kjtzemis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Καλημερα παιδες, θελω λιγο βοηθεια.Ηρθε η ωρα επιτελους να παρω και εγω μια καλη τιμονιερα, φυσικα ειμαι αναμεσα στις 3 καλυτερες που ειναι της logitech (gt,g25,g27), η πιο ευκολη λυση φυσικα ειναι η GT που μπορω να την βρω απο καταστημα στα 100Ε αλλα δεν με τραβαει τοσο, μπορει ναναι καλη αλλα μου φενοντε ειδικα τα πενταλ κατω πολυ πλαστικουρα σε σχεση με τα πενταλ της g25/g27 οποτε την αφηνω την GT, παω σε G25 γιατι η G27 ειναι πολυ ακριβη λυση.εδω θελω τωρα την βοηθεια σας, απο πιο καταστημα να την αγορασω?εκανα μια αναζητηση στον τσιφουτη και δεν μου εβγαλε κανενα αποτελεσμα, υπαρχει τροπος να την βρω απο εξωτερικο σε καλυτερη τιμη?εψαξα λιγο στο amazon αλλα δεν εβγαλα ακρη. Επεισης εψαξα και εδω στο φορουμ στις αγγελιες αλλα το προβλημα ειναι τα μεταφορικα, επειδη εχει αρκετο βαρος θα πανε πολυ τα μεταφορικα και εκτος αυτου σε ενα τετοιο περιφεριακο αν το παρεις απο 2ο χερι ποτε δεν ξερεις τι θα σου βγει, μπορει να εχει και καποιο προβλημα. Ευχαριστω και σορρυ για το μεγαλο κειμενο.
mtzs Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 H g25 εχει επισημως αποσυρθει απο την επισημη logitech και εχει αντικατασταθει απο την G27 Οι τιμες που ζητανε στις αγγελιες για μεταχειρισμενες G25 στα 160 ειναι παραλογες κατ εμε ποσο μαλλον εαν ολες πλεον οι G25 ειναι εκτος εγγυησης οταν η καινουρια G27 εχει παιξει 199 στα mediamarkt + electroworld κατα διαστηματα οποτε να περιμενεις να την χτυπησεις σε προσφορα οταν ξαναβγει τοτε
kjtzemis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 ειδα την G27 στο ebw στα 234Ε αλλα τελικα ακυρο για την τιμονιερα σημερα κατεστρεψα το DS3 μου οποτε αυριο θα παω να παρω καινουριο και δεν εχω λεφτα για να παρω και τιμονιερα. :/ εχω ακομα την εγγυηση απο το DS3, το ειχα αγωρασει απο το κωτσοβολο, μου χαλασαν τα L1/L2, το πεταξα κατω και τωρα κανουν ολο κατι μλκιες λετε να το ποιανει η εγγυηση?απο εξω εχει μονο λιγα χτυπηματα, εδω δεν εχουμε μαλλον αντιπροσωποια της σονυ οποτε αν παω στον κωτσο με την εγγυηση θα μου το στηλει για φτιαξιμο?
naruto14 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 ειδα την G27 στο ebw στα 234Ε αλλα τελικα ακυρο για την τιμονιερα σημερα κατεστρεψα το DS3 μου οποτε αυριο θα παω να παρω καινουριο και δεν εχω λεφτα για να παρω και τιμονιερα. :/ εχω ακομα την εγγυηση απο το DS3, το ειχα αγωρασει απο το κωτσοβολο, μου χαλασαν τα L1/L2, το πεταξα κατω και τωρα κανουν ολο κατι μλκιες λετε να το ποιανει η εγγυηση?απο εξω εχει μονο λιγα χτυπηματα, εδω δεν εχουμε μαλλον αντιπροσωποια της σονυ οποτε αν παω στον κωτσο με την εγγυηση θα μου το στηλει για φτιαξιμο? Αμαν ρε συ πάλι το χάλασες?
mtzs Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Αμαν ρε συ πάλι το χάλασες? θα φαγε κανα ξεγυρισμενο γκολακι στο 90 οποτε δικαιολογειται !!! δε χανεις κατι να δοκιμασεις με την εγγυηση 1
naruto14 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 θα φαγε κανα ξεγυρισμενο γκολακι στο 90 οποτε δικαιολογειται !!! δε χανεις κατι να δοκιμασεις με την εγγυηση Βρε εγώ και tournament να χάσω δεν πρόκειται να σπάσω controller
kjtzemis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 θα φαγε κανα ξεγυρισμενο γκολακι στο 90 οποτε δικαιολογειται !!! δε χανεις κατι να δοκιμασεις με την εγγυηση πως με καταλαβαινεις ρε mtzs, ειμαι σε καριερα στο φιφα με παρμα 2η χρονια και ημουν 1ος στην βαθμολογια με 1 βαθμο μπροστα απο τον 2ο-3ο και επαιζα με την 15η του πρωταθληματος και εφαγα γκολ στο 90φευγα και εχασα το ματς τζαμπα οποτε καταλαβαινεις :@
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα