Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα τον είχα μπροστά μου παιδιά θα τον #$%ούσα. Μου λέει οτι δεν μπορεί να με εμπιστευθεί την στιγμή που είχε παραλάβει το αντικείμενο και δεν μου έστελβε τα λεφτά μου. Λέει θα με πάει στα δικαστήρια και να μην σβήνω τα mail οταν του τα στέλνω για να τα χρησιμοποιήσει. Δεν μπορώ να μεταφράσω το %&*(νί της μάνας του στα γερμανικά να πούμε.....

Δημοσ.
  Στις 6/8/2012 στις 2:50 ΜΜ, traganeus είπε

Αμα τον είχα μπροστά μου παιδιά θα τον #$%ούσα. Μου λέει οτι δεν μπορεί να με εμπιστευθεί την στιγμή που είχε παραλάβει το αντικείμενο και δεν μου έστελβε τα λεφτά μου. Λέει θα με πάει στα δικαστήρια και να μην σβήνω τα mail οταν του τα στέλνω για να τα χρησιμοποιήσει. Δεν μπορώ να μεταφράσω το %&*(νί της μάνας του στα γερμανικά να πούμε.....

Έμπλεξες με μ@λ@κα πραγματικά... Όταν του δείχνεις τα 2 tracking number τι σου λέει; Πες του απλά και κατανοητά πως εφόσον έχεις αποδείξεις πως τα έστειλες πίσω και τα παρέλαβε(σύμφωνα με την dhl) και ότι έχεις αποδείξεις ότι δεν σου έστειλε λεφτά πίσω(εφόσον συμφώνησε μόλις πάρει πίσω να στα στείλει) αν πάει στα δικαστήρια θα γίνει ρόμπα... Εκτός και αν έγινε τίποτε άλλο που δεν λες... Πάντως με αυτά που λες, στα δικαστήρια δεν υπάρχει περίπτωση να βρει δίκιο... Ας τον να σε πάει... Πες του λίγο αυτά να δούμε τι θα απαντήσει... Επίσης τα email όντως μην τα σβήνεις... Να του τονίζεις συνέχεια πως με τις αποδείξεις που έχεις είναι εκτεθειμένος και αυτός ουσιαστικά δεν έχει τίποτα...

Δημοσ.
  Στις 6/8/2012 στις 11:18 ΠΜ, NikosKallithea είπε

Καπου τα εχουμε ξαναπει ή μου φαινετε :-D

Ας τα πάρουμε απο την αρχη.

Πόσες αυτόνομες αγορες εχεις κανει απο τον πωλητή?

Με παυπαλ πλήρωσες ή με πιστωτική

Για την υπόθεση που ανοιξες διαμαρτυρία και την εχασες δεν υπάρχει συνεχεια ξέχασε την λοιπόν

http://www.insomnia.gr/topic/451013-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CF%83%CE%B5-ebay/

Δημοσ.

Το προηγούμενο θέμα ήταν για την επιστροφή τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω. Τώρα έχω πρόβλημα με τον πωλητή γι'αυτό άνοιξα νέο θέμα και μήπως πάρω περισσότερες απαντήσεις.

Πάντως μου απάντησαν και απο το ebay οτι δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα αμα κάνει μήνυση. Το θέμα είναι οτι μου είπε αυτός απο το costumer support οτι θα βοηθήσει να πάρω όλα τα λεφτά πίσω ή κάτι τέτοιο, παίζει να μην κατάλαβα καλά. Α και μου είπε να μην δεχτώ να μου στείλει λίγα λεφτά και να αλλάξω το feedback και μετά τα υπόλοιπα.

Αναφορά σε κείμενο
Dear Thanasis,

Thank you for contacting eBay. After reviewing your email I understand that you are concerned that you seller may come after you legally for slander and defamation. I also understand that he is willing to issue you part of your refund now and the rest after you change your feedback. I know it is disappointing when a transaction does not go smoothly.

After researching your concern further, your seller cannot come after you legally for slander and defamation. He can contact a court to order us to remove your feedback. But that is quite a bit of work when he should be working with you to resolve the problem. In regards to him offering to issue you a partial refund now and the rest after you change your feedback, I would make sure you get your full refund first, then offer to change your feedback. I would no accept his offer. Once he fully refunds you, then I would change your feedback if that is the agreement.

In summary, your seller cannot come after you legally for slander and defamation on your feedback. Also, I would not recommend accepting your seller's offer of a partial refund now, then the rest of your refund after you change your feedback.

Thank you for your understanding.

Sincerely,

James H.

eBay Customer Support

και το mail που μου έστειλαν χτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...