Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τον κώδικα html για την δημιουργία ετικετών σε ένα blog. Τον κώδικα τον προσθέτω σε ένα gadget html/script ωστέ να εμφανίζονται οι ετικέτες σε ένα μέρος του blog.

Εδώ παραθέτω τον κώδικα για δύο ετικέτες καi θέλω να μάθω το εξής γιατί έχω πελαγώσει

<div style="_height:5px; width:290px;background-color:#3923A8;font-family:Arial; border: 1px solid #FFFFFF; text-align:center;">

<div style="padding:11px;">

<a href="website" style="font-size:20px;text-decoration:none; color: #FFFFFF;">ηλιοθερμικά</a>

</div>

</div>

<div style="_height:5px; width:290px;background-color:#3923A8;font-family:Arial; border: 1px solid #FFFFFF; text-align:center;">

<div style="padding:11px;">

<a href="website" style="font-size:20px;text-decoration:none; color: #FFFFFF;">Νερό</a>

</div>

</div>

Οι δύο αυτές ετικέτες (νερό και ηλιακά) εμφανίζονται η μια κάτω από την άλλη, εγώ θέλω να βρώ έναν τρόπο προραμματιστικά να εμφανίζονται πλαγίως, δηλαδή η δεύτερη δίπλα από την πρώτη. Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Δημοσ.

Λογικά αν βάλεις και ένα float:left στο πρώτο τότε το δεύτερο θα κολλήσει από δίπλα,αν το εύρος του κεντρικού div είναι αρκετά μεγάλο όστε να τα δείξει και τα δύο δίπλα-δίπλα.

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις να παίξεις με margin-top:10px ,όπου μπορείς να βάλεις px (pixel) cm(εκατοστά) % και διάφορα άλλα, μπορείς να βάλεις και αρνιτηκό για να πάρει αντίθετη φορά.

Αλλά μπορεί να σου καταστρέψει το οιπόλοιπο design.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...