jimmys98 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 http://www.plaisio.g...-Gamer-G100.htm ενα παιδι μ πουλαει αυτο το pc 400 ευρω
Manos5686 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Καταρχήν μόνο που βλέπεις turbox σου λέω να το αποφύγεις.Έκανα το λάθος και πήρα κουτί turbox και μία χαρτοσακούλα ποιό πολύ δουλειά θα έκανε..Ο επεξεργαστής που έχει πάνω δεν μπορεί να υπερχρονιστή κάτι που ίσως δεν θα σου φανεί χρήσιμο στο μέλλον...Την κάρτα που έχει πάνω δεν θα την προτιμούσα και επείσης το τροφοδοτικό ή είναι noname ή turbox δηλαδή χάλια με λίγα παραπάνω λευτά φτιάχνεις πολύ καλύτερο pc....καταρχήν βάζεις στο pc Phenom o οποίος είναι καλύτερος απο i3 Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2012 από Manos5686
SOADNICK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Καταρχήν μόνο που βλέπεις turbox σου λέω να το αποφύγεις.Έκανα το λάθος και πήρα κουτί turbox και μία χαρτοσακούλα ποιό πολύ δουλειά θα έκανε..Ο επεξεργαστής που έχει πάνω δεν μπορεί να υπερχρονιστή κάτι που ίσως θα σου φανεί χρήσιμο στο μέλλον...Την κάρτα που έχει πάνω δεν θα την προτιμούσα και επείσης το τροφοδοτικό ή είναι noname ή turbox δηλαδή χάλια με λίγα παραπάνω λευτά φτιάχνεις πολύ καλύτερο pc....καταρχήν βάζεις στο pc Phenom o οποίος είναι καλύτερος απο i3 Μεχρι και η οθονη turbo x ειναι...
sobi1984 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 φιλε μου καλημερα..απο την στιγμη που θες υπολογιστη και δινεις λεφτα περνα απο το θεμα των αναβαθμισεων να σου φτιαξουν μια προσφορα...παντωςψ το συγκεκριμενο δεν πολυ λεει...με λιγα παραπανω φτιαχνεις πολυ δυνατοτερο..
Manos5686 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μεχρι και η οθονη turbo x ειναι... Κατάλαβες ποιότητα.... Τι έχει πάθει το πλαίσιο και τα προωθεί τόσο έλεος!
corrupted Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Προφανως το κοστος κατασκευης ειναι μικρο σε σχεση με το κερδος που θα ειναι πολλαπλασιο... γι'αυτο και τα προωθουν.
Downloadpercent Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δεν θέλω να το παίξω ιστορία και ότι είμαι παντογνώστης αλλά γνωρίζω πολύ καλά το σύστημα τέτοιου είδους καταστήματα απλά κοροιδεύουν τον κόσμο, ας μιλήσουμε με πράξεις όμως... σου λένε 1. CPU 3.2GHZ 2. RAM 4/8 GB 3. Motherboard ASUS υποστηρίζει 2 κάρτες γραφικών 4. HD 500GB Κλπ τα βλέπεις και λες ΟΥΥΥΑΑΑΟΥ... η πραγματικότητα είναι: 1. Celeron/Pentium μονοπύρηνος ( ο κοσμάκης όμως δεν ξέρει, ο κοσμάκης το μόνο που βλέπει είναι 3.2 ) - Δηλαδή ο i3 στα 2.9 δεν είναι καλός για αυτούς , ο άλλος είναι 3.2.... τι να φτουρίσει ο i3... 2. DDR 2 ή DDR3 χαμηλής συχνότητας 3. οΟ 2 κάρτες γραφικών λέει ο κόσμος, είναι κορυφή... Oups 1xPCI-Ex16 & 1 xAVG (GTPKavala) 4. οι δίσκοι δεν είναι τίποτα το σπουδαίο, είναι φθηνοί, σου βάζουν έναν αργόστροφο δίσκο και θα κάνεις 20 λεπτά να αντιγράφεις παιχνίδια από το στικάτι στον δίσκο Έστω και μηχανήματα με αρκετή καλή RAM Και Δίσκο, αυτά είναι παμφθηνα ... σου βάζουν 1-2 πράγματα "καλά" και τα άλλα σάπια.. εγώ ένα έχω να πω σε αυτούς "όταν εσείς πηγαίνατε εγώ ερχόμουνα για 2η φορά"
SOADNICK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δεν θέλω να το παίξω ιστορία και ότι είμαι παντογνώστης αλλά γνωρίζω πολύ καλά το σύστημα τέτοιου είδους καταστήματα απλά κοροιδεύουν τον κόσμο, ας μιλήσουμε με πράξεις όμως... σου λένε 1. CPU 3.2GHZ 2. RAM 4/8 GB 3. Motherboard ASUS υποστηρίζει 2 κάρτες γραφικών 4. HD 500GB Κλπ τα βλέπεις και λες ΟΥΥΥΑΑΑΟΥ... η πραγματικότητα είναι: 1. Celeron/Pentium μονοπύρηνος ( ο κοσμάκης όμως δεν ξέρει, ο κοσμάκης το μόνο που βλέπει είναι 3.2 ) - Δηλαδή ο i3 στα 2.9 δεν είναι καλός για αυτούς , ο άλλος είναι 3.2.... τι να φτουρίσει ο i3... 2. DDR 2 ή DDR3 χαμηλής συχνότητας 3. οΟ 2 κάρτες γραφικών λέει ο κόσμος, είναι κορυφή... Oups 1xPCI-Ex16 & 1 xAVG (GTPKavala) 4. οι δίσκοι δεν είναι τίποτα το σπουδαίο, είναι φθηνοί, σου βάζουν έναν αργόστροφο δίσκο και θα κάνεις 20 λεπτά να αντιγράφεις παιχνίδια από το στικάτι στον δίσκο Έστω και μηχανήματα με αρκετή καλή RAM Και Δίσκο, αυτά είναι παμφθηνα ... σου βάζουν 1-2 πράγματα "καλά" και τα άλλα σάπια.. εγώ ένα έχω να πω σε αυτούς "όταν εσείς πηγαίνατε εγώ ερχόμουνα για 2η φορά" Απλα πηθουν ή με κρακτες πχ ο ΝΕΟΣ i7 ειναι ΕΔΩ (και διπλα μια 6450) ή με τις παπαριες που εχουν γραψει εκει (Περνώντας στο gaming επίπεδο-Το Gaming είναι σοβαρή υπόθεση-Η δύναμη της NVIDIA GT 630) 1
jimmys98 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Αυτο το PC καλο ειναι...θελω απο το πλαισιο γτ θα το παρω με δοσεις....Εκτος και αν γινετε και απο αλλα μαγαζια να το παρω με δοσεις....
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Όχι, δεν είναι καλό. Συμπλήρωσε την φόρμα και θα πάρεις απαντήσεις.
jimmys98 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Ποσό που διαθέτουμε :650 ευρω(θα το παρω με δοσεις..Ανοτατη τιμη 650 ευρω χωρις τουσ τοκους και αυτα θα τα βρω μετα) Χρήση υπολογιστή :gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:skype Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.θελω οθονη Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?θα το κανω μονος Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι εχω εναν σκληρο sata II 320GB WG οποτε θα βαλω εναν 60gb ssd για τα windows θα τα παρω απο τον ''θειο''
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Επειδή το μπάτζετ σου είναι περιορισμένο, θα σου πρότεινα να αφήσεις τον ssd για αργότερα. Η σύνθεσή σου είχε πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα: -πολύ δυνατό επεξεργαστή εις βάρος της κάρτας γραφικών που είναι το βασικότερο πράγμα στο gaming. -Ξεκλείδωτο επεξεργαστή χωρίς μητρική που να μπορεί να το αξιοποιήσει -Μητρική χωρίς sata 3 -Αρκετά αδύναμη κάρτα γραφικών για full hd ανάλυση. Δες αυτά: Τροφοδοτικό: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Builder-Series-CX500-V2-500W-PSU-80-and-CMPS.htm Επεξεργαστής: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-x4-965-AM3-3-4G.htm Μητρική: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-970A-D3-s-AM3plus-AMD-970-DDR3-GA-970A-D3.htm Μνήμη: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Value-4GB-DDR3-1333-Ram-Dimm.htm Κάρτα γραφικών: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-PCI-Express-x-16-3-2-GB-GDDR5-R7850-TWIN-FROZR-2GD5-OC.htm Αυτά βγαίνουν 546 ευρώ. Δες αν μπορείς να πάρεις και κάποια ips οθόνη με δόσεις απο το msystems. Δεν μπορώ τέλος να μην πω ότι είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργο να βάλεις δόσεις για να ...παίζεις παιχνίδια.
Silverage Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μια χαρά είναι αυτά αλλά αν μπορείς να τα βρείς απο άλλα καταστήματα ή ακόμα και απο το εξωτερικό (amazon.uk) θα σου έρθει πιο φθηνά.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Αυτο το PC καλο ειναι...θελω απο το πλαισιο γτ θα το παρω με δοσεις....Εκτος και αν γινετε και απο αλλα μαγαζια να το παρω με δοσεις....
jimmys98 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 ξερετε αν γινετε να το παρω με δοσεις απο το vs to pc μου γτ εκανα μια καλη συνθεση εκει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα