giorgos1966 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Παιδια βοηθεια σας παρακαλω!Πριν 3-4 ωρες διεγραψα κ απο τον καδο ανακυκλωσης 10 αρχεια Βίντεο AVCHD (.MTS). Κατα λαθος βεβαια κ το θεμα ειναι οτι με το recuva δεν μου τα βρηκε.Μου βρηκε κατι αρχεια περσινα κ προπερσινα καποια.Τι να να κανω,σωστε με διοτι τα χρειαζομαι οπωσδηποτε.Ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 (Κανονικά τον βγάζεις τον δίσκο,δεν κάνεις καν αποσύνδεση σβήνεις από το ρεύμα στην ψύχρα τον Η/Υ για να μην γραφεί τίποτα πάνω του και μετά) από άλλο Η/Υ ή άλλο σκληρό έστω κάνεις ανάκτηση με το active@file recovery ή κάποιο άλλο επαγγελματικό πρόγραμμα.
giorgos1966 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 (Κανονικά τον βγάζεις τον δίσκο,δεν κάνεις καν αποσύνδεση σβήνεις από το ρεύμα στην ψύχρα τον Η/Υ για να μην γραφεί τίποτα πάνω του και μετά) από άλλο Η/Υ ή άλλο σκληρό έστω κάνεις ανάκτηση με το active@file recovery ή κάποιο άλλο επαγγελματικό πρόγραμμα. Εχω λαπτοπ φιλε,πως θα βγαλω τον δισκο;
giorgos1966 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Εχω λαπτοπ φιλε,πως θα βγαλω τον δισκο; Βρηκα αυτο το προγραμμα: EASEUS Data Recovery Wizard Professional 5.5.1 Ξερει καποιος να με καθοδηγησει,λογω μη σχετικων γνωσεων παιδια;Ευχαριστω. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2012 από giorgos1966
micos000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Κατ' αρχάς, όσο χρησιμοποιείς τον υπολογιστή τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να ανακτήσεις τα αρχεία σου. Αυτό εννοεί ο ELF. Αν θέλεις να σώσεις κάτι θα βγάλεις τον δίσκο και θα τον συνδέσεις σε άλλο υπολογιστή, καλύτερα σαν εξωτερικό. Ο δίσκος στα laptop βγαίναι πολύ εύκολα. Μια βίδα έχουν συνήθως σε ένα καπάκι που θα γράφει πάνω HDD και ίσως μια βίδα στην θήκη του. Μετά θα έχει ένα πλαστικό που το τραβάς προς τα πίσω και βγαίνει. Μια άλλη λύση είναι να κατεβάσεις ένα recovery cd και να μπουτάρεις με αυτό. Τέτοια cd έχουν συνήθως κάποιο πρόγραμμα file recovery. Ότι και να κάνεις όμως μην χρησιμοποιείς άλλο αυτό το μηχάνημα γιατί θα χάσεις κάθε πιθανότητα ανάκτησης. Πάνε καλύτερα σε ένα net cafe και κατέβασε ότι χρειάζεσαι αν δεν έχεις δεύτερο pc.
giorgos1966 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Κατ' αρχάς, όσο χρησιμοποιείς τον υπολογιστή τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να ανακτήσεις τα αρχεία σου. Αυτό εννοεί ο ELF. Αν θέλεις να σώσεις κάτι θα βγάλεις τον δίσκο και θα τον συνδέσεις σε άλλο υπολογιστή, καλύτερα σαν εξωτερικό. Ο δίσκος στα laptop βγαίναι πολύ εύκολα. Μια βίδα έχουν συνήθως σε ένα καπάκι που θα γράφει πάνω HDD και ίσως μια βίδα στην θήκη του. Μετά θα έχει ένα πλαστικό που το τραβάς προς τα πίσω και βγαίνει. Μια άλλη λύση είναι να κατεβάσεις ένα recovery cd και να μπουτάρεις με αυτό. Τέτοια cd έχουν συνήθως κάποιο πρόγραμμα file recovery. Ότι και να κάνεις όμως μην χρησιμοποιείς άλλο αυτό το μηχάνημα γιατί θα χάσεις κάθε πιθανότητα ανάκτησης. Πάνε καλύτερα σε ένα net cafe και κατέβασε ότι χρειάζεσαι αν δεν έχεις δεύτερο pc. Τελικα τα βρηκα τα αρχεια απο την μεμορυ της βιντεοκαμερας με το recuva.Μονο το πρωτο αρχειο μου κολαει κ δεν ξερω γιατι!Γινετε κατι σε αυτο;
giorgos1966 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Τελικα τα βρηκα τα αρχεια απο την μεμορυ της βιντεοκαμερας με το recuva.Μονο το πρωτο αρχειο μου κολαει κ δεν ξερω γιατι!Γινετε κατι σε αυτο;(ειναι 1.98GB κ αυτο παιζει για 2 περιπου λεπτα μονο κ κολαει) Ολα τα αρχεια που βρηκα εχουν προβλημα!!Καμμια βοηθεια βρε παιδια.
micos000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Για δες εδώ (http://forum.videohe...correct-length)). Ιδιαίτερα στο post #12 και στο #14. Πάντως πιστεύω ότι περισσότερες πιθανότητες θα είχες από τον σκληρό δίσκο αλλά αν ακόμα δουλεύεις το laptop τότε δεν νομίζω να μπορέσεις πλέον να καταφέρεις πολλά πράγματα.
giorgos1966 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Για δες εδώ (http://forum.videohe...correct-length)). Ιδιαίτερα στο post #12 και στο #14. Πάντως πιστεύω ότι περισσότερες πιθανότητες θα είχες από τον σκληρό δίσκο αλλά αν ακόμα δουλεύεις το laptop τότε δεν νομίζω να μπορέσεις πλέον να καταφέρεις πολλά πράγματα. Ευχαριστω φιλε.Θα το παλεψω απο την εξωτερικη μνημη της βιντεοκαμερας να δω,κ θα σου πω.
stratigos24 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Τελικα τα βρηκα τα αρχεια απο την μεμορυ της βιντεοκαμερας με το recuva.Μονο το πρωτο αρχειο μου κολαει κ δεν ξερω γιατι!Γινετε κατι σε αυτο; Προσπαθησε με το sandisk rescue pro να το βρεις στην memory της καμερας. Οτι θελω να βρω απο την sd το βρισκει παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα