ilias_97 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Το Oculus Rift, το εντυπωσιακό headset εικονικής πραγματικότητας που παρουσιάστηκε από τον John Carmack στην E3 2012, κατάφερε μέσα σε μόλις μία μέρα να ξεπεράσει το στόχο των $250.000 στο Kickstarter. Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί για το Oculus Rift πάνω από $1 εκατομμύριο, το οποίο υποστηρίζεται από κορυφαίους σχεδιαστές της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών, όπως ο John Carmack, ο Gabe Newell και ο Cliff Bleszinski. Όποιος, μάλιστα, προσφέρει $300 ή περισσότερα, θα αποκτήσει ένα developer kit.Μία γεύση από το προϊόν, μπορείτε να πάρετε μέσα από το παρακάτω video.http://www.youtube.com/watch?v=uzCwczY1jTM Πηγή: Gameover.gr
vfragos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Πολύ ενδιαφέρον, δεν είχα ακούσει κάτι γι' αυτό.
naruto14 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Ομολογώ πως ούτε και εγώ... έχει κυκλοφορήσει αυτό?
ilias_97 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Ομολογώ πως ούτε και εγώ... έχει κυκλοφορήσει αυτό? Όχι, το πιο πιθανό λένε πως είναι στο τέλος του χρόνου να δοθούν τα developers kits για τους developers
naruto14 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Όχι, το πιο πιθανό λένε πως είναι στο τέλος του χρόνου να δοθούν τα developers kits για τους developers Και τι ακριβώς θα παίζουμε με αυτό?
ilias_97 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Παιχνίδια Το πρώτο που θα το υποστηρίζει θα είναι το doom 4 νομίζω. Θα νομίζεις πως θα είσαι "μέσα" στο παιχνίδι. Αντί για 40 μοίρες που βλέπεις συνήθως στην τηλεόραση τώρα θα βλέπεις 110.
naruto14 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Παιχνίδια Το πρώτο που θα το υποστηρίζει θα είναι το doom 4 νομίζω. Θα νομίζεις πως θα είσαι "μέσα" στο παιχνίδι. Αντί για 40 μοίρες που βλέπεις συνήθως στην τηλεόραση τώρα θα βλέπεις 110. Και πως θα παίζουμε Doom 4? εννοώ θα συνδέεται με PC με τι?
ilias_97 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω... αλλά λένε πως έχουν στόχο να το κάνουν συμβατό και με ps3/xbox360.
naruto14 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω... αλλά λένε πως έχουν στόχο να το κάνουν συμβατό και με ps3/xbox360. Τέλος πάντων μένει να δούμε περισσότερα
Alithinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Συνδυασμός Occulus Rift και Razer HydraΈνας indie developer πήρε μια beta έκδοση του Oculus Rift,και έφτιαξε ένα σύντομο mod για το UDK.Προσέθεσε χειρισμό με motion controlls,και ιδού το αποτέλεσμα: Αναρωτιέμαι τι εμπειρίες θα ήταν δυνατές όταν το Ocullus Rift θα ήταν τελειωμένο,και αν οι developers έμπαιναν στο κόπο να χρησιμοποιήσουν και τα hydra.Ο τύπος στο βίντεο πάντως φαίνεται να έχει απορροφηθεί τελείως απ το παιχνίδι!!
Avatar21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Το Oculus Rift Virtual Reality headset είναι μία από τις συσκευές που έκλεψαν την παράσταση στη φετινή έκθεση CES, λαμβάνοντας καθολικούς επαίνους. Έχοντας χρηματοδοτηθεί με υπερπολλαπλάσιο ποσό από τον αρχικό στόχο στο Kickstarter, οι δημιουργοί του Oculus Rift δουλεύουν πυρετωδώς για να στείλουν τα πρώτα μοντέλα του VR headset στους developers τον Μάρτιο. Το Oculus Rift συνεχίζει να εντυπωσιάζει και δείχνει ότι έχει τα φόντα να επαναφέρει το Virtual Reality gaming στο προσκήνιο. Πηγή: game20.gr Oculus Rift Site https://www.oculusvr.com/
aliakas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 καλή χρονιά ωραίος ο mod για το merge για το oculus rift περιμένουμε να δούμε και την HD υλοποίηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα