Vole Maulder Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Το WiiU θα συμπεριλαμβάνει Wiimote και nunchuck; Ξέρουμε τίποτα γι' αυτό; Αν το άτομο θέλει να παίξει τα παιχνίδια του Wii, ακόμα και καινούργιο να το πάρει, τον συμφέρει σε σχέση με το να περιμένει, να αγοράσει κονσόλα στην τριπλάσια σχεδόν τιμή, να πρέπει ίσως να αγοράσει κι έξτρα χειριστήρια και να ρισκάρει να μη βρίσκει τα παιχνίδια αυθεντικά. Παράνομο είναι κ συνήθως δεν είμαι τέτοιος, αλλά στο Wii είναι μεγάλο ρίσκο συχνά να αγοράζεις παιχνίδια, γιατί δεν είναι γνώριμο έδαφος πολλά από αυτά. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν demos ούτε δυνατότητα ενοικίασης από videoclub καθιστά σχεδόν μονόδρομο το softmod αν θες να δοκιμάσεις κάτι πριν το αγοράσεις. Δεν το κάνει λιγότερο παράνομο, αλλά δεν είναι και τα πάντα ασπρόμαυρα. Και ναι, αν με ρωτήσεις εμένα, ό,τι μου έχει αρέσει το έχω αγοράσει μετά. Συν ό,τι λέει ο deesnider από κάτω, που με πρόλαβε.
deesnider Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Νομίζω ότι αυτό είναι παράνομο. Μάλλον περιττό σχόλιο... Ο ikaruga24 δεν προτρέπει τον ενδιαφερόμενο να εφαρμόσει παράνομες πρακτικές. Μια πραγματική κατάσταση αναφέρει, η οποία καλώς ή κακώς είναι αυτό που είναι: Πραγματική. Διαφορετικά, δε θα έπρεπε να αναφερόμαστε ούτε σε ...mp3 players, ούτε σε media players εδώ μέσα...
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Ναι ρε, sarcasm ήταν. :Ρ Κι εγώ softmod έχω, ξέρεις, για να τρέχω τα backups των νόμιμα αγορασμένων games μου εννοείται!
deesnider Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Ναι ρε, sarcasm ήταν. :Ρ Κι εγώ softmod έχω, ξέρεις, για να τρέχω τα backups των νόμιμα αγορασμένων games μου εννοείται! Εντάξει τότε! Δική μου η παρανόηση...
MetalGearFan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Ναι, πολύ ωραία, αλλά όταν σας λεν πως το xbox έχει μόνο halo και το wii μόνο mario ελπίζω να μην σας ενοχλεί. Γιατί πολλοί developers έχουν γυρίσει στην Sony με τις πωλήσεις που έχουν κάνει σε άλλες κονσόλες και με τις κακές πωλήσεις των last story & pandora's tower προβλέπω ακόμα περισσότερους. Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει μια μεταστροφή στο WiiU. Αφού είναι νόμιμα αγορασμένα φάτε 10 halo & 15 mario στην μάπα.
Vole Maulder Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Right, επειδή PS3 δεν έχει κανείς modded και όλοι είναι νομιμόφρονες. Ούτε υπάρχει thread για PS3 Hacking. Ούτε αρμέγει η Sony franchises (GOW, I'm looking at you). Ούτε μιλάς για 2 μέτρια παιχνίδια με συγκεκριμένο target audience κι ελάχιστο marketing σε μια αρχαία - σε hardware επίπεδο - κανσόλα που είχε ήδη πεθάνει όταν κυκλοφόρησαν. Σημαίνουν κι άλλα πράγματα οι χαμηλές πωλήσεις, όχι μόνο eye patches. Και από πότε βγάζει η Ν Mario games? Οι modders ευθύνονταν και τότε; Ασε που αν το επόμενο Mario κάνει άλμα επιπέδου Galaxy μόνο ευπρόσδεκτο μπορεί να είναι.
sheik Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Οκ η Ν βγαζει ενα σωρο mario και zelda games, αλλα κυριως αυτο εχει να κανει με το αρμεγμα σε τιτλους οπως τεννις,ολυμπιακοι αγωνες κλπ. Καθαρα sequels των "μεγαλων" παιχνιδιων βγαινουν συνηθως 1, αντε 2 το πολυ σε καθε γενια κι αυτο ειναι η εξαιρεση. Αντιθετα, ειδαμε 3 Uncharted κιολας κι αν δεν βιαζοταν η Ν να ξεκινησει το λανσαρισμα του WiiU,"πιεζοντας" ετσι για μεταβαση στη νεα γενια, θα βλεπαμε και 4ο. Αυτο για μενα ειναι μεγαλυτερο αρμεγμα. Οσο για τη μεταστροφη των developers σε sony λογω χαμηλων πωλησεων: 1ον)Συγκριση με το wii δε μπορει να γινει φυσικα, οποτε ατοπο. 2ον)Ας γελασω καλυτερα οτι τα multi πουλανε καλυτερα στο PS3 παρα στο 360
polakis21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Προσωπικά κι έχοντας μέχρι τώρα wii,ps3,360 λέω ότι το wii έχει πεθάνει πλέον. Αν το πάρει για να παίξει κανά zelda ή mario ναι αλλιώς πάπαλα. Πέταμα λεφτών αυτή την στιγμή...Εγώ πούλησα ps3 και wii και κράτησα το 360 που έχω backup πολύ και λογαριασμό live που λιώνω, μέχρι να βγουν οι επόμενες κονσόλες...
sheik Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Σε αυτο συμφωνω και γω και το ειπα, καθολου καλη κινηση να παρει κανεις Wii αυτη τη στιγμη, ποσο μαλλον καινουριο. Αν το βρει μεταχειρισμενο με κανενα 50-60 ευρω αντε ξερω γω...
MetalGearFan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Right, επειδή PS3 δεν έχει κανείς modded και όλοι είναι νομιμόφρονες. Ούτε υπάρχει thread για PS3 Hacking. Ούτε αρμέγει η Sony franchises (GOW, I'm looking at you). Ούτε μιλάς για 2 μέτρια παιχνίδια με συγκεκριμένο target audience κι ελάχιστο marketing σε μια αρχαία - σε hardware επίπεδο - κανσόλα που είχε ήδη πεθάνει όταν κυκλοφόρησαν. Σημαίνουν κι άλλα πράγματα οι χαμηλές πωλήσεις, όχι μόνο eye patches. Και από πότε βγάζει η Ν Mario games? Οι modders ευθύνονταν και τότε; Ασε που αν το επόμενο Mario κάνει άλμα επιπέδου Galaxy μόνο ευπρόσδεκτο μπορεί να είναι. Δεν είπα πως στο PS3 δεν υπάρχουν πειρατές, ειδικά στην Ελλάδα περπατάει μόνο ότι έχει σπάσει. Μέχρι τώρα στο PS3 υπάρχει μόνο ένα GoW. Τρομερό επιχείρημα. Και η naughty dog έχει βγάλει σε κάθε κονσόλα από τέσσερα κομμάτια σε κάθε σειρά (4xCrash Bandicoot, 4xJak and Daxter) αλλά μόνο 3 Uncharted και προχωράει σε καινούργιο IP. Μέτρια δεν είναι σε καμία περίπτωση τα δύο παιχνίδια που ανέφερα για το Wii. Και ναι, σχεδόν όλοι οι ιαπωνικοί multipat τίτλοι πουλάν καλύτερα στο PS3. Φάτε Call Of Duty στην μάπα. Θα επιμείνω στην θέση μου, αφού αυτήν την συμπεριφορά δείχνουν μερικοί σαν καταναλωτές με ευφυολογήματα τύπου backups των νόμιμα αγορασμένων games αυτή η ποικιλία τίτλων τους αξίζει. Στις κονσόλες όταν αγοράζεις ένα παιχνίδι δεν δίνεις λεφτά μόνο για το παίξεις, με τα λεφτά σου παράλληλα "ψηφίζεις" υπέρ του και του studio που το έφτιαξε.
Vole Maulder Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Λοιπόν, για να μη δίνω την εντύπωση ότι σου τη λέω συνέχεια, MGF, στο τελευταίο σου point συμφωνώ. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τις κονσόλες, για οπουδήποτε ισχύει. Εχω κάνει, μάλιστα, αγορές με αυτό το σκεπτικό υπόψη ακόμα κι όταν το παιχνίδι δε με ξετρέλαινε. Επίσης, δε θεωρώ πως το Uncharted είναι περίπτωση αρμέγματος. Μιλάμε για μία τριλογία σε μία γενιά. Αν έβγαιναν Uncharteds από το PS1 θα ήταν άλλη ιστορία. Το GOW όμως, από τη στιγμή που η τριλογία έκλεισε, θεωρώ πως είναι άρμεγμα να βγει κι άλλο αυτή τη στιγμή. Κι ας είναι μόνο το 2ο στο PS3. Ούτε κανένα τρομερό gameplay έχει, ούτε έχει να πει κάτι παραπάνω η ιστορία. Γιατί χρειαζόμαστε άλλο ένα GOW τώρα; Οι ιαπωνικοί τίτλοι πουλάνε καλύτερα στο PS3, γιατί το PS3 πουλάει καλύτερα στην Ιαπωνία. Οχι επειδή υπάρχει πειρατεία στο XBOX. Τώρα, τη θεωρία ότι η έλλειψη ποικιλίας ή το ύψος των πωλήσεων του COD έχουν να κάνουν με την πειρατεία δε θα μπω καν στον κόπο να τη σχολιάσω. Εχεις μια τάση να κάνεις λογικά άλματα στα όρια της συνωμοσιολογίας και μετά να αρνείσαι τον οποιοδήποτε διάλογο, οπότε χάσιμο χρόνου θα ήταν. On topic τώρα: Για εμάς που το "ζήσαμε" και έχουμε παίξει ό,τι έχει βγει, ναι, προφανώς είναι μια νεκρή κονσόλα τώρα. Αν όμως δεν έχει παίξει κανέναν από τα παιχνίδια που έχουν βγει στο Wii δε βλέπω γιατί είναι πεταμένα λεφτά να πάρει ένα τώρα. Και είναι πολύ εύκολο να βρει μεταχειρισμένο. Εγώ θα του έλεγα να το κάνει. Και 8 παιχνίδια καλά να παίξει πάλι θα τον συμφέρει από το να περιμένει το WiiU.
Kill_bill2 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Στο amazon έχει ένα blue edition μαζί με wii remote plus + nutcuck + παιχνίδι London 2012 ->120 ευρώ. Αυτό αν αξίζει...? http://www.amazon.co...44369333&sr=8-1 Το WII U πόσο θα κάνει 250 ευρώ το λιγότερο
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Θα επιμείνω στην θέση μου, αφού αυτήν την συμπεριφορά δείχνουν μερικοί σαν καταναλωτές με ευφυολογήματα τύπου backups των νόμιμα αγορασμένων games αυτή η ποικιλία τίτλων τους αξίζει. Στις κονσόλες όταν αγοράζεις ένα παιχνίδι δεν δίνεις λεφτά μόνο για το παίξεις, με τα λεφτά σου παράλληλα "ψηφίζεις" υπέρ του και του studio που το έφτιαξε. Δεν θα κάτσω να σου αναλύσω πόσο άδικο έχεις τώρα, επειδή -βάζω στοίχημα ότι δεν έχεις ούτε τα μισά games που έχω original σε Steam, GoG, Wii ή 3DS και -επειδή έχω μάθει να στηρίζω την αγορά με τα λεφτά ΜΟΥ. Το αν έχω ή όχι softmod είναι παντελώς άσχετο και δεν αποδεικνύει τίποτα. Όμως, επειδή ασχολούμαι εδώ και 20 χρόνια με το άθλημα και έχω δει όλες τις φάσεις από τις οποίες έχει περάσει το gaming, θα αρκεστώ να σου πω ότι η αγορά έχει πάρει το δρόμο της και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα απολύτως, όποιο studio και να στηρίξουμε με τα λεφτά μας εγώ κι εσύ.
JohnVani18 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Το GOW όμως, από τη στιγμή που η τριλογία έκλεισε, θεωρώ πως είναι άρμεγμα να βγει κι άλλο αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι το θέμα, πως το GoW δεν έκλεισε. Υπάρχει ending που αφήνει πολλά υπονοούμενα.
Vole Maulder Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ναι, αλλά τώρα prequel δε βγάζουν; (Ομολογώ πως το GOW3 δεν το έχω παίξει, παρά ελάχιστα, οπότε δεν ξέρω τι έγινε στο τέλος. Απλώς η εντύπωση που είχα βάσει σχολίων είναι πως τελείωσε. Οχι πως δεν είναι άρμεγμα να μην κλείνεις ποτέ μια ιστορία, μήπως και κάτσει και βγάλεις κι άλλο κανένα παιχνίδι.) Kill bill2, για μεταχειρισμένο έψαξες; Και ναι, πάρα πολύ χλωμό το κόβω το WiiU να έχει κάτω από 250. Ρεαλιστικά, εγώ περιμένω σκηνικό $299/€299.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα