Προς το περιεχόμενο

cisco 837 restore ios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα cisco 837 και δεν μπορω να επαναφερω το ios. ειμαι σε rommon mode και δεν μπορω να κανω τπτ εχω προσπαθησει και με xmodem και με tftp server αλλα μου βγαζει συνεχεια error!!!! καμια βοηθεια κανεις?

Δημοσ.

ελπιζω να σε βοηθησει

http://www.insomnia.gr/topic/143176-cisco-rommonios-update-etc/page__hl__%2Brommon

αλλιως πες μου που παιρνεις error.εχω δει σε cisco να πεταει error στο copy σαν να μην επιβεβαιωνε το checksum και απλα ειχε προβλημα το ιδιο το ρουτερ.

Δημοσ.

οσο κι αν σου φαινεται ΑΚΥΡΟ και ασχετο, μια φορα μου ειχε τυχει αυτο και εφταιγε .... ενα USB stick. ειχα μεταφερει με USB stick το IOS και ηταν λανθασμενο το αρχειο. μολις το ξανακατεβασα, το περασε κατευθειαν και ολα καλα.

Δημοσ.

ααα λες? και εγω απο usb περασα το ios στο pc! μπορεις να μου δωσεις καποιο λινκ με το image του 837?

Δημοσ.

δοκιμασες και με αλλο Ios και παλι τιποτα?αν ειναι αλλο ios και δεν φταιει κατι στην μεταφορα τοτε ειναι θεμα ρουτερ για αυτο και ισως εχασε και το αρχικο.

Δημοσ.

υποθετω τα εχει παιξει η flash.. αν ειναι ετσι, μαλλον πεταμα. δεν αφαιρειται σε αυτη τη σειρα των ρουτερ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...