dimitrisOS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 τα έχω ελέγχει πολλές φορές ανάβουν όλα τα λαμπάκια και οι ανεμιστήρες
whocares Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Αρα δεν είναι ότι δεν αντιδράει καθόλου το σύστημα γιατί αρχικά αυτό είχα καταλάβει. Μήπως έχεις κανένα cooler (εννοώ όχι το μαμά) το οποίο πιάνει με βίδες και έχεις παρασφίξει τον επεξεργαστή;
dimitrisOS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 ναι δεν έχω stock γιατί δεν να φταίει αυτό ;
whocares Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Αν έχει βίδες καθώς δεν ξέρω ποια έχεις και έχεις σφίξει πάνω απο το κανονικό κάνει την συμπεριφορά που βλέπεις τώρα ο υπολογιστής. Δίνει ρεύμα παντού αλλά δεν ποστάρει. Αν το έχεις κάνει ελπίζω να είσαι τυχερός και με λίγο λασκάρισμα στις βίδες να είσαι οκ
dimitrisOS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 τίποτα πάλι τα ίδια το θέμα είναι ότι δεν κάνει κανένα beep ακόμα είδα πως αυτή η μητρική είχε led για κάθε περίπτωση για το σύστημα σου δηλαδή ανάβει ένα led ότι παίρνει ρεύμα η μητρική ανάβει ένα για την cpu ότι είναι ΟΚ όμως για των vga δεν ανάβει λέτε να έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών ;
ninos30 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Στην VGA έβαλες τροφοδοσία? (αν χρειάζεται) 1
dimitrisOS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 εννοείται ότι έβαλα και την άλλαξα πάνω κάτω αλλά τίποτα
whocares Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 τι εννοείς την άλλαξες πάνω κάτω; Φίλε DimitrisOS κάνε μου μία χαρη και βγάλε μερικές φωτογραφίες να δούμε τι έχεις κάνει. Αν δεν έχεις φωτογραφική μηχανή βγάλε το hardware εκτός κουτιού όπως σωστά είπε ο φίλος ninos30 και δοκίμασε και πάλι. Αν και επιμένω ότι κάτι σου έχει ξεφύγει
whocares Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Φίλε εγώ τώρα τι λεπτομέρειες μπορώ να δω απο τις φωτογραφίες που ανέβασες; Μεγεθυντικό φακό θα χρειαστώ συγνώμη κιόλας.
dimitrisOS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ωχ δεν ξέρω γιατί βγήκαν τόσο μικρές με την ψηφιακή τις έβγαλα για δες τώρα ;
whocares Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Καλά τα βλέπω. Μιας και το λαμπάκι της κάρτας όπως λες δεν ανάβει και δεν δίνει η μητρική την ένδειξη ότι είναι οκ βγάλε την κάρτα και ξαναβάλε την Αν επιμένει βγάλτο όλο 'εξω απο το κουτί και βάλτο πάνω στο γραφείο σου να δεις τι θα γίνει.
eprototype Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 τίποτα πάλι τα ίδια το θέμα είναι ότι δεν κάνει κανένα beep ακόμα είδα πως αυτή η μητρική είχε led για κάθε περίπτωση για το σύστημα σου δηλαδή ανάβει ένα led ότι παίρνει ρεύμα η μητρική ανάβει ένα για την cpu ότι είναι ΟΚ όμως για των vga δεν ανάβει λέτε να έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών ; και εγώ το ιδiο πρόβλημα εχω με την asus sabertooth z77 μετά από κάμποσες επανεκκινήσεις ανοίγει
whocares Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημήτρη μία ερώτηση δε νομίζω να έχεις κανένα FX επεξεργαστή ε; Γιατί αν πεις ναι είναι λογικό να μην ανοίγει, Θα θέλει bios update
ninos30 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 I spotted a problem...Εκτός αν το έκανες για λόγους φωτογράφησης. Δεν βλέπω ανεμιστήρα κουμπωμένο στο CPU-fan. Πολλές ΜΒ έχουν ρύθμιση από το BIOS να μην ξεκινάνε αν δεν έχει πάνω έναν, εκτός και αν το απενεργοποιήσεις. Αν ισχύουν τα παραπάνω θέλεις passive cooling? Σωστή και η παρατήρηση του whocares από πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα