Προς το περιεχόμενο

Oculus Rift: Virtual Reality Headset για 3D Gaming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά όταν με το καλό βγει, πιστεύετε ότι θα υπάρχει υποστήριξη από μεγάλους τίτλους παιχνιδιών και επίσης λέτε να μη παίζουμε πια σε οθόνες;

Δημοσ.

Στον PC δεν θα ανησυχούσα.

Ήδη έχω τελειώσει αρκετά παιχνίδια και έχω και αλλα.

Ακόμα και να μην υποστηρίζει από την μανα του ενα παιχνιδι, θα υπάρχουν τα hacks.

Στην χειρότερη το Oculus μετατρέπεται σε μια τεράστια οθόνη αν θέλεις και θα μπορούμε να παίζουμε το αγαπημενο μας παιχνιδι σε Imax οθόνη!

Στο PS4 είναι άλλη ιστορία. Μπορεί και να μαζέψει σκόνη το Morpheus.

Οι οθόνες πάντως δεν θα πάνε πουθενά. Χρειάζονται και αυτές.

Δημοσ.

Μπορείς φιλε μου να μας πεις μερικούς τίτλους που έπαιξες; Μόλις τερματισα το far cry 4 και η ιδέα του vr φαντάζει πολλή ωραία!

Δημοσ.

Υπάρχουν και στα videos που έχω φτιάξει βεβαίως..

Half Life (1, 2, episodes), Doom 3 BFG, Eurotruck 2, Among the sleep, Minecraft, Asseto Corsa, Lunar Flight, Alien: Isolation, Dying Light, War Thunder, Team Fortress 2, Pneuma: Breath of Life και αλλα πολλά.

Όταν με το καλο κάνω upgrade και το Quad Core κάρβουνο που έχω θα χτυπήσω και το Elite και μην με είδατε.. :)

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ειναι πολλα τα 750+- που υπολογιζω οτι θα τιμολογηθει στην ελλαδα?Αν υπαρχει κοσμος με εμπειρια απο τα DK να μας πει την γνωμη του αν οντως αξιζει,δεν μου περισευουν αλλα με τρωει η τσεπη μου εμενα πχ,20+ χρονια γκειμινγκ πρωτη φορα χωρις το παραδοσιακο μονιτορ αν και δεν εχω την καψα που ειχα καποτε για τα γκειμς.

Δημοσ.

εγώ θα έλεγα περιμένετε να κυκλοφορήσει, όσο και το αντίπαλο δέος των HTC + Valve, να δούμε reviews των μηχανημάτων, των παιχνιδιών, και ύστερα παίρνετε απόφαση.

Δημοσ.

Ειναι πολλα τα 750+- που υπολογιζω οτι θα τιμολογηθει στην ελλαδα?Αν υπαρχει κοσμος με εμπειρια απο τα DK να μας πει την γνωμη του αν οντως αξιζει,δεν μου περισευουν αλλα με τρωει η τσεπη μου εμενα πχ,20+ χρονια γκειμινγκ πρωτη φορα χωρις το παραδοσιακο μονιτορ αν και δεν εχω την καψα που ειχα καποτε για τα γκειμς.

τι τα θες και τα σκαλίζεις 

αφού τον πήραμε τον πούλο 

άλλοι είμαστε gamers από εποχής spectrum και amstrad 

και το περιμέναμε πώς και πως αλλά σε τέτοια τιμή ας γίνουν άλλοι beta testers

ααα και κάποιος να πει του Palmer ότι Gtx 970 και 700 ευρώ για ευρωπη δεν το λες και mainstream

• Like 2
Δημοσ.

συγνώμη αλλά όποιος έχει λεφτά για το oculus rift..σημαίνει ότι έχει και τα λεφτά για να έχει και το ανάλογο pc με τις απαιτήσεις που ζητάει..

Οπότε μάλλον δε το σκέφτεται και πολύ αν αξίζει η όχι :P

https://www.oculus.com/en-us/rift/

Video Card NVIDIA GTX 970 / AMD R9 290 equivalent or greater

CPU Intel i5-4590 equivalent or greater

Memory 8GB+ RAM

Video Output Compatible HDMI 1.3 video output

USB Ports 3x USB 3.0 ports plus 1x USB 2.0 port

OS Windows 7 SP1 64 bit or newer

και κάποια έτοιμα συστήματα

https://www.oculus.com/en-us/oculus-ready-pcs/

Δημοσ.

συγνώμη αλλά όποιος έχει λεφτά για το oculus rift..σημαίνει ότι έχει και τα λεφτά για να έχει και το ανάλογο pc με τις απαιτήσεις που ζητάει..

Οπότε μάλλον δε το σκέφτεται και πολύ αν αξίζει η όχι :P

https://www.oculus.com/en-us/rift/

και κάποια έτοιμα συστήματα

https://www.oculus.com/en-us/oculus-ready-pcs/

Δεν νομιζω οτι υποδηλωνει καποια ιδιαιτερη χρηματικη ανεση το συστημα που εχεις,δε ζητανε ι7 και sli 970 πχ,αναβαθμισα περσυ απο το 2009 και ψωνισα πρωτη φορα και μεταχειρισμενα(cpu+gpu) μου βγηκε ψιλοτζαμπα η φαση για i5 4570/r9 290 που θεωρητικα τρεχει το rift σε recommended με βαση το προγραμματακι τους,αλλα στα 750 ευρω για το headset νταξει σκαλωνω αν και περιμενα κατι τετοιο απο παιδι ξερωγω...για να δωσω 750 πρεπει να ειναι αψεγαδιαστο!

τι τα θες και τα σκαλίζεις 

αφού τον πήραμε τον πούλο 

άλλοι είμαστε gamers από εποχής spectrum και amstrad 

και το περιμέναμε πώς και πως αλλά σε τέτοια τιμή ας γίνουν άλλοι beta testers

ααα και κάποιος να πει του Palmer ότι Gtx 970 και 700 ευρώ για ευρωπη δεν το λες και mainstream

Οπως εγραψα και παραπανω ναι τα 750 φανταζουν διαστημικα για ενα γκατζετ,γιαυτο ανεστησα το θρεντ να δουμε το κλιμα :D Για ευρωπη γενικα δε ξερω αλλα για ελλαδα σιγουρα οχι δεν ειναι mainstream!

Δημοσ.

Αρχικά η τιμή θα πάει στο Θεό μιας και είναι κάτι νέο και μάλιστα κάτι που περιμέναμε χρόνια,το virtual reality δηλαδή. Επίσης επειδή θέλει ένα δυνατό gaming pc σημαίνει ότι κάποιοι ανυπόμονοι θα (έχουν να) τα σκάσουν.

Οι υπόλοιποι αναμονή. Προσωπικά θα αρχίσω να το σκέφτομαι μετά τον 1ο χρόνο κυκλοφορίας όπου θα έχουν λυθεί και τα οποία bugs εμφανιστούν. Η συμβατότητα δε με καίει και τόσο μιας και τα παιχνίδια που παίζω(racing) θα είναι σίγουρα συμβατά.

Δημοσ.

D.O.A

σε 20 χρονια τωρα παλι θα ξαναδοκιμασει το VR να γινει mainstream. 

κλειστα οικοσυστηματα, ελλειψη κοινων API, μη ενθουσιωδη ανταποκριση απο τους μεγαλους εκδοτες και πανακριβη συσκευη, εχει ηδη σκοτωσει την τωρινη προσπαθεια.

• Like 1
Δημοσ.
Θα υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις..όπως π.χ. το OSVR.

Για όσους φοβούνται να τα δώσουν τώρα μην τυχόν και απογοητευτουν, το καλύτερο ειναι να περιμένουν λίγο, για να δουμε όπως είπαν και παραπανω, τα συγκριτικά test μεταξύ των διαφόρων συσκευών, και βλέπουμε μετά.

Δημοσ.

η τιμή για το vive της htc έχει ανακοινωθεί? Πάντως ότι review διάβασα από την έκθεση έγραφε πολύ καλύτερες εντυπώσεις γιαυτό σε σύγκριση με το oculus. οτι είναι τεχνολογικά πολύ ποιο ανώτερο.

Δημοσ.

η τιμή για το vive της htc έχει ανακοινωθεί? Πάντως ότι review διάβασα από την έκθεση έγραφε πολύ καλύτερες εντυπώσεις γιαυτό σε σύγκριση με το oculus. οτι είναι τεχνολογικά πολύ ποιο ανώτερο.

Οχι, λογικα θα ανακοινωθει στις 29 φεβ που ανοιγουν και οι προπαραγγελιες. Αναμενεται υψηλη παντως. Βεβαια τοτε ακομα το rift αναμενοταν γυρω στα $350-$400 οποτε δεν ειμαι και τοσο σιγουρος... Σημειωση οτι το vive θα περιλαμβανει και 2 motion controllers τα οποια θα πωλουνται ξεχωριστα για το rift σε αγνωστη προς το παρον τιμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...