isay Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 ενα domain κοστιζει 10 ευρω/χρονο και δεν κρεμεσαι απο κανενός τις διαθεσεις. 1
Swinrrr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ποια είναι ποιο καλή και σίγουρη εταιρία που προτείνεται για να αγοράσω domain?Και κάτι άλλο, υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα για να πάω και να αγοράσω domain επιτόπου (δεν θέλω μπλέξιμο με κάρτες και τέτοια ...) , νομίζω το Fortnet είναι ,ξερετε κάποιο άλλο ?
fouros Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Διάλεξε όποια εταιρεία βρεις την καλύτερη τιμή και απλά επέλεξε ως τρόπο πληρωμής τραπεζική κατάθεση. Eγω forthnet πάντως δε θα διάλεγα, προτιμώ εταιρίες που κάνουν αποκλειστικά αυτό (domain + hosting)
Swinrrr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Βρε πεδια αγόρασα το domain και το έβαζα στο free hosting FREEHOSTIA πακέτο chocolate , έκανα το upload ένα file(hello.html) ,και τορα πατάω www.δικομουδομιν.com/hello.html και δεν αναγνωρίζετε. Υοτε σκέτο www.δικομουδομιν.com. Τι κάνω ?Μηπως στην αρχή γράφω το domain freehostias και μετά το δικό μου? To domain αγωρασα απο tophost και δεν ειχα ρύθμιση απολύτως τίποτε στην διαχείριση εκει που λέει Νέα Καταχώρηση NameServer Nameserver: .δικομουδομιν.com IP: Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω?
NiKoS WSN Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Βρε πεδια αγόρασα το domain και το έβαζα στο free hosting FREEHOSTIA πακέτο chocolate , έκανα το upload ένα file(hello.html) ,και τορα πατάω www.δικομουδομιν.com/hello.html και δεν αναγνωρίζετε. Υοτε σκέτο www.δικομουδομιν.com. Τι κάνω ?Μηπως στην αρχή γράφω το domain freehostias και μετά το δικό μου? To domain αγωρασα απο tophost και δεν ειχα ρύθμιση απολύτως τίποτε στην διαχείριση εκει που λέει Νέα Καταχώρηση NameServer Nameserver: .δικομουδομιν.com IP: Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω? Κατάλαβα ελάχιστα από αυτά που έγραψες. 1. Μετέφερες τους nameservers στην freehostia? 2. Αφού μεταφέρεις το domain πρέπει να περιμένεις εώς και 48 ώρες για να λειτουργήσει.
Swinrrr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Όχι δεν μετέφερα nameservers στην freehostia ,το nameserver της freehostias μετέφερα στο control panel που μου προσφέρει εταιρία εκείνη που αγόρασα το domain , τώρα και μια ευδομαδα περιμένω τίποτε... Πάντως στο panel της freehostias ,τα αρχεία μεταφερω χωρίς πρόβλημα , και οταν κάνω δοκιμαστική προβολή εμφανίζει, αλλά όχι όταν πατάω το domain μου. Έχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο?
Resourceful Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 δεν είναι free το freehostia γιατί υπαρχει υποχρεωτική αγορά του domain name , αλλιώς και τους ίδιους δεν συμφέρει τζάμπα hosting, ενώ ψάχνω κάτι να έχει και domain free +hosting free (όπως στο wordpress). Ώπα φίλος μπερδεύεσαι το wordpress είναι open source cms. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ FREE DOMAIN ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ. Ποια είναι ποιο καλή και σίγουρη εταιρία που προτείνεται για να αγοράσω domain?Και κάτι άλλο, υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα για να πάω και να αγοράσω domain επιτόπου (δεν θέλω μπλέξιμο με κάρτες και τέτοια ...) , νομίζω το Fortnet είναι ,ξερετε κάποιο άλλο ? papaki.gr
NiKoS WSN Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ώπα φίλος μπερδεύεσαι το wordpress είναι open source cms. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ FREE DOMAIN ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ. dot.tk
isay Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Όχι δεν μετέφερα nameservers στην freehostia ,το nameserver της freehostias μετέφερα στο control panel που μου προσφέρει εταιρία εκείνη που αγόρασα το domain , τώρα και μια ευδομαδα περιμένω τίποτε... Πάντως στο panel της freehostias ,τα αρχεία μεταφερω χωρίς πρόβλημα , και οταν κάνω δοκιμαστική προβολή εμφανίζει, αλλά όχι όταν πατάω το domain μου. Έχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο? Πάρε τηλέφωνο στην εταιρεία που αγόρασες το domain και ζήτα τους να σε βοηθήσουν. Πρέπει να κάνεις δουλειά και στο control panel της freehostia (να δηλώσεις οτι θα χρησιμοποιήσεις το δικό σου domain, με το Χ όνομα, κλπ RTFM) αλλά και στο control panel της εταιρείας που αγόρασες το domain (πάρε τους τηλέφωνο).
Swinrrr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 To πρόβλημα λύθηκε , στο control panel απλά έβαλα παραπάνω εξυπηρετητές .
NiKoS WSN Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 To πρόβλημα λύθηκε , στο control panel απλά έβαλα παραπάνω εξυπηρετητές . ΈΛΕΟΣ!!! Έβγαλες όχι έβαλες... Πήγαινε σε έναν ειδικό αν χρειάζεσαι 2 threads 3 σελίδες και ακόμα δεν κατάλαβες τι έκανες!
IHateLove Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 αν δεν έχεις paypal τότε μπορείς μέσω paysafe στο papaki.gr είναι καλή φάση αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο, και αν θα έχεις κάποιο Delay (να βλέπεις το site να φορτώνει αργα αργα, ότι χειρότερο)
steve62742 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 παιδιά έχω μια απορία, αν το bandwith και ο χώρος στον δίσκο σε ένα freehost σε καλύπτει, γιατί να πάει κάποιος σε paid hosting? ειδικά αν το site δεν έχει πολλά views, θα κερδίσει κάτι παραπάνω?
NiKoS WSN Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 παιδιά έχω μια απορία, αν το bandwith και ο χώρος στον δίσκο σε ένα freehost σε καλύπτει, γιατί να πάει κάποιος σε paid hosting? ειδικά αν το site δεν έχει πολλά views, θα κερδίσει κάτι παραπάνω? Σχεδόν σε όλα (εξαίρεση το freehostia) όλα τα free Host packs δεν παρέχουν databases ή έχουν πολύ λίγα mail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα