fermat Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Ηθελα να ρωτήσω αν ξερετε για την εγκατάσταση του Joomla αν απαιτέιται να υπάρχει εγκατεστημενη η php,mysgl κτλ και με ποιο τρόπο γίνονται αυτά εγκατάσταση;
Kostas-zio Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Για τοπική εγκατάσταση server δοκίμασε αυτό το πακέτο που περιέχει όλα όσα χρειάζεσαι http://www.apachefriends.org/en/xampp-windows.html
zarzonis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Γενικά απαιτείται... Είτε σε server είτε σε τοπική εγκατάσταση... Αν θες να το δοκιμάσεις τότε μπορείς με το Xaamp όπως πρότεινε και ο Κώστας να κάνεις εγκατάσταση το Joomla αλλά και άλλα web software... Έχει ότι χρειάζεσαι... PHP,MySQL,PHPMYAdmin, Apache...
merianos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Απαραίτητο λογισμικό για να εγκαταστήσεις το Joomla είναι η PHP, ο Apache ή άλλο συμβατό με PHP web serevr, και η MySQL. Χωρίς αυτά δεν μπορείς να τρέξεις κάποιο από τα πολύ γνωστά CMS όπως είναι το WordPress/Joomla/Drupal και άλλα. Η PHP είναι η γλώσσα προγραμματισμού που θα εκτελέσει τον κώδικα του CMS. Ο Apache είναι αυτός που θα φορτώσει τα αρχεία της PHP για να εκτελεστούν. Η MySQL είναι αυτή που θα αποθηκεύσει τα δεδομένα σου (χρήστες, άρθρα, ρυθμίσεις κ.α.) Η καλύτερη λύση για αρχάριο είναι ο XAAMP όπως ανέφεραν και οι Kostas-zio και zarzonis.
fermat Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Και θελω να ρωτήσω αν μπορω να δουλέψω με το Joomla σελίδες χωρίς να πληρώνω καποιο πάροχο για να ανεβάσω τη σελίδα;Θέλω απλα να μάθω το Joomla και να τεστάρω σελιδες μονος μου.Γίνεται;
zarzonis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Και θελω να ρωτήσω αν μπορω να δουλέψω με το Joomla σελίδες χωρίς να πληρώνω καποιο πάροχο για να ανεβάσω τη σελίδα;Θέλω απλα να μάθω το Joomla και να τεστάρω σελιδες μονος μου.Γίνεται; Με το xaamp θα γίνεται πάροχος ο υπολογιστής σου κατά κάποιο τρόπο... Η σελίδα θα είναι αποθηκευμένη τοπικά και θα κάνεις όσες δοκιμές θες δωρεάν εννοείται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα