Nikos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Φτιάχνω έναν file server και θέλω να δώσω ρεύμα σε 25 δίσκους και 1 SSD. Ξέρω ότι δεν τραβάνε πολύ ρεύμα αλλά να τους βάλω σε ένα κανάλι μπορεί να οδηγήσει το τροφοδοτικό σε προβλήματα. Έχω ένα Silent Pro 600Watt που φτάνει και με το παραπάνω. Το σύστημα δεν έχει ούτε θα βάλω ποτέ κάρτα γραφικών, οπότε τα gpu rails μένουν αναξιοποίητα. Έχει δει κανείς κάποιο Mod που να μετατρέπει το καλώδιο από 8pin σε sata ή Molex. To ξέρω ότι με ψάξιμο θα μπορούσα να το φτιάξω μόνος μου, αλλά δεν έχω χρόνο και διάθεση αυτή την στιγμή.
whocares Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δεν έχω δει κάποιο τέτοιο Mod αλλά μου φαίνεται δύσκολο. Απο τα vga cables έχεις το com Καλώδιο (μαύρο) και το κίτρινο που είναι η 12άρα γραμμή. Ενας σκληρός δίσκος πέρα απο τα 12V θέλει και 5V για να λειτουργήσει. Οπότε δε βρίσκω τρόπο εύκολο τουλάχιστον για να επιτύχεις κάτι τέτοιο. 1
Nikos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Το ανάποδο υπάρχει 2 molex σε ένα 8pin gpu, για παλιά τροφοδοτικά, οπότε θα πρέπει να γίνεται και αντίστροφα. Δεν μπόρεσα να βρώ περισσότερα γι αυτό ρωτάω.
whocares Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Το ανάποδο γίνεται επειδή απο τα Molex παίρνουμε μόνο την 12άρα γραμμή και τα com όχι την 5άρα αν δεις στην εικόνα παίρνουν 3 απο τα 4 καλώδια απο κάθε molex Τα 2 μαύρο καφέ είναι τα com και το κίτρινο η δωδεκάρα γραμμη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα