Προς το περιεχόμενο

dyndns & Linksys wag320n

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα φιλοι μου!!!!!! εχω ενα προβληματακι!!!! παω να σεταρω ενα dyndns απο το no-ip.com σε αυτο το ρουτερ!!! μου δινει την επιλογη μονο απο dyndns.org και tzo.com!!! μπορω να κανω κατι για να σεταρω αυτο???? αυτο γινεται γιατι ζηταει πιστωτικη και να πληρωσω 20$!!!!!!!

Δημοσ.

αν δεν βρεις custom firmware δεν μπορεις να βαλεις κατι αλλο δυστυχως.dyndns το απλο ειναι με πληρωμη?γιατι εγω εχω account απο παλια και με αφηνει να φτιαξω 2 dyndns δωρεαν οπως βλεπω.αν και ειχα ακουσει οτι για τους καινουριους ειναι με πληρωμη.το dyndns pro ειναι σιγουρα με πληρωμη

αλλο το dyndns αλλο το No ip αλλο το tzo.δεν μπορεις να σεταρεις το ενα στο αλλο.

εκτος αν τρεχεις Utility μετα στο pc σου που να κανει την ενημερωση αλλα εκει παμε αλλου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άμα πας να φτιάξεις ένα καινούριο, δεν σε αφήνει!!!!! Σεταρεις κανονικά και στο τέλος σε στέλνει στο καλάθι!!! ΦΤΙΑΞΕ ένα εικονικό να το δεις!!! Τέλος, εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να μπορώ να βλέπω από μακριά ΤΙΣ καμερες που έχω σπίτι μου!!!! Μπορώ με άλλο τρόπο????

Δημοσ.

α τοσο καλα δηλαδη.το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να δεις μεσα στις καμερες μηπως οι καμερες υποστηριζουν και κατι αλλο περα απο dyndns.εκτος αν ο ρουτερ υποστηριζει κατι αλλο περα απο Dyndns.ναι το ειχα ακουσει οτι για τους νεους χρηστες ειναι με πληρωμη απλα ειχα account απο παλια οποτε δεν το ειχα τσεκαρει να δω αν ισχυει στην πραξη.

Δημοσ.

αν ειχες Pc Να τρεχει εκει client για No ip πχ η αλλιως μετα πας static ip.η χρησιμοποιεις κατι αλλο που υποστηριζει το ρουτερ η η καμερα εκτος απο dyndns.

Δημοσ.

Μπορεις να γραφτεις στο dyndns trial. Κανοντας ακυρωση μεσα στο δεκαπενθημερο, δεν θα σου χρεωσει τα 20$ και σου αφηνει ενα account χωρις χρεωση

Δημοσ.

Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο σε παρακαλώ???

αντι το dyndns να τρεχει στο ρουτερ η στην καμερα τρεχει σε προγραμμα σε καποιο Pc.αν δεν υπαρχει Pc βεβαια δεν υπαρχει νοημα.

Δημοσ.

αντι το dyndns να τρεχει στο ρουτερ η στην καμερα τρεχει σε προγραμμα σε καποιο Pc.αν δεν υπαρχει Pc βεβαια δεν υπαρχει νοημα.

Θα υπάρχει υπολογιστής!!! ΠΩΣ θα το κάνω ακριβώς αυτό???

Δημοσ.

www.noip.com

φτιαξε account και καπου θυμαμαι οτι εχει ενα utility Που το κατεβαζεις και τρεχει στο pc και οταν αλλαξει η ip τοτε ενημερωνει το no ip που εχεις.απλα τρεχει συνεχεια στο pc και προυποθετει οτι το Pc ειναι ανοιχτο.αλλα κοιτα ρουτερ και καμερα μπας και παιζουν με κατι αλλο Free περα απο dyndns.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...