andrikakis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα! Το neo V μου μετά από λίγο καιρό που του πέρασα ICS κολλάει αρκετά και μερικές φορές κολλάει και δεν φτιάχνει μέχρι να του βγάλω την μπαταρία.... Βασικά αυτό γίνεται μία με δύο φορές την μέρα!! Ένα άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι η μπροστινή κάμερα δεν δουλεύει πριν καν να περάσω την ICS...!!! Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε γιατί δεν την παλεύω άλλο...;;!!
mavlamemos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Ξανα περνα το λειτουργικο χρησιμοποιοντας Site: αυτο . Τα ιδια ειχα εκτος απο την καμερα και νομιζω οτι μου λυθηκαν.
andrikakis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 οκ ευχαιρστω... καποιο καλο προγραμμα για back up των εφαρμογων ;;;
Gr_Soul Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Τιτάνιουμ μπακάπ (Στα ελληνικά γιατί απαγορεύονται τα γκρίκλις!!!)
Makaros1994 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Τιτάνιουμ μπακάπ (Στα ελληνικά γιατί απαγορεύονται τα γκρίκλις!!!) Δηλαδή το "titanium backup" είναι greeklish; 2
andrikakis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δηλαδή το "titanium backup" είναι greeklish; lol μπακ απ τοτε χΔ δεν ειναι ελληνικα... οκ θα το δοκιμασω ευχαριστω λεει οτι θελει να ειναι root η συσκευη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rZXJhbWlkYXMuVGl0YW5pdW1CYWNrdXAiXQ.. δεν ξερω πωςνα την κανω :/
andrikakis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 ξανα περασα το λογισμικο αλλα δυστηχως η καμερα δεν εφτιαξε...αρα πρεπει να το παω να μου το φτιαξουν :/
Gr_Soul Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δηλαδή το "titanium backup" είναι greeklish; Χαχαχα! Απλώς προσπαθούσα να το γράψω και μου έβγαζε σφάλμα χαρακτήρων.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Χαχαχα! Απλώς προσπαθούσα να το γράψω και μου έβγαζε σφάλμα χαρακτήρων. Ρυθμισεις> Καρτελα Greeklish και ξετικαρε το. You're welcome 2
sakisosf Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Προσωπικά το ICS σε Neo V είναι κόλαση.Εμένα πάντα είχε προβλήματα.Είτε αυτά που αναφέρεις είτε άλλα.Εκτός ότι λαγκάρει και δεν είναι τόσο Smooth όσο το Gingerbread.Άρε Nexus...έχεις πάντα αναβαθμίσεις,σε προσέχει η Google,δεν σου βγάζω την μπαταρία γιατί έχεις "παγώσει"...τα έχεις όλα.
andrikakis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μετα απο την επανεγκατασταση κολλησε αλλες 2 φορες σε μια μερα.... Αλλα απο την επομενη ειναι μια χαρα...ουτε κολλαει ουτε τιποτα...
sakisosf Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Μετα απο την επανεγκατασταση κολλησε αλλες 2 φορες σε μια μερα.... Αλλα απο την επομενη ειναι μια χαρα...ουτε κολλαει ουτε τιποτα... Άρε Sony.Συγχαρητήρια.Όταν άκουσα ότι η 4.0.4 έχει διορθώσει πολλά προβλήματα νόμιζα ότι θα ήταν όσο σταθερή ήταν και η GB.Αλλά ξέχασα,για την Sony μιλάω.
andrikakis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Άρε Sony.Συγχαρητήρια.Όταν άκουσα ότι η 4.0.4 έχει διορθώσει πολλά προβλήματα νόμιζα ότι θα ήταν όσο σταθερή ήταν και η GB.Αλλά ξέχασα,για την Sony μιλάω. η αληθεια ειναι σκεφτηκα να περασω GB... Αλλα λεω που να μπλεχνω τωρα
sakisosf Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 η αληθεια ειναι σκεφτηκα να περασω GB... Αλλα λεω που να μπλεχνω τωρα Τελικά υπάρχει ένας κανόνας με το Neo V.Ή κρατάς το GingerBread ή βάζεις Custom ICS.Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να έβαζες το GB και αυτό γιατί με το ICS θα συναντήσεις και άλλα προβλήματα όπως έχω συναντήσει και εγώ
mariosk89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 εγώ παιδιά με την ICS δεν είχα κανένα πρόβλημα και παράπονο στο neo V. την πέρασα με το SEUS βέβαια. στην κανονική αναβάθμιση μέσω του PC companion όντως ήταν ένα χάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα