Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,σκεφτομαι να αγοράσω καινουργιο υπολογιστή (έχω κάποια κομματια, τα αναφερω παρακατω) και θα ήθελα να μου προτεινετε και εσεις τι θα παιρνατε σε αντιστοιχη περιπτωση. Κοιταγα για amd λογω χαμηλου κοστους αλλα από αναζητησεις στο Internet διαβασα οτι δεν εχουν τοσο καλες επιδοσεις σε σχεση με τους intel. Συγκεκριμενα μου ειχε τραβηξει την προσοχη λογω τιμης η καινουργια γενια των amd και συγκεκριμενα ο amd fx 8120. Οποτε αν θα μπορουσατε να μου προτεινετε τι θα αγοραζατε και αν η αγορα του amd fx 8120 αξιζει για την τιμη του.Παρακατω εχω συμπληρωμενη την φορμα για αγορα ή αναβαθμιση υπολογιστη. Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Ποσό που διαθέτουμε : 400 €

Χρήση υπολογιστή : Εφαρμογές γραφείου, Internet και παιχνιδια

Οθόνη σκοπεύω να αγοράσω πιο μετα, αλλα θα το εκτιμούσα αν είχατε κάποια πρόταση :)

Δεν χρειάζομαι πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι

Τοποθεσία Αθήνα (Αργυρουπολη)

Θα προτιμούσα τα κομμάτια να ειναι απο ενα μαγαζι αλλα αν υπάρχει κάποια αισθητή διαφορα στην τιμη τότε θα με ενδιέφερε και σε διαφορετικά

Το σύστημα θα στηθεί απο εμένα

Λειτουργικό σύστημα δεν χρειάζομαι

Εχω σκληρο δίσκο sata , dvd-r και τροφοδοτικο 500 watt

Δημοσ.

Πολυ καλη η πρόταση του Δεινοσαυρου,εχει όμως κάποιος άλλος να προτείνει κατι αλλο?Και για τον amd fx 8120 τι θα λέγατε?Το ξέρω ειναι περισσότερα λεφτα αλλα αξίζει;;

Δημοσ.

Με βάση την χρήση που το προορίζεις δεν αξίζει τα επιπλέον χρήματα. Αν είναι να φτάσεις εκεί το μπάτζετ, πας σε intel i5 που είναι γενικά καλύτερη λύση. Ο 965 είναι το καλύτερο vfm κατά τη γνώμη μου για τη δουλειά μου θέλεις.

Ο 8120 είναι καλή αγορά για κάποιον overclocker με μικρό μπάτζετ ή για κάποιον που χρησιμοποιεί συγκεκριμένες εξειδικευμένες εφαρμογές που επωφελούνται από αυτόν. Για όλες τις υπόλοιπες δουλειές υπάρχει ο i5 3450 περίπου στα λεφτά του 8120 και υπερτερεί και ο phenom 965 με λιγότερα που είναι αξιοπρεπέστατος.

Δημοσ.

Για την μητρικη επειδη ποτε δεν ειχα Asrock δεν ξέρω την αξιοπιστία της. Ειχα MSI και ημουν πολυ ικανοποιημένος και έλεγα μήπως έβαζα την http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-990FXA-GD65-sAM3-DDR3-990-FX-990FXA-GD65.htm Θα ήταν σωστη κίνηση?

Δημοσ.

Όχι. Πάλι ανεβαίνει αδικαιολόγητα το κόστος. Η λογική του να πάρεις amd πλατφόρμα έχει να κάνει με το ότι είναι φτηνή. Αν είναι να δώσεις 120 ευρώ για μητρική, αλλάζει το πράγμα.

Μια χαρά αξιόπιστη είναι η asrock, θυγατρική της asus.

Δημοσ.

Οκ,γιατι σκεφτόμουν την MSI όπως σου ειπα λόγω αξιοπιστίας. Ευχαριστω πολυ για την πρόταση,σε αυτη θα προχωρήσω μάλλον αν και ο επεξεργαστης σε black edition δεν υπάρχει σε πολλα καταστήματα. Ευχαριστω και πάλι. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...