Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μας τα λέει ο ΟΤΕ καλά τελευταία. Έχω σύνδεση connex στα 2 ΜB (χωρίς ομιλία). Έχει παρέλθει το 6μηνο και πλέον ο μήνας του ADSL πάει στα 16,90*2 (33,80 το δίμηνο). Με 0 διάρκεια χρήσης ομιλίας ήρθε ο τελευταίος λογαριασμός στα 79 ευρώ!!! Στο υποκατάστημα μια υπάλληλος είπε ότι πλέον το internet το μήνα θα είναι 32 ευρώ δηλ. 64 το 2μηνο. Λέτε να απευθυνθώ στα κεντρικά γιατί η χρέωση είναι υπερβολική.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

πριν το εξάμηνο ήταν ακόμα χαμηλότερα? τα 16.9 euro είναι με το πάγιο της pstn μέσα?

Δημοσ.

Μα καλά ακόμα δεν μάθατε τον ΟΤΕ???Και 33 ευρώ το δίμηνο πολλά είναι!!Αλλάξε πάροχο φίλε να βρεις την ηρεμία σου...

Δημοσ.

πριν το εξάμηνο ήταν ακόμα χαμηλότερα? τα 16.9 euro είναι με το πάγιο της pstn μέσα?

Το πρώτο 6μηνο ήταν 9,90. Δυστυχώς έχουν βάλει πολλές αλχημείες, αναδρομικά ?!!! :huh: κτλ. Δεν λέω να μην δεν έχουν και πάγιο αλλά από τα 33,80-79=45,2 ευρώ για πάγιο-ΦΠΑ δεν είναι πάρα πολλά ?

Μα καλά ακόμα δεν μάθατε τον ΟΤΕ???Και 33 ευρώ το δίμηνο πολλά είναι!!Αλλάξε πάροχο φίλε να βρεις την ηρεμία σου...

Αυτό θα κάνω όταν συμπληρωθεί χρόνος σε ένα 3μηνο. Για ADSL (για ομιλία υπάρχουν τα κινητά) τί πάροχος αξίζει ?

Δημοσ.

Λόγω των αναδρομικών την έκανα και εγώ.

Αν θες μόνο ίντερνετ, ρίξε μια ματιά στη cyta.

Εξαρτάται από τις αναγκες σου βέβαια (online games κ.α.).

Δημοσ.

Λόγω των αναδρομικών την έκανα και εγώ.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Το ΑDSL προπληρώνεται κάθε 2μηνο.Τα αναδρομικά από που προκύπτουν ? Εκτός και αν η "προσφορά" στα 9,90 του πρώτου 6μηνου πληρώνεται από τον συνδρομητή το επόμενο 6μηνο :mad:

• Super Moderators
Δημοσ.

Το πρώτο 6μηνο ήταν 9,90. Δυστυχώς έχουν βάλει πολλές αλχημείες, αναδρομικά ?!!! :huh: κτλ. Δεν λέω να μην δεν έχουν και πάγιο αλλά από τα 33,80-79=45,2 ευρώ για πάγιο-ΦΠΑ δεν είναι πάρα πολλά ?

τα 64 που σου είπε το δίμηνο λογικά είναι με το πάγιο μέσα, δυστυχώς υπερβολικά πολλά για 2mbit...

Δημοσ.

Να φανταστείτε εγώ με cyta έχω 2mbps σύνδεση και τηλέφωνο με απεριόριστες κλήσεις στα 27 ευρώ...Μπες στο σιτε της cyta(http://www.cyta.gr) έχουν πολύ καλές προσφορές!

Για παράδειγμα 24mbps 18 ευρώ!(μόνο ιντερνετ)

4mbps 14 ευρουλάκια!

Δημοσ.

Η voip τηλεφωνία της Cyta είναι άριστη..δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά σε θέμα ποιότητας σε σχέση με άλλους παρόχους που δεν χρησιμοποιούν voip

Δημοσ.

Για 2άρα σύνδεση τα λεφτά αυτά είναι υπερβολικά πολλά. Και εγώ παλαιοτέρα γι αυτό είχα φύγει από τον ΟΤΕ γιατί οι τιμές του είναι φαρμάκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...