Προς το περιεχόμενο

Dell U2713HM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνδέθηκε και από μένα και είναι όντως εντυπωσιακή. Είχε και καλώδιο DP μέσα παρεπιπτόντως. Πολύ καλή αίσθηση και στα παιχνίδια παίζεις σε χορταστική διάσταση 27ίντσες. Δεν πείραξα ακόμα τίποτε από τις ρυθμίσεις του εργοστασίου, οι οποίες μου φαίνονται καλές. Αν κάποιος έχει προτάσεις για ρύθμιση, ας ποστάρει. Ευχαριστώ τα παιδιά για τις συμβουλές που είχαν αποτέλεσμα να πάρω μια πολύ καλή οθόνη που θα μου κρατήσει πιστεύω χρόνια.

Δημοσ.

Εδώ μου postάρουν 21:9 panels, τι χρόνια να μας κρατήσουν, μας δουλεύεις; :P

Σοβαρά τώρα, με τι Preset την έχεις;

Ποια παιχνίδια δοκίμασες;

Ρίξε τη φωτεινότητα, μου φαίνεται περίεργο που δε σε κούρασε ήδη.

Δημοσ.

75 φωτεινότητα και 75 κοντράστ και τα υπόλοιπα στο Standard. Δοκίμασα μόνο το Black Mesa δεν πρόλαβα κάτι άλλο . Κουραστική πάντως δεν την βρίσκω.

Δημοσ.

Βάζοντας το sRGB, μου φαίνεται το χρώμα σαν κρέμ. Δεν μου αρέσει καθόλου. Έριξα λίγο την φωτεινότητα και το κοντράστ στο 65 και νομίζω ότι είναι οκ. Εξάλλου για κάθε εφαρμογή αυτόματα επολέγεται και το αναλογο προφίλ.

Από το MySystems. Η συσκευασία μέσα είχε και ένα καλώδιο του οποίου η μια άκρη μπαίνει στην υποδοχή DP της οθόνης και η άλλη καταλήγει σε USB. Έχω συνδέσει και αυτό το καλώδιο και το dual DVI-D. Από το μενού φαίνεται ότι λειτουργεί μέσω DVI-D και όχι μέσω DP. Δεν ξέρω αν λέω ανοησίες αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

Δημοσ.

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/content/dell_u2713hm.htm#factory_calibration

εδω προτεινει ρυθμισεις και εχει και custom icc

στο sRGB μου φαινονται πολυ θερμα τα χρωματα αλλα κατα την Dell ειναι τα σωστα μαλλον

και στο custom icc ετσι φαινονται

ειμαι και μεσο μακ και εχει αλλο gamma και δεν ειμαι σιγουρος

εμενα εχει usb σε usb απο MSystems την πηρα το ιδιο μαγαζι λεμε?

ετσι κι αλλιως ηθελα μινι DP σε DP λογο μακ και το πηρα απο το αμαζον

μαλλον στο USB το εχεις βαλει ! το DP ειναι λιγο πιο μεγαλο απο το HDMI σαν υποδοχη και δεν εχει λογικη να καταληγει σε USB μετα

λεω και εγω εμενα αλλα μου βαλανε..

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ για το λίνκ. Πάντως το καλώδιο είναι όντως όπως το περιέγραψα. Η μια άκρη μπαίνει στην υποδοχή που είναι ακριβώς δίπλα από τις δυο θύρες USB όπως το βλέπεις στην εικόνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...