marios_geo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Η λίστα με τους ποιους σκύλους πατάμε, είναι στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου οδηγιών. Δίπλα στην χωρητικότητα του χώρου αποσκευών αναφέρεται και ο μέγιστος όγκος σκύλου που επιτρέπεται να παταμε. Μήπως αστέρια μου, σας είπαμε δεν κάνουμε απότομες στραβοτιμονιες ενώ φρεναρουμε, να μην χάσουμε τον ελεγχο; Εκτός και αν ο δάσκαλος ήταν τόσο επαγγελματιας όσο ο φίλος μας πιο πάνω. 2
Joshua21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Εγώ πάντως θέλω να αναφέρω για όσους δεν το πρόσεξαν ότι ο τίτλος του άρθρου είναι παραπλανητικός. ΔΕΝ θα έχουν όλα τα αυτοκίνητα αυτό το σύστημα από το 2014 και μετά, απλά ο euro ncap δεν θα αξιολογεί με 5άστερο όποιο αυτοκίνητο δεν έχει το εν λόγω σύστημα. Τώρα το πότε και το αν θα γίνει υποχρεωτικό είναι άλλο θέμα!
oldnew Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Συνέχισε να τρολλάρεις ελεύθερα. Ασχέτως αν έχεις ή δεν έχεις δίκιο στα επιχειρήματα που αναφέρεις πριν, (τελικά δεν παίζει κανένα ρολο), ο τρόπος που κλείνεις τον συλλογισμό σου, ειναι προσβλητικός, και δείχνει ανθρωπο που δεν ξέρει να συζητησει. Αν ειχες κανει τον κοπο να διαβασεις τι γραφω, θα ειχες καταλαβει ότι δεν τρολλαρω καθόλου. Τώρα αν έχεις ψυχολογικά προβλήματά και αυτομάτως όταν δε συμφωνείς με κάποιον συνεπάγεται ότι ο αλλος τρολαρει δε χρειάζεται να το συζητάμε περισσότερο. Παραπάνω διατυπωνω μια άποψη χωρίς να προσβάλω κανέναν. Και γραφω ότι εχω και προσωπική εμπειρια πανω στο θεμα. Συμφωνείς ή διαφωνεις ειναι δικο σου θεμα. Αλλα σε καμία περίπτωσή δεν "τρολλαρω". Ειναι μόλις το 2ο ποστ μου σε αυτό το θεμα. Θες να τα μετρήσουμε να δουμε ποιος τρολαρει και ποιος όχι, και αν έχεις να προσθέσεις τίποτα περισσότερο σε καθενα απο τα ποστ σου; Προσωπικά αν ειμουν moderetor αυτόματα θα σε διέγραφα. Δεν έχεις κανένα δικαίωμά να προσβάλεις ολους όσους δεν συμφωνείς μαζί τους. Μην μπαίνεις στον κοπο να απάντησεις καθόλου τοτε. Προφανώς εσι γνωρίζεις την υπέρτατη αληθεια, και ολοι οι υπόλοιποι ειναι μαλακές. Να σου ανοίξουμε ένα τοπικ να μιλας μονο εσι. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
marios_geo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Τώρα αν ορισμένοι δεν μπορείτε με τίποτα να το καταλάβετε, και θεωρείτε ανεγκέφαλους όσους σας το επισημενουν ή παιδάκια που σανιδωνουν τα φιατακια κάθε μερα, ειναι δικο σας ψυχολογικό πρόβλημα αυτό, Χμμ, ώστε έτσι είναι τα μη προσβλητικα σχόλια. Τώρα αν έχεις ψυχολογικά προβλήματά και αυτομάτως όταν δε συμφωνείς με κάποιον συνεπάγεται ότι ο αλλος τρολαρει δε χρειάζεται να το συζητάμε περισσότερο. Και συνεχίζει το μη προσβλητικό σχολιο Μια τεχνολογική είδηση. Μπαίνω να διαβάσω τι θα μπορούσε να προσφέρει, να δω καμία άποψη απο κανά μηχανολογο, να μιλήσει καποιος τέσσερα πάντων που να έχει γνώση και γνωμη. Αντίθετα, τεχνοφοβια, ασχετοσυνη, μπουρδολογια. Ασχέτως αν έχεις ή δεν έχεις δίκιο στα επιχειρήματα που αναφέρεις πριν, (τελικά δεν παίζει κανένα ρολο), Τελικά κρατάω αυτο. Δεν παίζουν κανένα ρόλο τα επιχειρήματα πλέον. Τελος και απο έμενα. 1
aiolos.01 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Για να είμαι ειλικρινής δε μου αρέσει η ιδέα να φρενάρει μόνο του το αυτοκίνητο. Αλλά απ'την άλλη μια ηλίθια ξανθιά μου έπεσε απο πίσω πριν κανα μήνα ενώ ήμουν σταματημένος στο φανάρι μάλλον γιατί έφτιαχνε το make-up της την ώρα που οδηγούσε. Άρα φαίνεται οτι θα είναι καλό αντίδοτο στη βλακεία ορισμένων...
darredevvil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 αν είναι να γίνει κάτι για να μειωθούν τα τροχαία ειδικά στη χώρα μας θα είναι πολύ καλο...αλλά δυστυχώς είναι κ καθαρά θέμα νοοτροπίας,,,πόσο να βοηθήσει κ η τεχνολογία?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 τα τροχαία θα μειωθούν μόνο με στείρωση... 2
akisk Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ευπρόσδεκτο το νέο σύστημα. Είναι προαπαιτούμενο άλλωστε για πιο έξυπνες εφαρμογές που προβλέπεται ότι θα μειώσουν σε θεαματικό βαθμό τα ατυχήματα στους δρόμους!!! Safety measure lets cars talk to each other to avoid crashes Test cars network with each other to avoid crashes Ford demos car-to-car networking for traffic shaping
butters Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Έχω από τη μία έχουμε τον ειδικό Waldo_vrs, που δεν ξέρει καν πως δουλέυει το ABS. Μας λέει ότι είναι επαγγελματίας και εκφράζει ενστάσεις για το συγκεκριμένο σύστημα. Από την άλλη έχουμε χρήστες σαν εσένα που δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν πώς δουλεύει. Έχουμε 1) Το σύστημα ενεργοποιείται αν ο οδηγός ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. Αρχικά σε ειδοποιεί ηχιτικά, μετά σου τεντώνει τη ζώνη. Αν εσύ συνεχίσεις να τρομπάρεις, τότε θα αντιδράσει. Αν εχεις αντιδράσει (πηγαίνοντας στα χωράφια όπως ο επαγγελματίας φίλος μας), τότε δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα. Προς το παρόν υπάρχουν 2-3 μάρκες που το υποστηρίζουν. Σε γενικές γραμμές, 2) Στην λειτουργεία πόλης, δουλεύει μέχρι (περίπου) τα 30km/h, για αυτοκίνητα που είναι σταματημένα, ή έχουν την ίδια πορεία με εσένα. 3) Στην εκτός πόλης//εθνική λειτουργεία η μέγιστη εμβέλεια είναι 200 μέτρα και αφού σε προειδοποιήσει, κάνει διάφορους υπολογισμόυς. ΑΝ ΔΕΙ ότι η σύγκρουση δεν αποφεύγεται, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα πατήσει φρένο. Συνέχισε να τρολλάρεις ελεύθερα. Στο ίδιο URL που είχα πριν αναφέρει: http://goo.gl/xmKo3 1) Δεν είναι μόνο 2-3 εταιρείες: "Audi, Ford, Honda, Jaguar, Lexus, Mercedes and VW already offer AEB" 2) Εκτός από τη λειτουργία πόλης υπάρχει και το Pedestrian System για τους πεζούς, άρα όχι μόνο για αυτοκίνητα όπως ισχυρίζεσαι. Σε 2 εταιρείες μόνο, αλλά είναι τεχνολογία στα πλαίσια του AEB. Η λίστα με τους ποιους σκύλους πατάμε, είναι στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου οδηγιών. Δίπλα στην χωρητικότητα του χώρου αποσκευών αναφέρεται και ο μέγιστος όγκος σκύλου που επιτρέπεται να παταμε. Μήπως αστέρια μου, σας είπαμε δεν κάνουμε απότομες στραβοτιμονιες ενώ φρεναρουμε, να μην χάσουμε τον ελεγχο; Εκτός και αν ο δάσκαλος ήταν τόσο επαγγελματιας όσο ο φίλος μας πιο πάνω. http://youtu.be/7WEaiw3ZnFw Να που η στραβοτιμονιά ενώ φρέναρε τον έσωσε. Και προφανώς σε αντίστοιχη περίπτωση θα πας ευθεία μόνο αν δεν έχεις εναλλακτική. Χαλαρώστε λίγο. Αν θέλετε διάλογο να μην έχετε υφάκι. Ελπίζω τα κρα που πέφτουν για τα καγκουράκια να μην είναι από τύπους που χώνονται με τη μηχανή στην κίνηση και σταματούν πάνω στη διάβαση των πεζών ή από άλλους τύπους που διπλοπαρκάρουν με alarm "για 2 λεπτά" ή από άλλους που έχουν SUV υπέρογκα γαϊδούρια που είναι σαφώς πιο επικίνδυνα για τους πεζούς.
marios_geo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Πάμε αλλη μια. Το σύστημα θα αντιδρασει αν ο οδηγός ΔΕΝ αντιδράσει. Αν εσυ κόψεις το τιμόνι για να αλλάξεις πορεία/βγεις στα χωράφια δεν θα ενεργοποιηθεί. Το ότι υπάρχει και σύστημα προστασίας πεζών είναι μια ευχάριστη προσθήκη. Τι ακριβώς θέλεις να πεις και παραθετεις τα γραφόμενα μου; Υ.γ. Τι ακριβως θελεις να μου πεις με αυτο το βιντεο; Ναι είναι αλήθεια, μπορείς να αποφύγεις νταλίκες, τοίχους κολονες σκύλους. Αυτο αυτόματα μεταφράζεται ότι ο δάσκαλος σου μαθαίνει να πατάς τους σκύλους; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Το ότι υπάρχει και σύστημα προστασίας πεζών είναι μια ευχάριστη προσθήκη. Τι ακριβώς θέλεις να πεις και παραθετεις τα γραφόμενα μου; έχουν αρχίσει να βάζουν και αερόσακους για τους πεζούς...
atheatos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Παιδιά το καλύτερο σύστημα το έχει ο γάϊδαρος του παππού μου που χωρίς τις παρωπίδες σταματάει αυτόματα στα εμπόδια ή ανάλογα πως τον έχει μάθει ο παππούς. Δυστυχώς στα σκυλιά με μικρο μέγεθος δεν σταματαγε ή άμα σταματαγε μουλαρωνε. Αν κάποιος δεν μπορει να ελέγχει τα αμάξι του και να το οδηγήσει,τότε καλύτερα να πάρει ένα γάϊδουρι....ή ταξι,λεωφορείο, ακόμα και κάποιον άλλον που είναι σε θέση να ελέγξει το αυτοκίνητο. Το λάθος είναι ότι πολλοι μπερδεύουν την άμαξα που την σερνει άλογο,με το αυτοκίνητο. Ισως γιατι η σχέση τους με την τεχνολογια είναι μόνο όταν αυτη, είναι πιο κοντά στο να παίρνει αποφάσεις στις οποίες θα μπορούν να δικαιολογήσουν τα όποια σφάλματα. Ελπίζω με αυτήν τεχνολογια να μην εμφανιστούν τίποτα ελαφρυντικά στα δικαστήρια σε περίπτωση που το super duper αυτόνομο όχημα πατήσει πεζό. Τι θα πει; -" κύριε πρόεδρε δεν έφταιγα εγω αλλα τα αμάξι".... Sent from my iPad using Insomnia
marios_geo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Αν κάποιος δεν μπορει να ελέγχει τα αμάξι του και να το οδηγήσει,τότε καλύτερα να πάρει ένα γάϊδουρι. 1091 νεκροί, 1675 βαριά τραυματίες και 15129 ελαφρά, μόνο στην Ελλάδα και μόνο το 2011 αποδυκνεύουν πόσο (μα πόσο) λάθος είσαι. Φυσικά δεν είναι όλοι αυτοί τσολιάδες στην οδήγηση όπως εσύ, αλλά πάλι. Υ.Γ. Μου βγαίνει τώρα αυθόρμητα ένας συνειρμός για τα γαιδούρια και εσένα, αλλά θα το αφήσω να πέσει χάμο. Γιατί μου λέτε ότι δεν ξέρω να συζητάω. Απαντήστε εσείς σε αυτό το δίποδο. Υ.Γ2 ένα βίντεο δώρο (μιας και ο καθένας αναρτεί κάθε κότσάνα) http://www.youtube.com/watch?v=ohhgKsL2PnQ Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2012 από marios_geo
deceit Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Τραγικά αστεία τα σχόλια μερικών. Το γεγονός ότι διατίθεται μιας μορφής τεχνολογία η οποία μπορεί να κάνει ασφαλέστερη την οδήγηση, δεν προσβάλλει την οδηγική ικανότητα κανενός. Αν είναι έτσι, να αφαιρέσουμε και αερόσακους, ABS, ζώνες, τα πάντα από τα αυτοκίνητα. Λάθη γίνονται και από τους καλύτερους και εμπειρότερους οδηγούς. Εργαλείο που μειώνει την πιθανότητα λάθους ή την αποφυγή ατυχήματος σε περίπτωση λάθους είναι ευπρόσδεκτο. Το επιχείρημα ότι μπορεί να χαλάσει το σύστημα αυτό και να προκαλέσει ατύχημα είναι αστείο. Αν είναι έτσι να αφαιρέσουμε και τα φρένα από τα αυτοκίνητα επειδή μία στις χίλιες χαλάνε. Πιλότοι που γουστάρουν πατηλίκια, κωλιές, ντριφτ, 360 να πάνε σε πίστες. Εάν οι πίστες δεν παρέχονται από το κράτος, τότε tough που λένε και στο χωριό μου. Τέλος δεν χρειάζεται δίπλωμα για να καταλάβει κάποιος τα αυτονόητα. Μυαλό χρειάζεται. 1
oneofthem Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 μέχρι τώρα αναρωτιόμουν μόνο για αστείο αν ο κάθε βλάκας που βλέπω να τρέχει επικίνδυνα εκεί που δεν τον παίρνει, νομίζει πως βρίσκεται σε πίστα και διαπιστώνω με απίστευτη έκπληξη ότι κάποιοι εδώ πήραν την προτροπή που είπε κάποιος να πάτε να οδηγήσετε σε πίστες όσοι γουστάρετε ταχύτητα και επιβεβαίωσαν ότι αυτό σκέφτοναι και συγκρίνουν... την οδήγηση στους δρόμους... με το αν υπάρχουν πίστες... τι να πω, θα πω καμμιά κουβέντα παραπάνω επειδή υποθέτω είστε και νεολαία και δεν θα πρεπε να κουβαλάτε τα μυαλά των βλάχων των παλιότερων που μετά το γαϊδούρι μπηκαν στο fiat, και θα φάω και κανά ban αν αυτά είναι τα μυαλά που κουβαλάτε έχω να πω έλεος 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα