Προς το περιεχόμενο

Dell U2713HM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εχεις καθολου bleeding ρε? στις κατω δεξια και αριστερα γωνιες οταν ειναι μαυρη η οθονη ? πως γινεται ....

Όχι ρε δεν έχω.

• Super Moderators
Δημοσ.

η τηλεόραση δεν έχει TN Panel και τα 100/200/400/600hz της δεν επηρεάζουν την ποιότητα των χρωμάτων...

Δημοσ.

ναι αλλα ειναι 120hz συνδεσα τον υπολογιστη στη τηλεοραση που ειναι 100hz και τα χρωματα ηταν απιστευτα

ρε συ δεν έχουν σχέση τα χρώματα με τα Hz :P

στα χρώματα παίζει ρόλο κυρίως το panel

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειπα να ανανεωσω το θέμα αφου εκλεισα σχεδόν 2 μήνες με την οθόνη.Η αλήθεια είναι πως περίμενα παραπάνω πράγματα απο αυτο π είδα απο τη ανάλυση του 1440p στα παιχνίδια.Για παράδειγμα στο battlefield 3 με ολες τις ρυθμίσεις στο τέρμα κα με ΜSAA κτλ στο τερμα παλι έβλεπα αllising και τετραγωνάκια . Βέβαια είναι πολύ καλύτερο απο το 1080p στις 27 ίντσες, δεν το συζητάμε.Το anti glare coating τις πρώτες μέρες δεν ήξερα καν τι ήταν και αν το εχει η οθόνη μ αλλά πλέον το παρατήρησα και αρχίζει και γινεται ωρες ωρες πολυ εκνευριστικό και σχεδον σε στραβωνει.Το IPS Glow? Όποιος παίζει skyrim και γενικά παιχνίδια που είναι σκοτεινά , σε συνδυασμό με το bleeding κατω αριστερή γωνία (αυτό το βλακώδες κίτρινο ) θα έχει προβλημα καθως γίνεται και αυτό με τον καιρό το πιο ενοχλητικό πράγμα πανω στην οθονη.Τωρα υστερα απο πολλες δοκιμες διαφορων ρυθμισεων κατεληξα στο εργοστάσιακο sRGB με 40 brightness και 75 contrast. Τέλος το μονο που μ εκανε τεραστια εντύπωση είναι τα καταπληκτικά χρώματα της, παλι καλά. Αν μ ζητούσατε να την βαθμολογησω θα τις εδινα ενα 7/10 για γενική χρηση γτ με αυτα τα ελατωματα καλυτερα να εδινα και 300 ευρω παραπανω για καποια αλλη ενδεχομένως πιο καλή οθόνη και ενα 5/10 για gaming χρήση.Μακρια επίδοξοι gamers δεν κανει ακομα αυτη η αναλυση με αυτα τα ελατωματα για παιχνιδια δυστυχώς.Εγω προσωπικα κλαιω τα 500 ευρα μου , δεν εμεινα ικανοποιημενος.Τελειωνοντας να πω πως ολα αυτα ειναι προσωπικη μου άποψη.

• Super Moderators
Δημοσ.

παίζεις BF3 σε 1440p με full MSAA και τέρμα τα settings με την 6970?

γτ με αυτα τα ελατωματα καλυτερα να εδινα και 300 ευρω παραπανω για καποια αλλη ενδεχομένως πιο καλή οθόνη και ενα 5/10 για gaming χρήση.

θα έδινες τα διπλάσια και όχι για 27αρι :P
Δημοσ.

Threash ναι το παιζω με την 6970 με 30 fps average. Δεν το έχω μετρήσει αλλα με το μυαλό μου λέω περίπου μισο μετρο απόσταση απο τη οθονη , καμια φορα λιγο πιο κοντα αν δεν βγαζω τα γράμματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...