Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα, πως το GoW δεν έκλεισε.

Υπάρχει ending που αφήνει πολλά υπονοούμενα.

Τι υπονοούμενα άφησε (ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER. Μην διαβασετε οσοι δεν εχετε τερματισει το GOW3)

αφού πέθαναν όλοι οι θεοί?

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι υπονοούμενα άφησε (ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER. Μην διαβασετε οσοι δεν εχετε τερματισει το GOW3)

αφού πέθαναν όλοι οι θεοί?

Ο Κράτος ζεί όμως, και κάπως θα το συνεχίσουν.

Δημοσ.

Χαχ, θα σου έλεγα τώρα "μα καλά, τόσα GOW σε PS2-3-P δε βαρέθηκες; Εγώ τα είχα βαρεθεί από τη μέση του 2 σχεδόν", αλλά μετά σκέφτηκα πως άλλοι καταριούνται το άλλο GoW, αλλά εγώ γούσταρα όταν έμαθα ότι θα βγει κι ένα prequel τώρα, οπότε to each his own :P

Δημοσ.

Βασικά τα gow όλα στο ps3 τα έπαιξα, είχα ps2 αλλά δεν το ήξερα το gow για να τα παίξω. Φέτος τερμάτισα την τριλογία και τώρα το Chains of olympus.

Ξεφύγαμε πάντως πολύ από το θέμα :P

Δημοσ.

Παίδες need help!.. Σκέφτομαι να πάρω το wii τελικά αξίζει??.. Αν ναι πιο πακέτο προτείνετε...?

Αν όντως δεν σε χαλανε τα απαρχαιομενα γραφικα (με μερικες εξαιρεσεις πάντα) σου προτείνω να το αγοράσεις.

Παρε ένα πακέτο όμως όπου το Wii mote να έχει ενσωματεμένο Remote Plus.

Επίσης δεν ξέρω αν θα βρίσκεις εύκολα καποια παλαιότερα παιχνίδια (που αξίζει να έχεις)

Δημοσ.

Αν όντως δεν σε χαλανε τα απαρχαιομενα γραφικα (με μερικες εξαιρεσεις πάντα) σου προτείνω να το αγοράσεις.

Παρε ένα πακέτο όμως όπου το Wii mote να έχει ενσωματεμένο Remote Plus.

Επίσης δεν ξέρω αν θα βρίσκεις εύκολα καποια παλαιότερα παιχνίδια (που αξίζει να έχεις)

Τα γραφικά σε μερικά παιχνίδια μπορεί να αξίζουν αλλά η ανάλυση δεν παύει να είναι 480p...

Δημοσ.

Εχοντας το wii και πουλωντας το στην συνεχεια για να παρω το ps3 εχω να πω πως δεν με καλυπτε προσωπικα.Ειμαι 20 χρονων και οταν επαιζα μαζι του με κουραζε αρκετα σε σχεση με τον αδερφο μου ο οποιος επαιζε ανετα καποια sonic,mario,zelda κτλ.Στην συνεχεια τον κουρασε και αυτον και το πουλησα και πηραμε ps3.κατα την γνωμη μ υπαρχουν καλυτερες κονσολες αυτη την στιγμη αλλα αν θες να το παρεις για τον α,β συγκεκριμενο λογο παρε ενα μεταχειρισμενο καλυτερα.

Δημοσ.

Σαφώς και το Wii δεν είναι για να το έχεις ως μόνη κονσόλα. Τώρα, αν η ερώτηση του παιδιού ήταν "αξίζει να πάρω Wii ή κάτι άλλο ως μοναδική κονσόλα;" ίσως να είχε λάβει λίγο διαφορετικές απαντήσεις. Αν αυτό υπονοούσε δεν μπορώ να το γνωρίζω.

Στερείσαι, πάντως, πολλά καλά παιχνίδια αν δεν έχεις έστω ένα PC ή κάτι από τα PS360, θεωρώ, δίπλα στο Wii.

Το μόνο στο οποίο υπάρχει ομοφωνία είναι σχετικά με την αγορά μεταχειρισμένου.

Τελικά τι κάνατε; Αγόρασε κανείς Wii από εσάς που ρωτήσατε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...