Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 έχω την 2711 η οποία αντικατάσταθηκε από την 2713Η (πιο ακριβή από την 2713ΗΜ)... η 2713ΗΜ θα σου είναι μια χαρά...
Darkpipis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Καθησα και διαβασα ολες τις σελιδες του θεματος αλλα δεν διαβασα κατι γενικο οσον αφορα τις ρυθμισεις της οθονης.Ποιες ρυθμισεις της οθονης στο brightness kai contrast για παραδειγμα θεωρητε ιδανικες και εχετε εσεις παιδια ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 ιδανικές για όλους δεν υπάρχουν διότι το κάθε κομμάτι δεν είναι ίδιο και θέλει διαφορετικές... χονδρικά δες εδώ http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2713hm.htm
Darkpipis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Eυχαριστω.Αν καταλαβα και απο τα προηγουμενα ποστ, το bleeding για το οποιο αναφερεστε ειναι αυτο που οταν ειναι μαυρη η οθονη , στην δεξια κατω και αριστερη κατω γωνια εχει ενα φωτεινο ασπρο φως?και αυτο ειναι φυσιολογικο ετσι ?
Jamest Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Eυχαριστω.Αν καταλαβα και απο τα προηγουμενα ποστ, το bleeding για το οποιο αναφερεστε ειναι αυτο που οταν ειναι μαυρη η οθονη , στην δεξια κατω και αριστερη κατω γωνια εχει ενα φωτεινο ασπρο φως?και αυτο ειναι φυσιολογικο ετσι ? Φυσιολογικό δε το λες... Αλλα είναι και θέμα το πόσο σε ενοχλεί. Και το δικό μου κομμάτι έχει λίγο αλλα εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου...
Millennium Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ναι φυσιολογικο δεν ειναι ακριβως,συνηθες ειναι...
charitos_giorgos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα για να μην ανοιξω καινουργιo Thread θα ηθελα τη βοηθεια σας,λεω να παρω την εν λογω οθονη αλλα φοβαμαι για τη καρτα γραφικων.εχω την Asus HD7950-DC2T-3GD5 3g 925mhz θα τη σηκωνει στην αναλυση 2560χ1440?η να παρω αλλη μια καρτα γραφικων ιδια να μπουν σε crossfire η να παρω μια αλλη να μπει μόνη τις?αν τις βαλω σε crossfire θα θελω κι αλλο τροφοδοτικο η θα ειμαι κομπλε με το corsair HX750 που εχω αν δειτε τα χαρακτηριστηκα του το εν λογω τροφοδοτικο ειναι επαγγελματικο και βγαζει τα ιδια watt με ενα κλασικο 850. http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD7950DC2T3GD5/ http://www.corsair.com/professional-series-hx750-80-plus-silver-certified-modular-power-supply.html
Millennium Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Κατα τη γνωμη μου μη παρεις αλλη,οχι ακομα τουλαχιστο. Θα σηκωσει τα περισσοτερα η καρτα ικανοποιητικα.Αν ειναι ξεκλειδωτη θα δοκιμασεις να την υπεργχρονισεις. Θα δεις πρωτα πως θα πηγαινει και μετα αποφασιζεις.Στο λεω γιατι ο καθενας μας εχει τις απαιτησεις του.
charitos_giorgos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 να σαι καλα και εγω ετσι λεω να το κανω και βλεπουμε
dimitk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Από ότι διαβάζω τα κομμάτια παραγωγής Ιουλίου είναι που έχουν το πολύ σοβαρό πρόβλημα. Κάποιος που αγόρασε πρόσφατα μπορεί να δει την ημερομηνία παραγωγής και να μας την πει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 πρόβλημα με τι? bleeding?
dimitk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Τελικά την παρήγγειλα και θα την έχω αύριο. Ελπίζω να μην το μετανοιώσω. Αντικαθιστώ μια PVA 24' εξαιρετική LG 1920X1200 όπου όσο και να ψάξω δεν μπορώ να ανακαλύψω το παραμικρό ίχνος bleeding. Θα αναφέρω εντυπώσεις.
Darkpipis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Eμενα παιδια λεει πανω το κουτι OCT 2012 Manu , δλδ ειναι κομματι Οκτωμβριου και το μονο bleeding που εχει ειναι δεξια και αριστερα κατω οπως εγραψα και πιο πανω αλλα δεν ενοχλει, εμενα φυσιολογικο μ φενεται και σε παλιες το ειχα
dimitk Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μόλις παρέλαβα και το δικό μου. Κατασκευής Οκτωβρίου. Έλενξα για bleeding και δεν εντοπίζω ίχνος από αυτό το πρόβλημα. Έκανα έλεγχο και για ελλαττωματικά pixel και δεν αντιλήφθηκα, τουλάχιστον, το παραμικρό. Αν υπάρχει κάποιο τέτοιου είδους πρόβλημα θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή συν το χρόνο - φαντάζομαι. Αλλά πρόβλημα με bleeding που τόσο φοβόμουνα κανένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα