gto234 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Γεια χαρά, έχω ενα Mio P550 PDA το οποίο "κάηκε" όταν προσπάθησα να του κάνω αναβάθμιση. Θέλω να το φτιάξω και ο μόνος τρόπος που βρήκα είναι με καλώδιο jtag ωστε να επαναφέρω τον bootloader. Επειδή δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις για να το κάνω, ξέρετε αν υπάρχει κάποιος που να κάνει τέτοιου είδους επισκευές; (επι πληρωμή φυσικά)
TheELF Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Αν δεν πεις που είσαι,δύσκολα να ου πούνε κάποιον..... Πάντως αν δεις στο ebay έχει πολλά έτοιμα jtag να αγοράσεις και σχεδόν τσάμπα. http://www.ebay.com/sch/i.html?_sop=15&_fcid=80&gbr=1&_sacat=0&_clu=2&_nkw=rs232+ttl&LH_PrefLoc=2
gto234 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Βρίσκομαι Ηράκλειο Κρήτης αλλά δεν έχω πρόβλημα να το στείλω και Αθήνα. To link που έδωσες αφορά μάλλον κάτι άλλο. Αυτό μηπως είναι το πιο σωστό;Το κακό είναι οτι δεν ξέρω και πολλά απο ηλεκτρονικά...
TheELF Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Ε οκ τώρα δεν ξέρω τι σύνδεση παίρνει το pda σου,αυτά που λέω εγώ είναι για δοριφορικά κηνητά σκληρούς και τέτοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα