_^ThEo^_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Προβληματίζομαι και γω με το AG γιατί έχω και την 2410. Καμία άλλη επιλογή στις 27 ίντσες με glossy οθόνη σε τέτοιο ποιότητα υπάρχει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 το AG στις 2713ΗΜ και Η είναι αρκετά πιο light...
Darkpipis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Η οθονη απο τα review που διαβασα λενε οτι δεν πολυ καταλαβαινεις το input lag κτλπ.Επειδη μπορω να την βρω στα 500 ευρω, τι λετε για gaming ? Mε ενδιαφερει η αναλυση και ειναι η πιο φτηνη προταση που μπορω να βρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 μην ανησυχείς για το input lag, έχω την 2711 που έχει παραπάνω κι είναι μια χαρά... 1
Jamest Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Η οθονη απο τα review που διαβασα λενε οτι δεν πολυ καταλαβαινεις το input lag κτλπ.Επειδη μπορω να την βρω στα 500 ευρω, τι λετε για gaming ? Mε ενδιαφερει η αναλυση και ειναι η πιο φτηνη προταση που μπορω να βρω. 20 μέρες την έχω τώρα και να σου πω την αλήθεια διaφορά δεν έχω δει σε σχέση με το προηγούμενο μου monitor που ήταν 2 ms και με input lag χαμηλότερο των 10 ms... Τώρα τι να πω ίσως κάποιο άλλο μάτι δει διαφορά. ΥΓ. όπως έχει προαναφερθεί αρκετές φορές το θέμα των ms κλπ κλπ είναι και κόλπα μάρκετινγκ μη κολλάτε στα νούμερα. 1
Darkpipis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ουτος η αλλως τωρα αυριο θα την εχω σπιτι μ , αλλα δεν πιστευω ουτε εγω να εχω θεμα , δεν εχω αετισιο ματι. 1
Darkpipis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Το απογευμα την εβαλα και μπορω να πω οτι επειδη ειναι πρωτη φορα σε IPS πανελ, η διαφορα στα χρωματα ειναι η μερα με την νυχτα.Η οθονη ειναι παρα πολυ καλη , καλη ποιοτητα κατασκευης.Δεν την εχω κανει calibrating , πιστευω οτι δεν χρειαζεται γτ φαινετε παρα πολυ ωραια απο μονη της,οποιος την εχει , χρειαζεται calibrating ?Στο battlefield den παρατηρησα ουτε καθυστερηση ουτε τπτ απλα ειχα μειωση στα fps και θελω να ρωτισω , επειδη τωρα η αναλυση ειναι αρκετα μεγαλη , τα msaa και το post progressive AA τα χρειαζομαι στο battlefield ? H δεν χανω τπτ αν τα βγαλω λογω αναλυσης , γτ κερδιζω παρα πολα fps....Καταταλα η οθονη τα σπαει , ειδικα η επιφανεια εργασιας ειναι τεραστια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 καλά contrast και brightness θα πρέπει να φτιάξεις, διέλεξε επίσης και custom preset sRGB... για τα MSAA etc παίξε κι αν δεις ότι σου κακοφαίνονται τα γραφικά ρύθμισέ τα στα μέτρα σου
konstantinos77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Το απογευμα την εβαλα και μπορω να πω οτι επειδη ειναι πρωτη φορα σε IPS πανελ, η διαφορα στα χρωματα ειναι η μερα με την νυχτα.Η οθονη ειναι παρα πολυ καλη , καλη ποιοτητα κατασκευης.Δεν την εχω κανει calibrating , πιστευω οτι δεν χρειαζεται γτ φαινετε παρα πολυ ωραια απο μονη της,οποιος την εχει , χρειαζεται calibrating ?Στο battlefield den παρατηρησα ουτε καθυστερηση ουτε τπτ απλα ειχα μειωση στα fps και θελω να ρωτισω , επειδη τωρα η αναλυση ειναι αρκετα μεγαλη , τα msaa και το post progressive AA τα χρειαζομαι στο battlefield ? H δεν χανω τπτ αν τα βγαλω λογω αναλυσης , γτ κερδιζω παρα πολα fps....Καταταλα η οθονη τα σπαει , ειδικα η επιφανεια εργασιας ειναι τεραστια. Aυτο ειδικα που σου σημειωσα βγαλτο αφοβα γιατι για μενα χαλαει την εικονα .Τωρα το msaa ειναι στην υποκειμενικη κριση του καθενος ,σιγουρα ομως δεν θα σε ζημιωσει τραγικα καθοτι δεν ειναι και το παιχνιδι που διψας να του χωσεις ΑΑ .Εγω το εχω 4Χ μονο και μονο επειδη το σηκωνω οχι επειδη μου κανει κατι ιδιαιτερο στο ματι .
charitos_giorgos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 καλησπερα λεω να αλλαξω την 2312 και να παω η στην 2711 η στην 2713.για ιντερνετ και gaming ποια λετε οτι ειναι καλυτερη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 στην 2713ΗΜ, δεν υπάρχει λόγος να πας στην 2711 άσε που δεν αξίζει διότι θα αντικατασταθεί σύντομα...
charitos_giorgos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 κατι διαβαζα για 10bit η 2711 ενω 8 bit η 2713 αυτο παιζει σε κατι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 ναι αν παίζεις με photoshop κτλπ...
charitos_giorgos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 οχι μονο ιντερνετ και παιχνιδια,εσυ εχεις την ιδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα