phanispal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Review από HardwareCanucks: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/56708-dell-ultrasharp-u2713-27-ah-ips-monitor-review.html Λοιπόν, μετά από τόσα reviews, η U2713HM αν και κατώτερη της U2711 από άποψη χαρακτηριστικών και panel, φαντάζει καλύτερη επιλογή για το μέσο χρήστη, εκείνον δηλαδή που δεν τον απασχολεί το wide gamut και γενικότερα δε θέλει το monitor τόσο για επαγγελματική χρήση. Στα συν, το «ελαφρύτερο» AG Coating και η χαμηλότερη τιμή της, η οποία απ' όσα έχουμε δει, περιμένουμε να πέσει κάπως όταν τη φέρουν κι άλλα καταστήματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 plus ότι έχουν διορθωθεί τα προβληματάκια που μπορεί να έβγαζαν τα H-IPS
phanispal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Εμφανίστηκε και στο MGManager στην ίδια τιμή με Msystems, με 4-7 μέρες διαθεσιμότητα, ενώ το Msystems αναμένει παραλαβή από Οκτώβρη. Και το Visionstudio, αλλά στα 623€. Για να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.. Νομίζω πως θα πουλήσει αρκετά πάντως για την κατηγορία της, σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής πάντα.
swiftech Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 μετα και απο το review πηγα και την πηρα σημερα απο το MS με 565 ευρω από οτι έψαξα έχει και το ίδιο πάνελ που φοράει και η Apple 27 Thunderbold/cinema το οποίο ειναι της LG φοβερή ομοιογένεια του πάνελ, χρώματα πολύ καλά χωρίς προβληματικά πίξελ αν και έχει μηδεν πίξελ εγγυηση. μόνο η βάση δεν μου αρέσει το πίξελ ντότ ούτε που φαίνεται 0.23 και πάνω αν κολήσεις δεν βλέπεις τα πίξελ και η τιμη χαμηλή σε σχέση με ότι παίζει έξω (amazon,overclockers.co.uk) και έρχεται και έτοιμη ρυθμισμένη απο το εργοστάσιο με χαρτί που δείχνει οτι ειναι calibrated
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Άντε ρε, πες και τίποτ' άλλο, μη μας αφήνεις έτσι :Ρ Backlight Bleeding παρατήρησες; Τίποτ' άλλο περίεργο; Τι καλώδιο χρησιμοποίησες; Η βάση δε σου αρέσει από άποψη εργονομίας/λειτουργικότητας ή σα look;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 και έρχεται και έτοιμη ρυθμισμένη απο το εργοστάσιο με χαρτί που δείχνει οτι ειναι calibrated δυστυχώς αυτό δεν λέει κάτι και πάλι είναι σχετικά χάλια ρυθμισμένη...
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Νταξ, αν το average Delta E είναι περίπου 2-4, δεν το λες χάλια.. Από 5 και πάνω υπάρχει πρόβλημα.
swiftech Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 για την ώρα με HDMI σε MacBook Pro μεχρι να έρθει το miniDisplayport απο Αγγλία γιατί εδώ έφαγα τον κόσμο και δεν βρίσκω οποτε την έχω σε 1920 Χ 1080 με 75 φωτεινοτητα και 75 κοντραστ που ήρθε δεν βλέπεται θέλει χαμήλωμα τα χρώματα δεν τα πείραξα είναι μια χαρά μόλις αλλαξείς αντι για pc σε mac το gamma η βάση πάει πάνω κάτω χωρίς να κλείδωνει δηλαδή αμα την ακουμπήσεις αλλαζει και πολυ πλαστικούρα έτσι κι αλλίως το πάνελ μετράει και εκεί δεν έχω παράπονο διπλα έχω και την τηλεόραση με S-PVA και δεν βλέπεις να υστερεί σε κάτι η οθόνη στα θετικά οτι το τροφοδοτικο ειναι μέσα στην οθόνη και εξω είναι το στανταρ καλωδιο του υπολογιστή για το ρευμα average Delta E κάτω απο 5 λέει στο report
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Νταξ, δε σχολιάζω το Full HD σε αυτό το panel, αν έμεινες ικανοποιημένος με αυτό φαντάσου με το 1440p :Ρ Η αλήθεια είναι ότι η βάση και ο σχεδιασμός των νέων σειρών της Dell δε μου αρέσει, εύκολα προτιμώ τις πιο αυστηρές γραμμές της προηγούμενης γενιάς ας το πούμε έτσι. Αν δε, είναι και πλαστικούρα όπως λες, ακόμα χειρότερα.
swiftech Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 οποιος εχει δει την Apple απο κοντα ειναι ακριβως η ιδια απλα η Apple ειναι γυαλιστερη ενώ αυτη πρέπει να ειναι με anti-glare φιλτρο περιμενω να την δω και σε φουλ αναλυση παντως τρομερό μαύρο πάντως και με το κοντραστ στο 70 και γενικά χρώματα και καθαρότητα χαραμίζεται μάλλον στο MacBook
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μα σε full ανάλυση είναι που μετράει, σε οτιδήποτε χαμηλότερο μπαίνει το interpolaration και χαλάει το σκηνικό. Νταξ αυτό είναι γενικό φαινόμενο με τις LCD. To AG Coating της U2713HM είναι semi glossy απ' ότι διαβάζω, δηλαδή κάτι στη μέση μεταξύ του glossy και εκείνου που χρησιμοποιεί η U2711 π.χ., και διάβασα πολύ καλά λόγια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 με 75 brightness πάντως μου φαίνεται too much...
phanispal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Για γύρω στο 45 διάβασα σ' ένα review για το brightness, μήπως εξακολουθεί να 'ναι πολύ το 65άρι;
swiftech Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 δεν έχω πειραματιστει ακομή με τις ρυθμίσεις το ψάχνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα