Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ειμαι αναμεσα σε 2 κηνιτα

Motorola RAZR XT910

και το

Sony Xperia S

και δεν ξερω ποιο να διαλεξω απο την μια το razr μου θυμιζει κατι σε n8 με android και απο την αλλη το xperia ειναι σαν ολα τα xperia και τα εχω ψιλοβαρεθει για αυτο θελω βοηθεια ευχαριστω πολυ Επισης αν εχετε να μου προτεινετε εσεις καποιο καντε το αρκει να ειναι ισαξιο με αυτα

Δημοσ.

καλησπερα ειμαι αναμεσα σε 2 κηνιτα

Motorola RAZR XT910

και το

Sony Xperia S

και δεν ξερω ποιο να διαλεξω απο την μια το razr μου θυμιζει κατι σε n8 με android και απο την αλλη το xperia ειναι σαν ολα τα xperia και τα εχω ψιλοβαρεθει για αυτο θελω βοηθεια ευχαριστω πολυ Επισης αν εχετε να μου προτεινετε εσεις καποιο καντε το αρκει να ειναι ισαξιο με αυτα

Λοιπον.

Αν βρεις το Razr στα 270 ευρω περιπου, εκει δηλαδη που πουλιοταν απο την προσφορα των media markt, παιρνεις αυτο. (Δεν εχει ραδιοφωνο, και πιασε το στο χερι σου να δεις αν σ αρεσει-βολευει). Αν οχι, και ειναι να δωσεις τα ιδια λεφτα για ενα απ τα δυο, δηλαδη κοντα στα 350 ευρω, τοτε πηγαινε και δες τα και κρινε αναλογα με το τι προτιμας , μιας και τα δυο ειναι αξιολογα κινητα. Διαφορα δυνατοτητων δεν εχουν μεγαλη.

Τωρα, οσο για τα υπολοιπα σχολια σου για τις 2 συσκευες, το μεν razr ειναι η ναυαρχιδα της motorola (δεν εχω ψαξει αν εχει κυκλοφορησει νεες συσκευες, παντως ηταν η ναυαρχιδα της, δηλαδη το καλυτερο της κινητο) , το δε sony S ειναι η ναυαρχιδα της σειρας xperia απο πλευρας sony, και δε συγκρινεται με τα υπολοιπα της εν λογω σειρας. Δες τα απο κοντα, γιατι τα εν λογω κινητα πρεπει να δεις και αν σ αρεσουν-βολευουν, το razr π.χ. ειναι αρκετα μεγαλη γκουρμουτσα.

ΑΝ δε βρεις την προσφορα που ειπα, και πας να δωσεις επομενως, 350 περιπου ευρω για κινητο, σκεψου σοβαρα και το Google Nexus στα 370 ευρω, και το galaxy s 2 στα 390 ευρω, αν μπορεις ν ανεβεις τοσο, τα οποια ειναι τα 2 καλυτερα δυπηρηνα της αγορας i think.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο μου λες http://www.plaisio.g...G-GALAXYY-W.htm ??

και κατι αλλο σε λιγο πιο φθηνο ποια θα μου προτεινες"??

αυτο. http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-Nexus-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-GALAXY-N.htm

Κοιτα, κ αυτο που μου ποσταρες, το οποιο ειναι το μικροτερο αδερφακι του Nexus, δεν ειναι ασχημο κινητο, παει αρκετα σφαιρα. Και η τιμη, ψιλο τρωγεται. Απλα, ισως πλεον τα μονοπυρηνα ειναι αρκετα ξεπερασμενα.

Τωρα, σε χαμηλοτερη τιμη, τι να δεις, χμ, θα προτεινα να δεις κανενα Sony Sole, Sony U και P, γενικα απο τη σειρα των Sony τα καινουρια, με κυριοτερο το Sole, ειναι πολυ καλα κινητα στα 230 ευρω + . Γενικα εχει παρα πολλα κινητα, ψαξ το λιγο , πηγαινε και σε μερικα μαγαζια να δεις μια γκαμα συσκευων, και οταν ξεχωρισεις καποια, και εχεις αποριες, γραψε το.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...