Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να ρωτήσω αν ξερετε για την εγκατάσταση του Joomla αν απαιτέιται να υπάρχει εγκατεστημενη η php,mysgl κτλ και με ποιο τρόπο γίνονται αυτά εγκατάσταση; :huh:

Δημοσ.

Γενικά απαιτείται... Είτε σε server είτε σε τοπική εγκατάσταση... Αν θες να το δοκιμάσεις τότε μπορείς με το Xaamp όπως πρότεινε και ο Κώστας να κάνεις εγκατάσταση το Joomla αλλά και άλλα web software... Έχει ότι χρειάζεσαι... PHP,MySQL,PHPMYAdmin, Apache...

Δημοσ.

Απαραίτητο λογισμικό για να εγκαταστήσεις το Joomla είναι η PHP, ο Apache ή άλλο συμβατό με PHP web serevr, και η MySQL. Χωρίς αυτά δεν μπορείς να τρέξεις κάποιο από τα πολύ γνωστά CMS όπως είναι το WordPress/Joomla/Drupal και άλλα.

Η PHP είναι η γλώσσα προγραμματισμού που θα εκτελέσει τον κώδικα του CMS.

Ο Apache είναι αυτός που θα φορτώσει τα αρχεία της PHP για να εκτελεστούν.

Η MySQL είναι αυτή που θα αποθηκεύσει τα δεδομένα σου (χρήστες, άρθρα, ρυθμίσεις κ.α.)

Η καλύτερη λύση για αρχάριο είναι ο XAAMP όπως ανέφεραν και οι Kostas-zio και zarzonis.

Δημοσ.

Και θελω να ρωτήσω αν μπορω να δουλέψω με το Joomla σελίδες χωρίς να πληρώνω καποιο πάροχο για να ανεβάσω τη σελίδα;Θέλω απλα να μάθω το Joomla και να τεστάρω σελιδες μονος μου.Γίνεται;

Δημοσ.

Και θελω να ρωτήσω αν μπορω να δουλέψω με το Joomla σελίδες χωρίς να πληρώνω καποιο πάροχο για να ανεβάσω τη σελίδα;Θέλω απλα να μάθω το Joomla και να τεστάρω σελιδες μονος μου.Γίνεται;

Με το xaamp θα γίνεται πάροχος ο υπολογιστής σου κατά κάποιο τρόπο... Η σελίδα θα είναι αποθηκευμένη τοπικά και θα κάνεις όσες δοκιμές θες δωρεάν εννοείται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...