Προς το περιεχόμενο

iphone hotspot με vodafone, πρόβλημα σε φόρτωση facebook

atssssss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω αν έχει ερωτήθει πάλι, δεν βρήκα κάτι, από ένα search παλλιά κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα και δεν είχε απαντηθεί για αυτό ξαναρωτάω (συγγνώμη αν υπάρχει ήδη).

Έχω το iphone 4s σε σύνδεση με vodafone και στην λειτουργία του hotspot, αν είμαι με laptop (οποιοδήποτε laptop), μου φορτώνει την σελίδα, αλλά έχω μόνο την πάνω μπλέ μπάρα (σαν να είναι κενό το facebook, η μπλε μπάρα με όλες τις λειτουργίες και από κάτω το copyright του facebook με τα about κλπ.

Σε άλλες συσκευές (πχ ipad ή στο desire hd όταν παίρνουν νετ από το hotspot) λειτουργεί κανονικά το facebook, όπως και στο ίδιο το iphone, είτε από την εφαρμογή είτε από safari.

Όλες τις άλλες σελίδες τις ανοίγει κανονικά.

Στο desire hd έχω μια what's up και όταν κάνω το hotspot από εκεί λειτουργεί κανονικά το facebook στα laptops

Στο iphone 4 της αδερφής μου με what's up πάλι κατά το hotspot λειτουργεί και εκεί κανονικά....

Μήπως το έχει κλειδωμένο η vodafone το facebook σε hotspot;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το προβλημα αυτό το αντιμετωπίζω και γω όχι με iphone αλλά με Android σε wireless tethering. Στον Η/Υ είτε ΙΕ είτε Mozilla η σελίδα δεν ανοίγει, μόνο η πάνω μπλε μπάρα και το κάτω μενού εμφανίζεται. Με Wind κανένα πρόβλημα όλα λειτουργούν ρολόι. Δεν είναι θέμα DNS καθώς δοκίμασα με τους DNS της Google και δεν διορθώθηκε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Εντωμεταξύ υπάρχει πιο κουλό στην ιστορία...

Με το iphone μου και με vodafone που περιγράφω το πρόβλημα, στον λογαριασμό της η αδερφή μου μπαίνει κανονικότατα από laptop...

Άρα μήπως έχει να κάνει με τον server που είναι πάνω ο λογαριασμός μου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...