greekparot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Έχω σε cd εγκατάστασης boot το ms office 2003 & θέλω να το περάσω στο netbook μου που δεν έχει DVD drive, υπάρχει τρόπος να το περάσω με USB? Το δοκίμασα με αντιγραφη όλων των αρχειων απο το cd office σε USB & μου εμφανίζει όταν ζητάει το cdkey : κατεστραμμενος δισκος & δεν προχωρά η εγκατάσταση. Δοκίμασα 3 διαφορετικά USB. Sent from my iPhone using Insomnia
corrupted Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Σε αυτες τις περιπτωσεις μετατρεπεις το cd σε .iso και το κανεις mount με καποιο προγραμμα. Καλο εργαλειο και για τις δυο δουλειες, το UltraISO. Κανε πληρη εγκατασταση και θα εχεις virtual cd/dvd drive. 2
greekparot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Σ'ευχαριστω πολυ ~ μου ελυσες τα χερια.
crc2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Εγώ πάντως το έχω σε usb stick και δουλεύει κανονικά , με απλή αντιγραφή απο το δισκάκι του !!!!
alexzzz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Εγώ πάντως το έχω σε usb stick και δουλεύει κανονικά , με απλή αντιγραφή απο το δισκάκι του !!!! Και εγώ το ίδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα