Προς το περιεχόμενο

Δύο μικροπροβλήματα σε M.L.

Stefanos-Markos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δύο θεματάκια έχω. Το πρώτο είναι οτι είχα βάλει το SafariOmniBar επι εποχής Lion και τώρα που δεν χρείάζεται μου χτυπάει error κάθε φορά που ανοίγει. Πως μπορώ να το ξυλόσω ενώ δεν φαίνετε στα extensions;

Το δεύτερο έιναι ότι έχω το vox player (beta 3). Μου παίζει wav, δεν μου παίζει mp3. Πώς το διορθώνω; Εχω την αίσθηση οτι είναι θέμα codec.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να διαγραψεις τον omnibar,πήγαινε σε αυτήν την διαδρομή:

/Macintosh HD/Library/Application Support/SIMBL/Plugins/

και διαγραψε αυτο το αρχείο SafariOmnibar.bundle

Αν εξακολουθεις να έχεις αυτο το πρόβλημα,πήγαινε και βρες το package του safari στην εφαρμογή απο

Όπου έκανες το update στο mountain lion και ξαναεγκατεστησε το(δεν θυμάμαι την διαδρομη-google is your friend)

Όσο αφορά το vox player,που προσωπικά δεν το ξέρω,θα σου πρότεινα να το διαγραψεις και να το ξαναεγκαταστησεις

Ελπίζω να σε βοήθησα...

Ευχαριστώ apple 32. Το διέγραψα το bundle οπότε λογικά θα δουλέψει. Το vox το εχω διαγράψει και ξαναεγκαταστήσει πολλές φορές και στις δύο version του αλλά τίποτα! Thanks anyways!!

Ναι bro, κλεινει και δεν βγαζει ουτε μνμ για error απλα κλεινει... δεν ξερω γτ το κανει αυτο... εε στα επομενα update θα τα φτιαξουν αυτα τα μικροπροβληματα. (ευελπιστω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...