skoros Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Καλησπερα, Έχω φτιάξει μια απλή html σελίδα η οποία περιέχει την ακόλουθη φόρμα: > <form action="WEB-INF/cgi/run.pl" method="post"> <table border="0" cellspacing="0"> <tbody> <tr><th align="center" bgcolor="F7F5F2"> <p class="normal">Submission Form</p> </th></tr> <tr><td align="center" bgcolor="F7F5F2"> <p class="normal">Insert your text below:</p> </td></tr> <tr><td><textarea wrap="virtual" name="seq_data" rows="15" cols="80"></textarea></td></tr> </tbody></table> or upload a file : <input type="file" name="file" size="29" border="0"><br><br> <input class="normalc" value="Submit Query" type="submit"> <input class="normalc" value="Clear Form" type="reset"><p></p> </form> Αυτό που θέλω είναι να περάσω τα δεδομένα της φόρμας ως είσοδο στο perl script (run.pl). Ψάχνοντας στο Internet έχω βρει ότι: 1) Πρέπει να τρέχω τη σελίδα μέσω apache tomcat. Εγκατέστησα τον apache version 7.0 και τροποποίησα το αρχείο Tomcat 7.0/conf/web.xml βγάζοντας τα comment tags από το παρακάτω servlet: > <servlet> <servlet-name>default</servlet-name> <servlet-class>org.apache.catalina.servlets.DefaultServlet</servlet-class> <init-param> <param-name>debug</param-name> <param-value>0</param-value> </init-param> <init-param> <param-name>listings</param-name> <param-value>false</param-value> </init-param> <load-on-startup>1</load-on-startup> </servlet> Επίσης έφτιαξα το φάκελο "WEB-INF/cgi" όπου έβαλα το perl script. 2) Πρέπει να τροποποιήσω το Perl script, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να προσθέσω ώστε να περάσω τα δεδομένα από τη φόρμα στο script. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ
rpz0r Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 http://linuxconfig.org/perl-cgi-form-submit-example
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα