fastnickride Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 το πρόβλημα μου ειναι οτι δεν μπορώ να διαγράψω τπτ γιατί μου εμφανίζει μήνυμα οτι έχει προστασία εγγραφής. πάνω στο usb δεν έχει κανένα κουμπάκι, ουτε κρυφό αλλα ουτε και φανερό! μπορεί να βοηθήει κάποιος τι να κάνω με αυτο το θέμα! επίσης να αναφέρω οτι προσπάθησα να κάνω και διαμόρφωση και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα.
corrupted Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δοκιμασε με αυτο το εργαλειο... http://www.killdisk.com/
fastnickride Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 δεν με βάζει στο site...μπαίνεις κανονικά?
corrupted Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Αργησε λιγο η απαντηση... ναι, μπαινω κανονικα. Δοκιμασε το αν δεν το δοκιμασες ηδη και πες μας τι εγινε...
fastnickride Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 τώρα το έβαλα το πρόγραμμα να κάνει kill ότι έχω στο φλασάκι. πάντως για να τελειώσει λέει 81h , μιλάμε για 8-9giga used ...εκτός αν πάρεις την pro έκδοση, λέω εγώ!!! καμία πιο γρήγορη λύση υπάρχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα