Nikos.thd Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Εχω 2-3 ερωτήσεις μάλλον εύκολες για κάποιον που ξέρει. Πρόσφατα έβαλα τον OCZ agility3 σε win xp. Τον έχω βάλει σαν AHCi και τα win τον βλέπουν κανονικά με το όνομα του. Λειτουργεί καλά και δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα. Πρέπει να κατεβάσω drivers από την OCZ για θέματα καλύτερης επικοινωνίας δεδομένου ότι τα xp είναι παλαιότερα των SSD; Πρέπει να κατεβάσω trim software από OCZ ή από αλλού, για συντήρηση του δίσκου; Δεν ξέρω το firmware του δίσκου μου και αν υποθέσουμε ότι έχει βγει καινούργιο έχει σημασία στα xp; και αν πρέπει να το περάσω, κινδυνεύει να μην ξεκινίσει ο δίσκος και να θέλει πάλι στήσιμο; Ευχαριστώ όποιον λύσει τις απορίες μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 drivers κατεβάζεις από την Intel ή την AMD για το chipset, από OCZ μόνο firmware για τον SSD... δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι τέτοιο, πάντως έχει garbage collection o SSD... πάντα υπάρχει κίνδυνος αν πχ κοπεί το ρεύμα, αλλά κατά τα άλλα δεν είναι τόσο εύκολο/συχνό να brickάρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα