Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α! επισης ξεχασα να πω πως υπαρχει περιπτωση να ανεβει λιγο ακομα το budget τις επομενες ημερες (απο 130 να παει 170-80) ξερω οτι δεν πολυσωζω πολλα αλλα με το 300ρ των 100ευρω δεν μπορω να βρω με τα υπολοιπα 70-80-90 ευρω ενα αξιοπρεπες psu?

Δημοσ.

Καταρχήν γιατί τρέχεις prime95? :fear:

-απο περγιεργεια για τις θερμοκρασιες τις cpu

Δεν καταλαβαίνω τι είδους περιέργεια είναι αυτή που σε ωθεί άσκοπα να ταλαιπωρείς τον επεξεργαστή σου. Οι θερμοκρασίες του prime δεν έχουν καμία σχέση με τις θερμοκρασίες που θα δεις όταν χρησιμοποιείς το pc σου κθημερινά. Περί πλασματικού φορτώματος πρόκειται.

Βεβαίως και είναι πάντα καλή προσθήκη ένα aftermarket cooler. Απλά σε στοκ συχνότητες κάνεις την δουλειά σου και με αξιοπρεπέστατα top down coolers που δεν σου γεμίζουν και το κουτί. Δες το coolermaster vortex plus και το xigmatec praeton.

-θα κερδισω απο θερμοκρασιες ή μονο απο θορυβο?

Και από θερμοκρασίες. Όχι τοσο σε idle όσο σε full load. Ενδεικτικά η vortex plus έριξε έναν i5 2500 στοκ 30 ολόκηλρους βαθμούς σε full load με intel burn test. (Δεν ήμουν περίεργος, δοκίμαζα την ψύκτρα) :-)

Το berlin είναι καλύτερο αλλά όχι τόσο που να αξίζει να δώσεις χρήματα για να αλλάξεις το ήδη υπάρχον. Στο δε κουτί, είμαι κάθετος.Πραγματικά τζάμπα λεφτά αν δεν πάς τουλάχιστον σε κουτί αντίστοιχο του 300r και πάνω.

-επειδη ειναι μουφα το τροφοδοτικο μου θελω να το αλλαξω...

Να το αλλάξεις. Απλά πάρε κάτι που να δικαιολογεί την αλλαγή. Και το berlin για μένα δεν την δικαιολογεί.

στο κουτι γιατι ετσι? τα πιο φθηνα δεν αξιζουν?

:blink:

Τα ίδια με το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Σκάσανε 2-3 σε σύνολο πόσο φίλε MoviemakerGr?

Το κάθε πράγμα φτιάχνεται για ένα σκοπό αυτό ξέρω εγώ.

Hi end μηχάνημα θέλει καλό psu και ας τα στάξεις χοντρά

Μηχάνημα που φτιάχνεται για χαμηλές απαιτήσεις μπορεί να πάρει τα cx psu.

Επίσης σε κάθε εταιρία σε κάθε προιόν υπάρχουν και τα κομμάτια που βγαίνουν σκάρτα. Με 2-3 περιστατικά σε σύνολο εκατοντάδων δεν καταδικάζεις ένα προϊόν.

Τα έχουμε κ ξαναπεί κ ξαν'ακουσει αυτά,πολλές φορές και ακόμα μια φορά θα θυμίσω οτι ανά τον κόσμο τα δις υπολογιστών παίζουν με κινεζιες όπου είναι η άλλη άκρη που δεν εγκρίνω αλλά είναι κ το δικό σου παράδειγμα αντεστραμμένο..

Το να είσαι επιφυλακτικός να το προτείνεις δεν σημαίνει καταδικάζω ούτε μπορεί καν να μεταφραστεί ετσι σε οσο και ελεύθερη μετάφραση..

Δημοσ.

Καποιο αλλο? γιατι απο νησια θελουν 5 εργασιμες για να στο φερουν... (γι αυτο δεν τα ηθελα οπως ειπα στο αρχικο μου ποστ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ κομπλε θα ενημερωσω μολις αλλαξει κατι στο budget (προς τα πανω εννοειτε :mrgreen:) παραγγειλω και παραλαβω

οι low profile ψυκτρες που μου προτεινες ειναι καλυτερες (σε επιδοσεις/θορυβο) απο την contac 21?

EDIT:

Παρηγγειλα το 300ρ απο You (U) στα 93ευρω με την χρηση κουπονιου 10ε κατω :)

EDIT #2:

Παρηγγειλα και το Corsair TX650W που μου προτεινε ο Δινοσαυρος στο πρωτο του ποστ...

Ευχαριστω ολα τα παιδια/μελη που βοηθησαν

Επεξ/σία από SOADNICK
Δημοσ.

Παρελαβα και το τροφοδοτικο το εβαλα και δεν ανοιγε το pc... επαθα καρδιακο αλλα τελικα δεν ειχε μπει καλα το 20+4 της μητρικης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...