Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρόμοιο πρόβλημα με fx είχε και ένας φίλος μου, έβαλε άλλο επεξεργαστή έκανε update bios και μετά δούλεψε κανονικά με των fx

Δημοσ.

Καλά τα βλέπω. Μιας και το λαμπάκι της κάρτας όπως λες δεν ανάβει και δεν δίνει η μητρική την ένδειξη ότι είναι οκ βγάλε την κάρτα και ξαναβάλε την

Αν επιμένει βγάλτο όλο 'εξω απο το κουτί και βάλτο πάνω στο γραφείο σου να δεις τι θα γίνει.

Το έχω κάνει πολλές φορές !!!!

και εγώ το ιδiο πρόβλημα εχω με την asus sabertooth z77 μετά από κάμποσες επανεκκινήσεις ανοίγει

Του έχω κάνει πάνω από 20 .....

Δημήτρη μία ερώτηση δε νομίζω να έχεις κανένα FX επεξεργαστή ε;

Γιατί αν πεις ναι είναι λογικό να μην ανοίγει, Θα θέλει bios update

pfffff μακριά από εμάς !!!!

phenomII x4 955

I spotted a problem...Εκτός αν το έκανες για λόγους φωτογράφησης. Δεν βλέπω ανεμιστήρα κουμπωμένο στο CPU-fan. Πολλές ΜΒ έχουν ρύθμιση από το BIOS να μην ξεκινάνε αν δεν έχει πάνω έναν, εκτός και αν το απενεργοποιήσεις.

Αν ισχύουν τα παραπάνω θέλεις passive cooling?

Σωστή και η παρατήρηση του whocares από πάνω

έχω 2 ανεμιστήρες απλά τους έβγαλα για να ξεσφίγγω των ψύκτρα

υπάρχει περίπτωση να φταίει το psu

Δημοσ.

Δημήτρη βγάλε το απο το κουτί και δοκίμασε το. Το τι μπορεί να φταίει θα φανεί.

Αν είσαι 100% σίγουρος για τις συνδέσεις σου και πριν λειτουργούσαν ΟΛΑ 100% κάτι παίζει με την μητρική αν συνεχίσει να μην ξεκινάει καθως αν κατάλαβα καλά μόνο αυτό άλλαξες.

Επίσης κάτι άλλο που μου ήρθε. Η κάρτα σου αν έχει άλλη έξοδο μήπως να συνδέσεις εκεί ένα καλώδιο μπας και κάνει το θαύμα; (τρελό σενάριο αλλά λέω μήπως και φταίει κάτι τέτοιο)

Δημοσ.

Δημήτρη βγάλε το απο το κουτί και δοκίμασε το. Το τι μπορεί να φταίει θα φανεί.

Αν είσαι 100% σίγουρος για τις συνδέσεις σου και πριν λειτουργούσαν ΟΛΑ 100% κάτι παίζει με την μητρική αν συνεχίσει να μην ξεκινάει καθως αν κατάλαβα καλά μόνο αυτό άλλαξες.

Επίσης κάτι άλλο που μου ήρθε. Η κάρτα σου αν έχει άλλη έξοδο μήπως να συνδέσεις εκεί ένα καλώδιο μπας και κάνει το θαύμα; (τρελό σενάριο αλλά λέω μήπως και φταίει κάτι τέτοιο)

Θα το κάνω αυτό αλλά πρώτα θα δοκιμάσω την κάρτα γραφικών σε ένα άλλο υπολογιστή σε έναν φίλο μου

και μετά θα δοκιμάσω αν το τροφοδοτικό βγάζει σωστά τις τάσεις τροφοδοσίας

κατά 98% είναι όλα ΟΚ στο pc σε θέμα σύνδεσης

Δημοσ.

Οση ώρα τυραννιέσαι θα το είχα βγάλει 10 φορές έξω απο το κουτί και θα το είχα ξαναβάλει γιατί θα με είχε φάει η περιέργεια τι στο καλό παίζει. :-D

Περιμένουμε νέα σου.

Δημοσ.

Για δοκίμασε να βγάλεις και το ένα dim απο ram, η να τα βάλεις σε άλλα slots. Το έχω παρατηρήσει άπειρες φορές, αυτο το πρόβλημα, σε νέα μηχανήματα.

Δημοσ.

Οση ώρα τυραννιέσαι θα το είχα βγάλει 10 φορές έξω απο το κουτί και θα το είχα ξαναβάλει γιατί θα με είχε φάει η περιέργεια τι στο καλό παίζει. :-D

Περιμένουμε νέα σου.

Θα το κάνω αύριο δεν το έκανα τόση ώρα λόγο δουλειών πριν αλλάξω μητρική να δεις πόσες φορές το έβγαλα και το ξανά έβαλα να βρω το πρόβλημα και τελικά στο πλαίσιο απλά κορόιδευαν για άλλη μια φορά

Για δοκίμασε να βγάλεις και το ένα dim απο ram, η να τα βάλεις σε άλλα slots. Το έχω παρατηρήσει άπειρες φορές, αυτο το πρόβλημα, σε νέα μηχανήματα.

το έχω κάνει και αυτό και μια μια τις έχω δοκιμάσει

Ξανά ρωτώ το psu υπάρχει περίπτωση να υπολειτουργήσει ;

να μην δουλεύουν οι επαφές για την gpu ;

Δημοσ.

και που να ξέρουμε εμείς ; Μπορεί να υπολειτουργεί μπορεί και όχι. Αλλα να το έπιασε τώρα που απλά άλλαξες μητρική;

Δημοσ.

τελικά των έβγαλα από έξω των υπολογιστή σε κομμάτια έβγαλα των επεξεργαστή και των ξανά έβαλα αλλά την ψύκτρα την έσφιξα έως την μέση και άνοιξε !!!

Έχω να πω πως το bios είναι καταπληκτικό !!!!

Δημοσ.

Το θέμα σου ήταν η ψύκτρα (στο είχα πει κιόλας) ή δούλεψε με την μία εκτός κουτιού;

Γιατί αν είναι το δεύτερο πρέπει να ψαχτείς για το τι γίνεται όταν το βάζεις στο case

Δημοσ.

Σωστός! Χαίρομαι που το βρήκες γιατί είναι λατρεία αυτή η μητρική!

Όντως δεν πρέπει να πιέζουμε πολλή την CPU πάνω στο Socket. Κλασσικό πρόβλημα. Αλλά είδες, έξω από το κουτί δουλεύεις πιο εύκολα και καταλήγεις πιο γρήγορα. Πάντα να το κάνεις αυτό πριν βάλεις τα νέα σου πραγματάκια μέσα σε ένα κουτί.

Αντε καλοδούλευτη. Και σκίσε τον 965. Ελπίζω να έχεις καλό κομμάτι ;)

Δημοσ.

βρε παιδια βοηθιστε με σας παρακαλω με εχω ενα προβλημα στιν μητρική !.....εχω ανοιξη 8εμα πλζζ μπητε και πιτε μου

Δημοσ.

Το θέμα σου ήταν η ψύκτρα (στο είχα πει κιόλας) ή δούλεψε με την μία εκτός κουτιού;

Γιατί αν είναι το δεύτερο πρέπει να ψαχτείς για το τι γίνεται όταν το βάζεις στο case

Βασικά το πρόβλημα ήταν πως σε αυτήν την μητρική δεν πρέπει να ζορίζεις την ψύκτρα

Σωστός! Χαίρομαι που το βρήκες γιατί είναι λατρεία αυτή η μητρική!

Όντως δεν πρέπει να πιέζουμε πολλή την CPU πάνω στο Socket. Κλασσικό πρόβλημα. Αλλά είδες, έξω από το κουτί δουλεύεις πιο εύκολα και καταλήγεις πιο γρήγορα. Πάντα να το κάνεις αυτό πριν βάλεις τα νέα σου πραγματάκια μέσα σε ένα κουτί.

Αντε καλοδούλευτη. Και σκίσε τον 965. Ελπίζω να έχεις καλό κομμάτι ;)

Ο ευχαριστώ πολύ !!!

Φοβερή η μητρική μόνο και μόνο με το bios έχω πωρωθεί !!!!

Δεν ξέρω αλλά ανεβάζει πολύ την θερμοκρασία 52 βαθμούς έφτασε γιατί τόσο πολύ ;

Δημοσ.

τελικά των έβγαλα από έξω των υπολογιστή σε κομμάτια έβγαλα των επεξεργαστή και των ξανά έβαλα αλλά την ψύκτρα την έσφιξα έως την μέση και άνοιξε !!!

Έχω να πω πως το bios είναι καταπληκτικό !!!!

και μεσα στο κουτι μεχρι την μεση την εχεις σφιξει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...