jemadux Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 jemadux@jemadux-ThinkPad:~$ lspci | grep VGA 00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller (rev 09) 01:00.0 VGA compatible controller: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Whistler [AMD Radeon HD 6600M Series] jemadux@jemadux-ThinkPad:~$ μπορει καποιος να μου πει ???
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Διάβασε το εγχειρίδιο,κάπου σου λέει πως να γυρίσεις από την μία στην άλλη,μπορεί με συνδυασμό πλήκτρων μπορεί μέσα από τα driver... Αν στην έναρξη->εκτέλεση(ή εύρεση) γράψεις dxdiag τότε στην καρτέλα display θα σου δείξει ποια δουλεύει.
jemadux Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 εμ δεν ειμαι απο windows ! και δεν εχω windows
jim_p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Χωρις να το δεις καπου, αν δεν εχεις βαλει τον fglrx ή αν εισαι με intel+radeon και χωρις το σκριπτακι που κανει το switch, τοτε σιγουρα δουλευεις με την intel.
jemadux Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δυστυχώς δούλευα το ATI . Τώρα απενεργοποίησα την ATI και δουλεύω την Intel Αποστολή από το ST15i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα