Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι τελευταίες ημέρες έχει αναρτηθεί μια διαφήμιση του φόρουμ, η οποία έχει καταντήσει άκρως ενοχλητική.

Συγκεκριμένα, σε άσχετες φάσεις κατά την περιήγηση στο φόρουμ, ακούγονται πολύ δυνατά τα ηχητικά εφέ της διαφήμισης. Για να το αντιμετωπίσω στην αρχή, μείωσα την ένταση του browser από το ενσωματωμένο volume mixer των windows στο ελάχιστο, αλλά μοιάζει να επανέρχεται στην αρχική μέγιστη ένταση.

Ίσως να ακούγεται δευτερεύον ή ασήμαντο, αλλά όταν συμβαίνει κατά τη διάρκεια της νύχτας και μάλιστα όταν διαθέτεις ηχεία 5.1 μπορεί να καταλήξει πολύ ενοχλητικό για άλλα μέλη της οικογένειας, γείτονες κλπ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακάμψουμε με κάποιον τρόπο το πρόβλημα αυτό ?

υ.γ.: Δεν είμαι αντίθετος με την ύπαρξη διαφημίσεων,

από τη στιγμή που μας επιτρέπουν να συμμετέχουμε εντελώς δωρεάν στο φόρουμ αυτό καλύπτοντας τα κόστη συντήρησης.

• Moderators
Δημοσ.

Aν εχεις chrome βαλε το adblock και θα πεις αντιο σε ολες τις διαφημισεις ανεξαρτητως. Φανταζομαι πως θα υπαρχουν αναλογα add ons και για αλλους browsers. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Aν εχεις chrome βαλε το adblock και θα πεις αντιο σε ολες τις διαφημισεις ανεξαρτητως. Φανταζομαι πως θα υπαρχουν αναλογα add ons και για αλλους browsers. ;)

Δούλεψε παιδιά, σας ευχαριστώ και πάλι (...και εκ μέρους των γειτόνων μου... :-D )

• Like 1
Δημοσ.

Νταξ,κάποια στιγμή είδα poll σε κάποιο άλλο forum,με θέμα γιατί χρησιμοποιούν τα μέλη addblock...

Τουλάχιστον εδώ μέσα μπορούμε να καταλογήσουμε ό,τι εμπάθεια μας έρχεται,αλλά σ´ αυτό το θέμα το forum είναι "τζί".

Εξ άλλου,άμα ο διαφημιζόμενος είναι αξιοπρεπής επαγγελματίας και θέλει να "χώσει",μέχρι και "πατούρα" μπαίνει για πάρτη του.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

lodeco, κάτι μου λέει ότι δεν έχει σχέση με αυτό που συζητούσαν τα παιδιά στα μηνύματα πριν απ' το δικό σου, ούτε καν με το Insomnia καθαυτό (άρα δεν ανήκει στην ενότητα Insomnia Site - Forum).

Που ακριβώς το είδες αυτό το μήνυμα; Ποιος σου το εμφανίζει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...