνετ στα 62/δίμηνο.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 για αυτο σε εναλλακτικο που ειναι πιο φτηνα και οχι μετα να βλεπεις τρελα νουμερα χρεωση για αυτο και αυτο και αυτο
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Διάβασα όλα τα σχόλια,κανείς όμως δεν έχει πει τι γίνετε μετά την προσφορά και τι ακριβώς πληρώνουμε(κι εγώ στον Οτε έχω συνδεση).Λοιπόν,η 2άρα κοστίζει τους 6 πρώτους μήνες 9,90+15,25 το πάγιο.Δηλαδή 25 ευρώ(χοντρικά για να μην μπλέκουμε με δεκαδικά).Ο πρώτος λογαριασμός έρχεται φουσκωμένος γιατί προπληρώνουμε το επόμενο δίμηνο συν το χρονικό διάστημα που ήδη έχουμε ιντερνετ,περίπου στα 100 ευρώ.Άρα έχουμε πληρώσει για τους πρώτους 4 μήνες.Το επόμενο προπληρωμένο διάστημα(στον επόμενο λογαριασμό δηλαδή) θα είναι ο 4ος-6ος μήνας.Πάλι 25 ευρώ το μήνα.Στον μεθεπόμενο λογαριασμό προπληρώνουμε από τον 6ο-8ο μήνα.Ε,εκεί γίνεται το μπέρδεμα.Επειδή από τον 6ο και μετά η τιμή δεν είναι 9,90+15,25 αλλά 16,7+15,25 πρέπει να πληρωθεί η διαφορά.Άρα θα πρέπει περίπου να έρθει:(17+15,25)-(9,9+15,25)=7*2=14+(17+15,25)*2=83 ευρώ περίπου θα έπρεπε να έρθει.Ουσιαστικά πληρώνεται η μηνιαία διαφορά τιμής της προσφοράς με την κανονική τιμή.Όλα αυτά βέβαια χωρίς τηλεφωνήματα ή άλλες πρόσθετες υπηρεσίες.Το ίδιο ισχύει και για όλα τα προγράμματα του ΟΤΕ που είναι εντός προσφοράς.Επίσης η ίδια λογική επικρατεί σε όλες τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών(σχετικά με την προπληρωμή υπηρεσιών) όπως και σε άλλες εταιρίες που έχουν κάποια προσφορά.Απλά ο Οτε είναι που είναι ακριβός,έρχονται και κάθε δίμηνο οι λογαριασμοί....και σου 'ρχεται κάπως.Ελπίζω να έγινα όσο το δυνατόν πιο κατανοητός. ΥΓ:Δεν δουλεύω στον Οτε.Έκατσα και το έψαξα για να ξέρω τι πληρώνω.
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 σε εναλλακτικο συνηθως σου ερχεται λογαριασμος καθε διμηνο και πληρωνεις τον εναν μηνα που περασε και τον επομενο. δηλαδη αν τωρα ειναι 20/8 θα πληρωσει καποιος 20/7 - 20/08 και 20/8 -20/9.ενα μηνα προπληρωμη.βεβαια αν καποιος διακοψει τα παιρνει πισω αυτα μετα η του γινεται εκπτωση σε αυτα που εχει να πληρωσει.
krypton Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Αυτό θα κάνω όταν συμπληρωθεί χρόνος σε ένα 3μηνο. Για ADSL (για ομιλία υπάρχουν τα κινητά) τί πάροχος αξίζει ? είναι ανάλογα τη περιοχή σου. μπορεί με forthnet να παίζεις καλά αλλά με cyta όχι. πάντως το να φύγεις από τον οτε είναι καλή επιλογή γιατί είναι ακριβός χωρίς πλέον λόγο
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 ειναι αναλογα τον χαλκο.συνηθως αν δεν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα στο οριο η σε κατι αλλο θα πρεπει σε οποια εταιρεια και να παει να παιξει πανω κατω τα ιδια αναλογα το margin>απο εκει και περα παιζει βεβαια ρολο τι Profile σε εχουν οπως και τι εξοπλισμο σου δινουν.ειδικα σε χαλια γραμμη που εχει την ταση για αποσυνδεσεις η διαφορα στο margin και στον εξοπλισμο απο παροχο σε παροχο μπορει να κανουν την διαφορα και ας ειναι ο ιδιος χαλκος.πχ τα thomson ειναι τα πιο stable σε χαλια γραμμες.ειναι ενας γενικοτερος συνδυασμος σε διαφορα πραγματα αλλα οι 2 κυριοι λογοι που δεν αλλαζουν απο εταιρεια σε εταιρεια ειναι η αποσταση και η ποιοτητα του χαλκου.ειναι θεμα τυχης αν θα πεσεις σε καλο χαλκο η οχι.μπορει το διπλα ζευγαρει να παιζει τελεια και να το εχει ο γειτονας σου και να παιζει στα 20 και εσυ να πεσεις σε ενα προβληματικο και να εισαι στα 10 και ας εχετε την ιδια αποσταση.εκει δεν φταιει ο παροχος.
skiabox Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Cyta είμαι πολύ ικανοποιημένος εγώ πάντως σε όλα.Με άλλους παρόχους είχα καθημερινά disconnects.Τώρα κάνει και προσφορές από ότι είδα για καινούριους χρήστες.
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 γενικως σε προπληρωμενα πακετα και σε νεους χρηστες παιζει πολυ προσφορα.απλα αν καποιος ειναι να μεινει αρκετο καιρο στην εταιρεια να κοιταξει να δει να τον συμφερει και μετα τους χ,y μηνες που ειναι η εκπτωση.δηλαδη ποιο θα ειναι το τελικο ποσο μετα.
nightman1987 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά μπορώ να παραθέσω και το δικό μου πρόβλημα; Έβαλα νεα σύνδεση ίντερνετ οτε conn-x 2mbps ταχύτητα με 8 ευρώ το μήνα γιατί ο παππούς μου ήταν υπάλληλος οτε. δεν έκλεισα καλα καλά 1 μήνα σύνδεσης και μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός 46,58 ευρώ.Πιο αναλυτικά: Αναδρομικά:ADSL OTE (2MBPS)-πάγια τέλη (31-7-2012 - 22-8-2012) 4,40 Αναδρομικά:OnDSL HOME OTE Αορίστου χρόνου υπαλληλ 1,49 ΒΑΣΙΚΑ ΤΕΛΗ: (23-8-2012 - 22-10-2012) 24,80 Τέλη conn-x 2 Mbps (23-8-2012 - 22-10-2012) 15,89 ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟ ΦΠΑ 46,58 Ευρώ Τι είναι όλα αυτά που με χρεώνει εδώ;Το ρούτερ ήταν δωρεάν,τα τέλη ενεργοποίησης επίσης δωρεάν.. Και τώρα αναρωτιέμαι εγώ....Αυτό το ποσό παραμένει έτσι και στους επόμενους λογαριασμούς;Γιατί αν ναι το κόβω μαχαίρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα