HALF EVIL Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Συνδέθηκε και από μένα και είναι όντως εντυπωσιακή. Είχε και καλώδιο DP μέσα παρεπιπτόντως. Πολύ καλή αίσθηση και στα παιχνίδια παίζεις σε χορταστική διάσταση 27ίντσες. Δεν πείραξα ακόμα τίποτε από τις ρυθμίσεις του εργοστασίου, οι οποίες μου φαίνονται καλές. Αν κάποιος έχει προτάσεις για ρύθμιση, ας ποστάρει. Ευχαριστώ τα παιδιά για τις συμβουλές που είχαν αποτέλεσμα να πάρω μια πολύ καλή οθόνη που θα μου κρατήσει πιστεύω χρόνια.
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Εδώ μου postάρουν 21:9 panels, τι χρόνια να μας κρατήσουν, μας δουλεύεις; Σοβαρά τώρα, με τι Preset την έχεις; Ποια παιχνίδια δοκίμασες; Ρίξε τη φωτεινότητα, μου φαίνεται περίεργο που δε σε κούρασε ήδη.
HALF EVIL Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 75 φωτεινότητα και 75 κοντράστ και τα υπόλοιπα στο Standard. Δοκίμασα μόνο το Black Mesa δεν πρόλαβα κάτι άλλο . Κουραστική πάντως δεν την βρίσκω.
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Τσέκαρε το sRGB που είναι και καλιμπραρισμένο από τη Dell όπως υποδεικνύει και το σχετικό report που βρήκες στο κουτί. 1
HALF EVIL Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Θα το δω και θα γράψω αν μου φαίνεται καλύτερο. Thanks and goodnight.
swiftech Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 απο που την πηρες και ειχε μεσα καλώδιο DP ?
HALF EVIL Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Βάζοντας το sRGB, μου φαίνεται το χρώμα σαν κρέμ. Δεν μου αρέσει καθόλου. Έριξα λίγο την φωτεινότητα και το κοντράστ στο 65 και νομίζω ότι είναι οκ. Εξάλλου για κάθε εφαρμογή αυτόματα επολέγεται και το αναλογο προφίλ. Από το MySystems. Η συσκευασία μέσα είχε και ένα καλώδιο του οποίου η μια άκρη μπαίνει στην υποδοχή DP της οθόνης και η άλλη καταλήγει σε USB. Έχω συνδέσει και αυτό το καλώδιο και το dual DVI-D. Από το μενού φαίνεται ότι λειτουργεί μέσω DVI-D και όχι μέσω DP. Δεν ξέρω αν λέω ανοησίες αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.
swiftech Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.tftcentral.co.uk/reviews/content/dell_u2713hm.htm#factory_calibration εδω προτεινει ρυθμισεις και εχει και custom icc στο sRGB μου φαινονται πολυ θερμα τα χρωματα αλλα κατα την Dell ειναι τα σωστα μαλλον και στο custom icc ετσι φαινονται ειμαι και μεσο μακ και εχει αλλο gamma και δεν ειμαι σιγουρος εμενα εχει usb σε usb απο MSystems την πηρα το ιδιο μαγαζι λεμε? ετσι κι αλλιως ηθελα μινι DP σε DP λογο μακ και το πηρα απο το αμαζον μαλλον στο USB το εχεις βαλει ! το DP ειναι λιγο πιο μεγαλο απο το HDMI σαν υποδοχη και δεν εχει λογικη να καταληγει σε USB μετα λεω και εγω εμενα αλλα μου βαλανε..
HALF EVIL Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Σ' ευχαριστώ για το λίνκ. Πάντως το καλώδιο είναι όντως όπως το περιέγραψα. Η μια άκρη μπαίνει στην υποδοχή που είναι ακριβώς δίπλα από τις δυο θύρες USB όπως το βλέπεις στην εικόνα.
swiftech Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 USB ειναι το DP ειναι τερμα αριστερα οπως βλεπεις την οθονη απο πισω και στην φωτογραφια και λεει D
HALF EVIL Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.tftcentra...l_u2713hm/8.jpg Η δεύτερη θύρα από δεξιά δίπλα στις 2 USB τι είναι;
phanispal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 USB upstream είναι. Εκεί συνδέεις τη μία άκρη, ώστε να έχεις σήμα στις 4 USB downstream, 2 αυτές τέρμα δεξιά και άλλες 2 στο πλάι.
HALF EVIL Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Όσο ζεις μαθαίνεις. Και αν δεν ξέρεις πετάς και καμιά παπαριά.
phanispal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Έτσι είναι για όλους ανεξαιρέτως ;-) 1
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 539€ στο Cos-Mos: http://www.cos-mos.gr/product_info.php?products_id=1744
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα