Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή σας ημέρα,

Επιστρέφοντας από διακοπές είπα να τοποθετήσω στην tv μου (από τις 3 που έχω) έναν αποκωδικοποιητή (UNITED) τον οποίο και είχα πάρει από το plaisio μπας και δω το φως το αληθινό.

Τον συνδέω λοιπόν, κάνω scan για κανάλια και ενώ τα βρίσκει όλα, όταν πηγαίνω τον δέκτη σε MEGA, ANT1, STAR, ALPHA βλέπω μαύρα κι άραχνα. Το θέμα είναι πως η τηλεόραση που έχω δίπλα η οποία περιλαμβάνει ενσωματωμένο mpeg4 δείχνει καμπάνα όλα τα κανάλια. Συν τοις άλλοις είχα αλλάξει πριν από 1 έτος κεραία με τεχνικό ειδικό σε κεραίες & συνδέσεις. Το σήμα μου έρχεται από Υμηττό.

Τι λύση μου προτείνετε?

Δημοσ.

Με τι τρόπο έχεις συνδέσει τον αποκωδικοποιητή με την τηλεόραση σου ? Όταν λες μαύρα εννοείς δεν έχεις καθόλου εικόνα ? ήχο έχεις ?

Δημοσ.

Με τι τρόπο έχεις συνδέσει τον αποκωδικοποιητή με την τηλεόραση σου ? Όταν λες μαύρα εννοείς δεν έχεις καθόλου εικόνα ? ήχο έχεις ?

Κανονικά με scart + 2 καλώδια RF από την πρίζα στον απoκωδικοποιητή και από εκεί στην tv.

Ολα τα κανάλια τα παίζει εκτός από αυτά που προανέφερα.

Οταν λέω μαύρα εννοώ χωρίς ήχο και εικόνα και φυσικά χωρίς πληροφορίες EPG.

Δημοσ.

Τώρα κατάλαβα, προχτές είχα και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε αυτό το μπουκέτο αφού έψαξα συνδέσεις και ξαναscanara τις συχνότητες κατέληξα ότι ήταν πρόβλημα της Digea.σαν να άλλαξαν την αποκωδικοποίηση η κάτι άλλο (αυτοί ξέρουν) η σαν να κατέβασαν την στάθμη σήματος σε αυτά.Έκανα λοιπόν ενα reset τον αποκωδικοποιητή και τον σεταρισα απο την αρχή,το πρόβλημα φάνηκε αρχικά να παραμένει αλλά αφήνοντας τον σε ένα από αυτά τα κανάλια σιγά σιγά επανήλθε αρχικά με διακοπές στην εικόνα κ σήμερα που μιλάμε όλα δουλεύουν τζάμι.. οπότε και αφού μου λες ότι η άλλη τηλεόραση σου παίζει κανονικά συμπερασματικά καταλήγω ότι και οι 2 αποκωδικοποιητές που έχουμε είναι λίγο γαϊδούρια στην ευαισθησία του Tuner για κάποιον λόγο απέναντι σε αυτό το πακέτο.Εκεί που σου βρίσκει τα κανάλια μπορείς να δεις τι στάθμη σήματος έχουν αυτά σε σχέση με τα υπόλοιπα που δεν έχεις πρόβλημα ? Νομίζω οτι απο εκει θα αρχίσεις να ξετυλίγεις σωστά το κουβάρι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...