Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : γυρω στα 130 λιγο πανω δεν πειραζει

Χρήση υπολογιστή : gaming αλλα δεν εχει σχεση

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: δεν εχει σχεση

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι, εχω

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? εχω

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αμαλιαδα (Ν. Ηλειας)

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ας ειναι και απο διαφορετικα αλλα οχι απο νησια προτιμω πατρα-αθηνα-θεσ/νικη

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? εγω θα το φτιαξω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . δεν εχει σχεση αλλα εχω

Ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε. το pc φαινεται στην υπογραφη θελω να αναβαθμισω case/psu/cpu cooler

σκεφτομαι γι αυτα:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27539&cat=17

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1639/Thermaltake-Commander-MS-I-Midi-ATX-Case-%28VN400A1W2N%29

http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1993/Thermaltake-Contac-21-CPU-

Cooler-%28CLP0600%29

ΥΓ

δεν ειμαι thermaltake fanboy :mrgreen: :D

Δημοσ.

Να αλλάξεις case εννοείς γιατί με αυτό δεν αναβαθμίζεις.. :P

Ρίξε κ μια ματιά εδώ μήπως πάρεις ιδέες .. όλα από το ίδιο μαγαζί θα πιεις κ το καφεδάκι σου στην Πάτρα αν κεφάρεις.. ;)

post-227308-0-85274500-1344257625_thumb.jpg

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι ή να μείνεις με το κουτί που έχεις ή να πάρεις κάτι πραγματικά καλό. Κρίμα ειναι να δώσεις λεφτά για ένα μέτριο low budget κουτί αφού ήδη κάνεις τη δουλειά σου. Τα ίδια και με το τροφοδοτικό. Ναι μεν καλό το berlin αλλά για μένα δεν λέει να δώσεις χρήματα για να πας σε αυτό. Αν αγόραζες από το μηδέν, άλλαζε το πράγμα. Η ψύκτρα είναι επίσης προαιρετική με δεδομένο ότι με τη μητρική που έχεις δεν κάνεις o/c.

Συνοψίζοντας:

Αν ήμουν στη θέση σου ή θα έμενα ως εχω ή αν έκανα τελικά αναβάθμιση δεν θα έπεφτα κάτω από corsair 300r (ή κάποιο αντίστοιχο) σε κουτί και corsair tx 650 σε τροφοδοτικό.

@movie: Γιατί να αφήσει το nitrox για να πάει στο lamtech? Μία απο τα ίδια.

Δημοσ.

Σωστός ο Δεινόσαυρος περι o/c δεν είχα δει την μητρική σου απλά είδα τον 2600k και νόμιζα πήγαινες για o/c

Βέβαια ένα cooler προσφέρει και ησυχία αλλά αυτό που πρότεινα ορμώμενος απο τον 2600k είναι υπερβολή.

Δημοσ.

Τα Lamtech ειναι καλα? επισης πως τα εβαλες στο καλαθι? :D @whocares δεν λεει οτι εχει psu επανω...

η αρχικη μου συνθεση μπαζει?

επισης ξεχασα να αναφερω πως θελω το κουτι midi tower, να ανοιγουν και οι δυο πλευρες για c.m. το psu κατω και ΑΝ γινεται θεση για SSD και για το psu 2χ PCI-e καλωδια για να μην χρησιμοποιω pci-e to molex

@Dino το ψιλοφοβαμε να μεινω κιαλλο με το nitrox λογο ποιοτητας (δεν εχει παρουσιασει ασταθειες αλλα ποτε δεν ξερεις)

επισης αν αλλαξω κουτι και psu θα μπορεσω να ξανακτησω ενα παλιο pc με το psu και το case που εχω τωρα...

η αληθειας ομως ειναι πως δεν ενδιαφερομαι για high-end 100φευγα case

Δημοσ.

Το lamtech το ξεχνάς μείνε με αυτό που έχεις αν είναι να πας εκεί

Το κουτί που πρότεινα με εικόνες

http://www.caseking....D=12693&imgID=3

βέβαια με τα 130 πας και στο 300r ανευ cooler Προς το παρόν

Να έχεις στο μυαλό σου επίσης πόσα θα είναι τα μεταφορικά για να έρθει το case απο Πάτρα

Δημοσ.

Έχεις ένα δίκιο γιατί δεν κοίταξα καν τι έχει είδα μόνο τι είχε διαλέξει να πάρει... μιας κ το αναφέραμε όμως εγώ είμαι πλέον επιφυλακτικός με τα Corsair να τα προτείνω εύκολα όπως παλιά..

Δημοσ.

Έχεις ένα δίκιο γιατί δεν κοίταξα καν τι έχει είδα μόνο τι είχε διαλέξει να πάρει... μιας κ το αναφέραμε όμως εγώ είμαι πλέον επιφυλακτικός με τα Corsair να τα προτείνω εύκολα όπως παλιά..

Για ποιο λόγο είσαι επιφυλακτικός με τα Corsair?

Αν βέβαια είναι να μπει ένα απο τη σειρά cx για high end gaming pc θα διαφωνήσω και εγώ όπως και η ίδια η Corsair καθώς στα λέει ξεκάθαρα στο site της

Οι σειρές ax,hx,tx είναι μια χαρά τροφοδοτικά

Δημοσ.

Βασικα το cooler της intel ειναι χαλια ακομα και χωρις να κανεις o/c με prime95 τετοια εποχη σε 5' 95βαθμους...

το berlin δεν ειναι καλυτερο απο αυτο που εχω τωρα? εστω ασφαλεστερο...?

Δημοσ.

Καταρχήν γιατί τρέχεις prime95? :fear: Βεβαίως και είναι πάντα καλή προσθήκη ένα aftermarket cooler. Απλά σε στοκ συχνότητες κάνεις την δουλειά σου και με αξιοπρεπέστατα top down coolers που δεν σου γεμίζουν και το κουτί. Δες το coolermaster vortex plus και το xigmatec praeton.

Το berlin είναι καλύτερο αλλά όχι τόσο που να αξίζει να δώσεις χρήματα για να αλλάξεις το ήδη υπάρχον. Στο δε κουτί, είμαι κάθετος.Πραγματικά τζάμπα λεφτά αν δεν πάς τουλάχιστον σε κουτί αντίστοιχο του 300r και πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Για ποιο λόγο είσαι επιφυλακτικός με τα Corsair?

Αν βέβαια είναι να μπει ένα απο τη σειρά cx για high end gaming pc θα διαφωνήσω και εγώ όπως και η ίδια η Corsair καθώς στα λέει ξεκάθαρα στο site της

Οι σειρές ax,hx,tx είναι μια χαρά τροφοδοτικά

Έχουν σκάσει 2-3 μαζεμένα αν παρατήρησες.. Υπάρχουν τα ανάλογα ποστς. καλά η corsair θα σου πει φυσικά σκάσε 150 για Hi_end..

Διαταυτα .. πάρε ενα ups των 50 ευρώ να νιώσεις ασφάλεια που σου λείπει με σταθερό Ιn όλα παίζουν καλύτερα,και την ψήκτρα που σ'αρεσει από τις 2 που προτάθηκαν. ;)

Δημοσ.

Καταρχήν γιατί τρέχεις prime95? :fear:

-απο περγιεργεια για τις θερμοκρασιες τις cpu

Βεβαίως και είναι πάντα καλή προσθήκη ένα aftermarket cooler. Απλά σε στοκ συχνότητες κάνεις την δουλειά σου και με αξιοπρεπέστατα top down coolers που δεν σου γεμίζουν και το κουτί. Δες το coolermaster vortex plus και το xigmatec praeton.

-θα κερδισω απο θερμοκρασιες ή μονο απο θορυβο?

Το berlin είναι καλύτερο αλλά όχι τόσο που να αξίζει να δώσεις χρήματα για να αλλάξεις το ήδη υπάρχον. Στο δε κουτί, είμαι κάθετος.Πραγματικά τζάμπα λεφτά αν δεν πάς τουλάχιστον σε κουτί αντίστοιχο του 300r και πάνω.

-επειδη ειναι μουφα το τροφοδοτικο μου θελω να το αλλαξω...

στο κουτι γιατι ετσι? τα πιο φθηνα δεν αξιζουν? :blink:

Δημοσ.

Σκάσανε 2-3 σε σύνολο πόσο φίλε MoviemakerGr?

Το κάθε πράγμα φτιάχνεται για ένα σκοπό αυτό ξέρω εγώ.

Hi end μηχάνημα θέλει καλό psu και ας τα στάξεις χοντρά

Μηχάνημα που φτιάχνεται για χαμηλές απαιτήσεις μπορεί να πάρει τα cx psu.

Επίσης σε κάθε εταιρία σε κάθε προιόν υπάρχουν και τα κομμάτια που βγαίνουν σκάρτα. Με 2-3 περιστατικά σε σύνολο εκατοντάδων δεν καταδικάζεις ένα προϊόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...