spook Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω να βρω τη μητρική πλακέτα να πάρω για το νέο σύστημα που στήνω. Κοιτούσα για intel i5 2xxxk και i5 3xxxk επεξεργαστή αλλά με βλέπω να κλείνω στον 3άρι. Αλλά τι μητρική να προτιμήσω , z68 ή z77? Τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στις 2 και ανάλογα με την επιλογή επεξεργαστή που θα κάνω? Το σύστημα θα αποτελείται από αυτόνομη κάρτα γραφικών 4gb ram για αρχή. Θα ήθελα να κάνω sli και overclock το βλέπεται και από τους επεξεργαστές που έχω επιλέξει άλλωστε. Τα ρωτάω αυτά γιατί διαβάζω στο γοόγλη ότι είναι αμελητέες οι διαφορές και να προτιμήσω τον 3άρι με το z77. Θέλω να ακούσω τις γνώμες των συμφορουμητών εδώ.
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Εγώ δεν βλέπω να τα καταφέρνουν τα UEFI Bios στο o/c που ζητάς.. Αντιθέτως κιόλας αντιλαμβάνομαι οτι το z68 κρατάει τα ηνία και στην σταθερότητα κ την απρόσκοπτη λειτουργία.. Περίμενε ν'ακουσεις κ άλλους,διάβασε κ αποφάσισε.. από την άλλη αφού θα πας έστω και αρχικά με την ενσωματωμένη η 4000 ειναι 60% πάνω από την 3000 οπότε κ εδώ επέλεξε ανάλογα επεξεργαστη.Μια μητρική με όλα τα χαρακτηριστικά που μπορεί να θέλεις κοστίζει σε z68 150 ευρώ στην z77 θα δώσεις 200+ και θα έχεις κ μια έλλειψη τουλάχιστον σε χαρακτηριστικά.και αν το δια'ταυτα πρέπει να είναι τι θα έκανα εγώ θα σου πω "`Δύσκολη απόφαση αν θέλεις να είσαι στην αιχμή της τεχνολογίας διάλεξε z77 αν θέλεις να έχεις μια μητρική δοκιμασμένη στο έπακρο σταθερή και με επιλογή Uefi k Ami bios τότε z68"
spook Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Να συνδυάσω τον i5 3570k με αυτή την μητρική με chipset z68 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522938 ή θα χάσω κάτι?? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. Sent from my Samsung Galaxy SIII using Insomnia App Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2012 από spook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα