Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προέκυψε κι αλλο πρόβλημα.

Η οθόνη εκεί που είναι κλειστή ξαφνικά ανάβει χωρίς να το έχω αγγίξει ούτε να του αλλάξω κάποια ρυθμίσει! Την κλείνω και ανοίγει ξανά.! Δεν γίνεται συνέχεια από ότι έχω παρατηρήσει...

Πως να λύσω το (εκνευριστικό) πρόβλημα;

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα παρατήρησα και εγώ. Μου το κάνει συχνά αλλά όχι συγκεκριμένες στιγμές και δεν έχω βρει ακόμα λύση. Κάποιοι μου είπανε ότι κάποια εφαρμογή το κάνει αυτό αλλά μέχρι στιγμής δεν βρήκα ποια είναι.

Δημοσ.

Έχω το τασκ κιλλερ από παλιά και δεν.μου το έκανε... Επίσης το viber το έβαλα όλος τυχαία χθες άρα δεν φταίει ούτε αυτό...

• Moderators
Δημοσ.

Mια αλλη που εχει παρουσιασει προβληματα ειναι το Πες Βρες. Γενικα, εφαρμογη μαλλον στο προκαλει, δια της ατοπου βρες ποια ειναι :)

Δημοσ.

Mια αλλη που εχει παρουσιασει προβληματα ειναι το Πες Βρες. Γενικα, εφαρμογη μαλλον στο προκαλει, δια της ατοπου βρες ποια ειναι :)

Σωστός ο stormrain!Μόνο εφαρμογές μπορούν να προκαλέσουν αυτό το πρόβλημα.Εμένα μου άνοιγε η οθόνη όταν είχα βάλει AutoKill στον Advanced Task Killer!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Το neo V μου μετά από λίγο καιρό που του πέρασα ICS κολλάει αρκετά και μερικές φορές κολλάει και δεν φτιάχνει μέχρι να του βγάλω την μπαταρία.... Βασικά αυτό γίνεται μία με δύο φορές την μέρα!!

Ένα άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι η μπροστινή κάμερα δεν δουλεύει πριν καν να περάσω την ICS...!!!

Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε γιατί δεν την παλεύω άλλο...;;!!

Καλησπέρα!

Το neo V μου μετά από λίγο καιρό που του πέρασα ICS κολλάει αρκετά και μερικές φορές κολλάει και δεν φτιάχνει μέχρι να του βγάλω την μπαταρία.... Βασικά αυτό γίνεται μία με δύο φορές την μέρα!!

Ένα άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι η μπροστινή κάμερα δεν δουλεύει πριν καν να περάσω την ICS...!!!

Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε γιατί δεν την παλεύω άλλο...;;!!

'

φιλε και εγω αντιμετοπιζω το ιδιο προβλημα μερικες φορες δηστυχως

Δημοσ.

Ωραία τέλεια!Δηλαδή εάν βάλω ICS στο Neo V πρέπει να αρχίσω να μετράω τα κολλήματα που θα μου βγάζει κάθε μέρα.Μπράβο Sony!Δηλαδή για να προωθήσει η Sony το Xperia S και τις άλλες μπούρδες της πρέπει να μας βγάζει Alpha-like ICS αναβαθμίσεις.

Τα συγχαρητήρια και από εμένα στη Sony και κουράγιο σε όλους τους κατόχους Neo V.

Δημοσ.

νομίζω σταμάτησε να μου το κάνει αυτό με την οθόνη...Ναι εφαρμογή ήταν 1000% αλλά δεν ξέρω ποια..

Ωραία τέλεια!Δηλαδή εάν βάλω ICS στο Neo V πρέπει να αρχίσω να μετράω τα κολλήματα που θα μου βγάζει κάθε μέρα.Μπράβο Sony!Δηλαδή για να προωθήσει η Sony το Xperia S και τις άλλες μπούρδες της πρέπει να μας βγάζει Alpha-like ICS αναβαθμίσεις.

Τα συγχαρητήρια και από εμένα στη Sony και κουράγιο σε όλους τους κατόχους Neo V.

εντάξει δεν είναι τόσο χάλια.... Από τότε δηλαδή που έκανα καθαρή εγκατάσταση είναι μια χαρά. Λογικά η αναβάθμιση τα χαλάει

Άσχετο... Η Vodafone το Πλαίσιο κλπ σταμάτησαν να το πουλάνε;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...