Προς το περιεχόμενο

Dell U2713HM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η βάση πάει πάνω κάτω χωρίς να κλείδωνει δηλαδή αμα την ακουμπήσεις αλλαζει και πολυ πλαστικούρα

Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί στην U2412m η βάση είναι rock solid

Δείτε και αυτό το review http://pcmonitors.org/reviews/dell-u2713hm

The screen surface is low haze matte anti-glare (‘semi-glossy’), similar to that found on certain AMVA panels and the Samsung SA850 series. It is significantly lighter and less grainy than the surfaces used on previous Dell UltraSharps.
Δημοσ.

Σήμερα έκανα το μεγάλο βήμα και την παρήγγειλα από My Systems. Πέρα από τις ρυθμίσεις για τις οποίες όποιος την πήρε ας γράψει πως την έχει ρυθμισμένη, αν έχει αφήσει απέιραχτο το εργοστασιακό calibration κλπ. υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; Κατέβασα και οδηγούς από το site της Dell οι οποίοι πρέπει να εγκατασταθούν; Ο χαρακτηρισμός τους πάντως ήταν optional. Επίσης τι καλώδιο θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσω ; DVI-D or HDMI

Δημοσ.

2560*1440 θα έχεις μόνο με το Dual link DVI που συνοδεύει την οθόνη, και με το DisplayPort που θα πρέπει να το έχεις εσύ.

Με HDMI θα δεις έως 1920*1080, κάτι που σίγουρα δεν το θες.

• Super Moderators
Δημοσ.

η U2410 είχε ευτυχώς DP αντί για HDMI, η U2713HM έχει μόνο dvi και d-sub αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.

Για τη U2410 δεν ξέρω, εσύ θα ξέρεις καλύτερα, αλλά με τη U2711 έχει γίνει ένα μπέρδεμα και στα reviews και παντού. HDMI είχε μέσα, όχι DisplayPort.

Α;Εμένα είχε και displayport...

Half evil, βάλε το dvi που θα έχει μέσα και θα είσαι οκ.Μην πληρώνεις έξτρα για dp, δεν έχει νόημα.

Δημοσ.

Ε τότε θα 'ναι ανάλογα με την παρτίδα, τι να πω.

Πάντως και σε review που έχω διαβάσει, ο reviewer αρχικά είχε γράψει ότι είχε και μετά το διόρθωσε λέγοντας ότι ήταν HDMI τελικά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Half evil, βάλε το dvi που θα έχει μέσα και θα είσαι οκ.Μην πληρώνεις έξτρα για dp, δεν έχει νόημα.

για την U2713 συμφωνώ, αλλά για τις U2711/U2410/U3011 όχι :P

Δημοσ.

Στο βιντεάκι είδα ότι η Dell έχει και μια είσοδο DP . Επειδή δεν κατάλαβα αυτό που είπε ο phanispal , χρειάζεται Dual link DVI καλώδιο , ή DP καλώδιο , ή και τα δύο για ανάλυση 2560*1440; Η κάρτα γραφικών είναι η gtx580 και πίσω έχει μια μόνο είσοδο DVI . Τι γίνεται τότε; Αν υπάρχει και κάποιο λίνκ με φωτογραφία των καλωδίων .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...