Basilhs23___ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Έχω τον κώδικα html για την δημιουργία ετικετών σε ένα blog. Τον κώδικα τον προσθέτω σε ένα gadget html/script ωστέ να εμφανίζονται οι ετικέτες σε ένα μέρος του blog. Εδώ παραθέτω τον κώδικα για δύο ετικέτες καi θέλω να μάθω το εξής γιατί έχω πελαγώσει <div style="_height:5px; width:290px;background-color:#3923A8;font-family:Arial; border: 1px solid #FFFFFF; text-align:center;"><div style="padding:11px;"> <a href="website" style="font-size:20px;text-decoration:none; color: #FFFFFF;">ηλιοθερμικά</a> </div> </div> <div style="_height:5px; width:290px;background-color:#3923A8;font-family:Arial; border: 1px solid #FFFFFF; text-align:center;"> <div style="padding:11px;"> <a href="website" style="font-size:20px;text-decoration:none; color: #FFFFFF;">Νερό</a> </div> </div> Οι δύο αυτές ετικέτες (νερό και ηλιακά) εμφανίζονται η μια κάτω από την άλλη, εγώ θέλω να βρώ έναν τρόπο προραμματιστικά να εμφανίζονται πλαγίως, δηλαδή η δεύτερη δίπλα από την πρώτη. Υπάρχει κάποιος τρόπος;
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Λογικά αν βάλεις και ένα float:left στο πρώτο τότε το δεύτερο θα κολλήσει από δίπλα,αν το εύρος του κεντρικού div είναι αρκετά μεγάλο όστε να τα δείξει και τα δύο δίπλα-δίπλα.
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 thnx, το δοκίμασα και δούλεψε, βέβαια τώρα παρουσιάστηκαν άλλα προβλήματα στην εμφάνιση αλλά θα το φτιάξω.
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μια άλλη απορία, υπάρχουν παρόμοιες εντολές όπως το float:right / left για να πηγαίνει η ετικέτα πάνω/κάτω; λ.χ float:under/upper ?
TheELF Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μπορείς να δοκιμάσεις να παίξεις με margin-top:10px ,όπου μπορείς να βάλεις px (pixel) cm(εκατοστά) % και διάφορα άλλα, μπορείς να βάλεις και αρνιτηκό για να πάρει αντίθετη φορά. Αλλά μπορεί να σου καταστρέψει το οιπόλοιπο design.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα