Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Το neo V μου μετά από λίγο καιρό που του πέρασα ICS κολλάει αρκετά και μερικές φορές κολλάει και δεν φτιάχνει μέχρι να του βγάλω την μπαταρία.... Βασικά αυτό γίνεται μία με δύο φορές την μέρα!!

Ένα άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι η μπροστινή κάμερα δεν δουλεύει πριν καν να περάσω την ICS...!!!

Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε γιατί δεν την παλεύω άλλο...;;!!

Δημοσ.

Δηλαδή το "titanium backup" είναι greeklish;

lol :P

μπακ απ τοτε χΔ

δεν ειναι ελληνικα...

οκ θα το δοκιμασω ευχαριστω

λεει οτι θελει να ειναι root η συσκευη

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rZXJhbWlkYXMuVGl0YW5pdW1CYWNrdXAiXQ..

δεν ξερω πωςνα την κανω :/

Δημοσ.

ξανα περασα το λογισμικο αλλα δυστηχως η καμερα δεν εφτιαξε...αρα πρεπει να το παω να μου το φτιαξουν :/

Δημοσ.

Δηλαδή το "titanium backup" είναι greeklish;

Χαχαχα! Απλώς προσπαθούσα να το γράψω και μου έβγαζε σφάλμα χαρακτήρων.

• Moderators
Δημοσ.

Χαχαχα! Απλώς προσπαθούσα να το γράψω και μου έβγαζε σφάλμα χαρακτήρων.

Ρυθμισεις> Καρτελα Greeklish και ξετικαρε το.

You're welcome ;)

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά το ICS σε Neo V είναι κόλαση.Εμένα πάντα είχε προβλήματα.Είτε αυτά που αναφέρεις είτε άλλα.Εκτός ότι λαγκάρει και δεν είναι τόσο Smooth όσο το Gingerbread.Άρε Nexus...έχεις πάντα αναβαθμίσεις,σε προσέχει η Google,δεν σου βγάζω την μπαταρία γιατί έχεις "παγώσει"...τα έχεις όλα.

Δημοσ.

Μετα απο την επανεγκατασταση κολλησε αλλες 2 φορες σε μια μερα.... Αλλα απο την επομενη ειναι μια χαρα...ουτε κολλαει ουτε τιποτα...

Δημοσ.

Μετα απο την επανεγκατασταση κολλησε αλλες 2 φορες σε μια μερα.... Αλλα απο την επομενη ειναι μια χαρα...ουτε κολλαει ουτε τιποτα...

Άρε Sony.Συγχαρητήρια.Όταν άκουσα ότι η 4.0.4 έχει διορθώσει πολλά προβλήματα νόμιζα ότι θα ήταν όσο σταθερή ήταν και η GB.Αλλά ξέχασα,για την Sony μιλάω.

Δημοσ.

Άρε Sony.Συγχαρητήρια.Όταν άκουσα ότι η 4.0.4 έχει διορθώσει πολλά προβλήματα νόμιζα ότι θα ήταν όσο σταθερή ήταν και η GB.Αλλά ξέχασα,για την Sony μιλάω.

η αληθεια ειναι σκεφτηκα να περασω GB... Αλλα λεω που να μπλεχνω τωρα :blink:

Δημοσ.

η αληθεια ειναι σκεφτηκα να περασω GB... Αλλα λεω που να μπλεχνω τωρα :blink:

Τελικά υπάρχει ένας κανόνας με το Neo V.Ή κρατάς το GingerBread ή βάζεις Custom ICS.Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να έβαζες το GB και αυτό γιατί με το ICS θα συναντήσεις και άλλα προβλήματα όπως έχω συναντήσει και εγώ ;)

Δημοσ.

εγώ παιδιά με την ICS δεν είχα κανένα πρόβλημα και παράπονο στο neo V. την πέρασα με το SEUS βέβαια. στην κανονική αναβάθμιση μέσω του PC companion όντως ήταν ένα χάλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...