ExaByte Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα, έχω τα εξής 2 (καλοκαιρινά ) προβλήματα: 1. Μετά από format (σε pc με windows vista home basic) έκανα κανονικά τα updates, εγκατέστησα το service pack 1 και ύστερα, όταν κάνω έλεγχο για ενημερώσεις πάντα μου βγαίνει η ενημέρωση Windows Vista Service Pack 1 (KB936330) μεγέθους 1.9 ΜΒ!! Το έχω κάνει εγκατάσταση αλλά δεν λέει να "ξεκολλήσει"!! 2. Έχω εγκατεστημένο (στον παραπάνω υπολογιστή) το Microsoft Security Essentials και όταν κάνω update μου βγάζει σφάλμα "Η ενημέρωση των ορισμών ιών και λογισμικού spyware απέτυχε,..., Κωδικός σφάλματος 0x80248014". Αν και googlaρα τα παραπάνω, δεν βρήκα κάτι διαφωτιστικό, οπότε όποιος γνωρίζει κάτι ας πει! Thanks!!
rafail1994 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 1.Δοκιμασες να την κάνεις και αυτήν την ενημέρωση ; 2.Εχεις κάνει όλες της ενημερώσεις για το λειτουργικό (Εκτός από την παραπάνω);
ExaByte Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 1.Δοκιμασες να την κάνεις και αυτήν την ενημέρωση ; 2.Εχεις κάνει όλες της ενημερώσεις για το λειτουργικό (Εκτός από την παραπάνω); 1. Ναι την έχω κάνει αυτήν την ενημέρωση 2-3 φορές και εξακολουθεί να μου την εμφανίζει στο windows update. 2. Δεν μου βγάζει άλλες ενημερώσεις στο windows update παρα μόνο την παραπάνω.
MRARIS1799 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it εγω έχω άλλο προβλημα. Μου βγαζει πως θέλει αναβάθμιση πατάω να κάνει, κάνει αναζήτηση και με ξαναβγάζει στην αρχή και λέει πως ο υπολογιστής μου δεν χρησιμοποιεί τις τελευταίες ενημερώσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα