Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)http://www.skroutz.g...om=autocomplete

2)http://www.skroutz.g...om=autocomplete

3)http://www.skroutz.g...om=autocomplete

Ποιό από τα τρία προτείνετε για αγορά;Με βάση την εταιρεία κατασκευής και τα χαρακτηριστικά τι θα αγοράζατε;Eίχα επιλέξει το sony vaio κυρίως λόγω εμφάνισης,αλλά και οθόνης-κάρτας γραφικών.Όμως επειδή θέλω να κρατήσει 3-4 χρόνια και θα δώσω αρκετά λεφτά ψάχνω αν υπάρχει κάτι καλύτερο.Αυτά που θέλω από το λάπτοπ είναι:

α)Οθόνη μόνο 15,6"

β)Χρήση προγράμματα όπως autocad,spice,matlab και προγραμματισμό

γ)Να μπορεί να παίξει τα τελευταία παιχνίδια,χωρίς όμως να είναι gaming λάπτοπ

δ)Θέλω να είναι όσο γίνεται πιο φορητό(για αυτό είναι επιλέξει το sony)

ε)Χρήματα μέχρι 1100 ευρώ ή και πιο πάνω αν κάτι αξίζει

Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση πείτε...

Δημοσ.

Το ξέρω το συγκερκιμένο lenovo,αλλά αν είναι να το αγοράσω θα πρέπει να περιμένω μέχρι να έρθει και σε άλλα μαγαζιά στην Ελλάδα για να δω συνολικά τιμές.Βέβαια δεν ξέρω πότε θα έρθει.Είναι εκτός budget,αλλά σε σχέση με αυτά που προσφέρει είναι super.

Δημοσ.

Στο toshiba αναφέρεται ότι υπάρχει Υβριδικός ψηφιακός (DVB-T) και αναλογικός δέκτης τηλεόρασης.Αυτό τι σημαίνει;Ότι θα έχει τηλεόρασή;Θα πιάνει τα ψηφιακά κανάλια;

Δημοσ.

Εγώ έχω το vaio και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.Ο ανεμιστήρας δεν είναι θορυβώδης παρα μόνο όταν παίζεις πολύ ώρα κάποιο παιχνίδι.Η οθόνη είναι τέλεια αν και η τόσο μεγάλη ανάλυση σε τόσο μικρή οθόνη κάνει τα πράγματα να φαίνονται πολύ μικρά.Από εμφάνιση και φορητότητα σκίζει.Βέβαια επειδή δεν έχω ασχοληθεί πολύ με συγκρίσεις λάπτοπ δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά ποιό είναι καλύτερο ή να προτείνω κάποιο.Ας το κάνει κάποιος που θα τα ξέρει καλύτερα.Πάντως αν αγοράσεις το vaio δεν πρόκειται να απογοητευθείς.

Δημοσ.

Το Vaio φοραει την κομμενη εκδοση της 640m , την 640m LE η οποια ειναι 20% κατω απο την 640m . Η 660m , ειναι μακραν καλυτερη , 50% πανω σε αποδοση , ενω ο 3610qm ειναι κ αυτος μακραν καλυτερος απο τον 3210m.

Με λιγα λογια προτεινω τον Levono ασυζητητι.

Δημοσ.

Aπό το συγκερκιμένο μαγαζί είναι ηδη διαθέσιμο,αλλά ρώτησα γενικά για το συγκεκριμένο λάπτοπ αν θα έρθει σε περισσότερα μαγαζιά.Γενικά φαίνεται πολύ καλό , σε πολύ καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά που έχει.Όμως δε θέλω να δώσω τόσα λεφτά για λάπτοπ ειδικά όταν έχει και ένα έτος εγγύησης.Επίσης δεν ξέρω αν με τις εφαρμογές και τη χρήση που θα κάνω θα εκμεταλλευτώ πλήρως τέτοιες δυνατότητες.Οπότε σκέφτομαι για κάτι πιο φτηνό,αλλά παράλληλα και δυνατό.Θα το σκεφτώ μέχρι τα μέσα Αυγούστου και θα δω τι θα υπάρχει τότε και από τιμές.Τώρα όμως δεν έχω βρεί κάτι καλύτερο από τα τρία που αναφέρω στο αρχικό πόστ και να είναι και καινούργια σχετικά.

Δημοσ.

Δες και αυτο με το i5 που βγαινει στα 1.000 περιπου, για την εγγυηση μπορεις να κανεις επεκταση στα 3χρονια.

Δημοσ.

Δεν το είχα προσέξει ότι βγαίνει και πιο φτηνό με i5.Δυο ερωτήσεις έχω.Πρώτον ποιά θα είναι η χρήση του ssd αυτού;Δηλαδή θα έχω τα windows σε αυτόν και τα βασικά προγράμματα και ότι άλλο θέλω θα τον αποθηκεύω στον μεγάλο;Έτσι τι κερδίζω;Δεύτερον λέτε ότι υπάρχει δίλημμα μεταξύ αυτό και του sony ή να μην το σκέφτομαι καν;Η εμφάνιση του sony με έχει κερδίσει για να πω την αλήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...