Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πρόβλημα που έχω είναι με τη ταχύτητα στο download, στο macbook air ασύρματα η ταχύτητα που κατεβάζω είναι με 20 με 30kb/sec ενώ το σταθερό pc που έχω συνδεμένο ασύρματα κατεβάζει με 1000.

εχθές δοκίμασα το macbook σε άλλο δίκτυο και κατέβαζε γρήγορα ενώ στο δικό μου σέρνετε, ξέρει κανείς γιατί γίνετε αυτό;

Δημοσ.

Ποιο Revision εχεις? C, E ή F?

Το γραφει απο κατω...

Κανε του ενα firmware update, αν δεν το εχεις κανει ηδη.

Για το C, εδω.

Για το Ε, εδω.

Για το F, πρεπει να εχει ηδη την 1.0 οποτε ασ'το οπως ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Απο κατω εχει ενα καρτελακι που αναφερει την MAC address και το revision, μπορει π.χ να λεει C2 ή C3 ή Ε1 ή F1. Στην απιθανη περιπτωση που σου γραφει C4, αυτο νομιζω ειναι το E revision. Γραψε ομως τι ακριβως σου γραφει, για να ξερουμε...

Επισης τα 2740B διαφερουν και στην εμφανιση.

Τα C ειναι αυτα...

image.png

Τα E ειναι αυτα...

image.jpg

Τα F ειναι αυτα...

image.png

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια, πέρνα του το 3.03 firmware απο εδω...

Ξερεις πως γινεται φανταζομαι, απο το web interface.

Θα πρεπει να περιμενεις κανα 4λεπτο, για να ολοκληρωθει.

Μετα θα πρεπει να το ξανασεταρεις γιατι ολες οι ρυθμισεις θα χαθουν (vpi/vci και username/password του provider σου καθως και να κλειδωσεις το ασυρματο.)

• Like 1
Δημοσ.

Τιποτα, να'σαι καλα.

Εγω παντως καθε φορα που αλλαζω firmware ακομα κι'αν κρατησει τις ρυθμισεις, κανω ενα reset to defaults και τις ξαναπερναω...

Δημοσ.

Τιποτα, να'σαι καλα.

Εγω παντως καθε φορα που αλλαζω firmware ακομα κι'αν κρατησει τις ρυθμισεις, κανω ενα reset to defaults και τις ξαναπερναω...

+1 σε αυτο γιατι ποτε δεν ξερεις τι διαφορες εχει το ενα firmware με το αλλο και να σου φαει καποιο κολλημα.επισης αν και το εφτιαξες παντα να κανεις δοκιμες και σε αλλο καναλι οπως και με αλλο κλειδωμα μηπως για καποιο λογο υπαρχει σαν ασυμβατοτητα με το κλειδωμα η παρεμβολες στο καναλι που το εχεις βαλει.με το inssider μπορεις να δεις που παιζουν οι γειτονες και να βαλεις το λιγοτερο χρησημοποιουμενο καναλι σε σενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...