christos_realmad Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Γεια σας εχω τα windows vista home premium και θελω βαλω τα windows 7 Professional.τι πρεπει να κανω ???8α χρειαστει format ???Ευχαριστω!!!
christos_realmad Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Κάνε τα upgrade μονο αυτο???τα εχω αγορασμενα σε dvd
TheELF Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 μονο αυτο???τα εχω αγορασμενα σε dvd Ναι αν δεν θέλεις να χάσεις ό,τι έχεις σε έγγραφα και τα λοιπά θα κάνεις upgrade μέσα από τα vista,αν μπορείς και ξέρεις να κάνεις backup τα αρχεία που θέλεις να κρατήσεις τότε κάνε εκκίνηση με το δισκάκι ποτ έχει τα 7 και κάνε καθαρό install. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Ναι αν δεν θέλεις να χάσεις ό,τι έχεις σε έγγραφα και τα λοιπά θα κάνεις upgrade μέσα από τα vista,αν μπορείς και ξέρεις να κάνεις backup τα αρχεία που θέλεις να κρατήσεις τότε κάνε εκκίνηση με το δισκάκι ποτ έχει τα 7 και κάνε καθαρό install. Ετσι ακριβως !!!!!
christos_realmad Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μια τελευταια ερωτηση αν μπορει καποιος να απαντησει.τωρα που 8α κανω upgrade εχω κατι games στο Pc τα save που εχω θα σβηστουνε??
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Αν κανεις καθαρο install θα χαθει οτι εχεις στο C Αν κανεις ugrade απο vista που δεν συνιστατε δεν ξερω σιγουρα αν χαθουν αλλα θα εχεις πολλα αλλα προβληματα
christos_realmad Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Αν κανεις καθαρο install θα χαθει οτι εχεις στο C Αν κανεις ugrade απο vista που δεν συνιστατε δεν ξερω σιγουρα αν χαθουν αλλα θα εχεις πολλα αλλα προβληματα τι προβληματα??
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Προβληματα με drivers που θα ειναι μερικες φορες διαφορετικοι και το συστημα δεν θα πηγαινει τοσο γηγορα οσο αν βαλεις καθαρα μονο τα 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα