jemadux Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 jemadux@jemadux-ThinkPad:~$ lspci | grep VGA 00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller (rev 09) 01:00.0 VGA compatible controller: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Whistler [AMD Radeon HD 6600M Series] jemadux@jemadux-ThinkPad:~$ μπορει καποιος να μου πει ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Διάβασε το εγχειρίδιο,κάπου σου λέει πως να γυρίσεις από την μία στην άλλη,μπορεί με συνδυασμό πλήκτρων μπορεί μέσα από τα driver... Αν στην έναρξη->εκτέλεση(ή εύρεση) γράψεις dxdiag τότε στην καρτέλα display θα σου δείξει ποια δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 εμ δεν ειμαι απο windows ! και δεν εχω windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 glxinfo | grep renderer δοκιμασε αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Χωρις να το δεις καπου, αν δεν εχεις βαλει τον fglrx ή αν εισαι με intel+radeon και χωρις το σκριπτακι που κανει το switch, τοτε σιγουρα δουλευεις με την intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δυστυχώς δούλευα το ATI . Τώρα απενεργοποίησα την ATI και δουλεύω την Intel Αποστολή από το ST15i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα