DexterWhite Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Παιδια ειναι η πρωτη φορα που προσπαθω να κανω κατι τετοιο... Θελω να συνδεσω 2 υπολογιστες με τα λειτουργικα που αναγραφονται αλλα δε βγαζω καμια ακρη! (χωρις ιντερνετ, σκετη συνδεση μεσω ethernet απο το ενα στο αλλο). Αν καποιος μπορουσε να κανει την καλη και να μου εξηγησει πως γινεται, θα του ειμαι ευγνωμων!
TheELF Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Αν και εγώ το κάνω μέσου router δεν νομίζω να έχει διαφορά... 1.Από τα 7 πάνε πίνακα ελέγχου Network and Sharing Center(δίκτυο και κοινόχρηστα) -> Advanced sharing settings (Για προχωρημένους) δεν έχω τα ελληνικά τώρα οπότε κάπως έτσι,εκεί στην κατηγορία όλα τα δίκτυα πρέπει να κλείσεις το προστασία με κλειδί. 2.Τους φακέλους που θέλεις να μοιραστείς πρέπει νa κάνεις δεξί κλικ ιδιότητες->διαμοιρασμό και εκεί να δόσεις δικαίωμα ή σε όλους ή δηλώνεις μόνο το homegroup. Τώρα στα XP πας στο my network places(όταν ανοίγεις φάκελο είναι στα αριστερά) και κάνεις add a network place εκεί όταν σου ζητηθεί πρέπει να δώσεις την διεύθυνση των 7 με αυτόν τον τρόπο \\ονομα που έχει ο Η/Υ\όνομα φακέλου και θα εμφανιστεί σαν φάκελος. Στα 7 αν κάνεις εύρεση από τους χώρους δικτύου λογικά πρέπει να εμφανιστεί ο Η/Υ με τα xp με την μία απλά πρέπει από τα xp να δώσεις τα δικαιώματα.
rohas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Αφου θα συνδεσεις τα 2 PC μεταξυ τους θα χρειαστεις cross-over καλωδιο Εαν συνδεες τα 2 PC μέσω switch,hub θα χρειαζοσουνα straight καλωδιο. Τέλος εάν χρησιμοποιείς firewall παραμετροποίησε το ή κλείστο. Για το δικτυο απλα ακολουθεις τα βηματα του ξωτικου
άδικος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Αφου θα συνδεσεις τα 2 PC μεταξυ τους θα χρειαστεις cross-over καλωδιο Εαν συνδεες τα 2 PC μέσω switch,hub θα χρειαζοσουνα straight καλωδιο. Βασικά αυτός είναι ο κανόνας αλλά πλέον οι περισσότερες μοντέρνες κάρτες δικτύου (& όλες οι gigabit) ενσωματώνουν auto sensing, οπότε βλέπουν το καλώδιο είτε είναι cross-over είτε straight through.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα