jtheogr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Συνηθως με αυτή τη λογική δουλευει ο ssd σε τέτοιες περιπτώσεις. Για το δευτερο που ρωτάς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί είναι θέμα γούστου, απο πλευράς χαρακτηριστικών το lenovo εχει πολυ καλυτερη καρτα γραφικων οπως ειπωθηκε και σε προηγουμενο post.
anifiend Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Ο ssd που έχει το Lenovo, νομίζω πως χρησιμοποιείται αυτόματα ως cache. Δηλαδή δεν ορίζεις εσύ τι θα βάλεις εκεί, αλλά το χρησιμοποιεί σαν μνήμη, οπότε σου ανεβάζει γενικώς την απόδοση του συστήματος. Το αρνητικό για μένα στο Lenovo με τον i5 είναι πως εχει χαμηλή ανάλυση. Ειδικά για Autocad θα χρειαστείς τουλάχιστον 1600x900 και είναι και λίγο κρίμα να δώσεις 1000€ για 15άρι και να παίζει στα 1366x768. Αν θες ρίξε μια ματιά και σ'αυτό: http://www.skroutz.g...-4GB-500GB.html
laptopakias69 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 @anifiend Για αυτό που λες με την ανάλυση υπάρχουν και κάποιοι που λένε ότι η ανάλυση 1920 χ 1080 σε 15,5 ίντσες τα κάνουν όλα να φαίνονται πολύ μικρά.Έτσι αν θες να διαβάσεις κείμενα ή να γράψεις κάτι κουράζει λίγο.Δεν έχω προσωπική άποψη,αλλά απ' ότι έχω διαβάσει σε ξένα φόρουμς.Βέβαια μπορεί κάποιος να πάρει οθόνη και τότε η μεγαλύτερη ανάλυση είναι πλεονλεκτημα.
anifiend Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Αν θα το δουλεύεις με ξεχωριστή οθόνη, εκεί θα στέλνει ότι ανάλυση θες - δεν σε περιορίζει η ανάλυση της οθόνης του laptop. Οπότε δεν σε νοιάζει τόσο η ανάλυση της οθόνης και μπορείς να βρεις και κάτι φθηνότερο ή να πας σε 14άρι που θα είναι πιο φορητό. Ψάχνω κι εγώ ένα laptop για παρόμοια χρήση και καταλήγω πως μάλλον το θέλω με οθόνη στα 1600x900. Τα 1366x768 τα θεωρώ λίγα για σοβαρή δουλειά. Τα 1920x1080 είναι λίγο overkill και όπως λες παίζει να έχεις και θέμα και να σε κουράζουν τα μικρά γράμματα. Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις laptop με διαφορετικές αναλύσεις για να δεις πως σου φαίνεται.
laptopakias69 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Είμαι πιο κοντά στο να αγοράσω ένα από τα δύο παρακάτω.Δεν μπορώ να διαθέσω πάνω από 1000 ευρώ και νομίζω ότι είναι καλές επιλογές για τα λεφτά τους.Ποιά κάρτα γραφικών είναι καλύτερη;Παρόλο που δε μ αρέσει πολύ το συγκεκριμένο dell θέλω να αγοράσω dell λόγω after-sales support.Mε το χέρι στην καρδιά ποιό να προτιμήσω;Επειδή αναγκαστικά παω σε ακριβό λάπτοπ θέλω να είμαι όσο πιο σίγουρος γίνεται για την επιλογή και να μην αντιμετωπίσω προβλήματα αργότερα ή να μη λείπει κάτ που μπορεί να χρειαστώ. http://www.skroutz.gr/s/2190207/Dell-Inspiron-15R-5520-i7-3612QM-6GB-1TB.html με ανάλυση 1920 χ 1080 http://www.skroutz.gr/s/1998704/Sony-Vaio-SV-S1511N3E-i5-3210M-4GB-640GB.html?from=autocomplete
laptopakias69 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μπορώ να το παραγγείλω με αυτή την ανάλυση.Υπάρχει δυνατότητα.Τουλάχιστον μπορεί κάποιος να πει ποιά κάρτα γραφικών είναι καλύτερη από τις δυο;
moxalis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Η 640Μ της Nvidia είναι αρκετά καλύτερη, περίπου 30% πιο ισχυρή. Από την άλλη ο επεξεργαστής του Dell είναι μακράνν δυνατότερος. Αναλόγως τι σε ενδιαφέρει περισσότερο.
laptopakias69 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Παιδιά έχει αγοράσει κανείς ή έχει δει από κοντά το λάπτοπ lenovo ideapad y580;Θέλω να μάθω γενικά για το πώς είναι;Είναι βαρύ;Μεταφέρεται εύκολα;Έχω δει εικόνες και βίντεο αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να βασιστώ σε αυτά για να το αγοράσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα